سلام
بلاخره دوره 3 ماهه آموزشی رو تو مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی ناجا (کرمانشاه - سراب نیلوفر) با تمام بدی ها خوبی ها و مشکلات و سختی هاش تموم کردم...
هرکس در مورد این مرکز آموزش و مرزبانی سوال داشت در خدمتم...
سلام
بلاخره دوره 3 ماهه آموزشی رو تو مرکز آموزش مرزبانی شهید رجایی ناجا (کرمانشاه - سراب نیلوفر) با تمام بدی ها خوبی ها و مشکلات و سختی هاش تموم کردم...
هرکس در مورد این مرکز آموزش و مرزبانی سوال داشت در خدمتم...
سلام . چرا سه ماه ؟ مدرک شما لیسانسه ؟
به لطف خدمت و پلیس راه واریکسل گرفتم و هفته آینده باید عمل کنم.از دوستان کسی اطلاع داره که استعلاجی چند روزه و ایا بعد عمل امکان بهبودی باتوجه به سرپا موندن دوباره و ادامه خدمت میسر هس یا خیر؟
سلام
ایا دانشجوی انصرافی بعد از فرستادن دفترچه غیبت میخوره ؟
منم تا وقتی که نرفته بودم فکر میکردم 2 ماهه ولی رفتیم گفتن آموزش مرزبانی 3 ماهه از اول امسال اینطور شده دلیل اینکه هم 3 ماه شده به خاطر اینه که تو مرزها تلفات زیاد دادن برا همین خواستن بیشتر و بهتر آموزش بدن 3 ماهش کردن
که هیچ فرقی با اون 2 ماه نکرده تو 1 ماه هم میشه جمعش کرد
مدرکم فوق دیپلمه
سلام به دوستان سرباز و اونایی که انشالا به زودی عازمند
به قول دوستان نبود 2 روز !به امید خدا فردا و پس فردا موعد تسویه منه. 21 ماه تمام خدمت !
از دوستانی که تموم کردن سوال داشتم. من مامور بودم به خارج از یگان خودم و الان باید برگردم برا تسویه ! سوالم اینه که 2 روز میتونم کارام رو تموم کنم ؟! مشکلی که دارم اینه که یه سری وسایلی که داخل یگان تحویل داده بودن چون من اونجا نبودم دزدیدن از کمد ! برا اونا چیکار میشه کرد ؟! میتونه باعث بشه سر موقع نتونم تسویه کنم ؟!
کسی میدونه؟
بله مشکلی نیست.
دوستان تو رو خدا جواب بدین .
من ترم 3 هستم کارشناسی و میخوام از دانشگاه انصراف بدم .
من مدرک فوق دیبلم دارم .
تا حالا غیبت نداشتم و معافیت تحصیلی داشتم .
آیا با انصراف از دانشگاه و اعزام دفترچه سربازی غیبت میخورم ؟
با مدرک فوق دیبلم چه درجه ای میدهند ؟
Last edited by استاد شیفو; 21-11-2015 at 13:04.
دوستان سلام
خواستم بپرسم این پیامکی که امده برای تشکیل کمسیون پزشکی در بیمارستان ارتش هست؟
چون من قبلش در بیمارستان ارتش 577 و بهداری صاحب الزمان ( فا.ا.اصفهان) رفتم پیش دکتر و منو معالجه کردن و گفتن مدارک را خودمون میفرستیم.
متن پیام :
مشمول محترم : به منظور انجام معاینات نظام وظیفه هرچه سریعتر به بیمارستان ارتش واقع در اصفهان، خ ارتش، کوچه بهداری لشگر مراجعه کنید.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)