دانلود دیشب من![]()
چی هست این آپلود اندروید؟
فک کنم بشهچون یه سری6مگ بستن واسم
از سایتای داخلی مثل p30day.com در ساعات رایگان دانلود کنید اگر سرعت خودتونو داد که با یه وی پی ان مشکل رفع میشه ولی اگه سرعت از سایتای داخلی هم پایین بود از اکانتینگ محدود شدید
میشه یکی برای ما روشن کنه چرا سرعت از صبح تا 7 عصر 20 کیلو هست ولی 7 به بعد یهو میره 250 ؟؟؟
شلوغی مرکز نویز بالا و....
دروع همش اکونتینگ و محدود سازیه فقط
یعنی اینجوری تنظیم شده ؟ برا من اینجوره یا برا بقیه هم هست ؟
Last edited by saminem; 17-07-2014 at 13:26.
اره دیگه
اینها منابعشون محدود و دنبال سود هرچه بیشتر هستند
به یک شیوه ای که معلوم نیست چطوری هست یه عده انتخاب و کاملا محدود می شن تا باعث ضرر نشه
یه بنده خدایی میگفت که پر مصرف ها با پر مصرفها share می شوند (اگه حرفش درست باشه) فرض کن بیوفتی توی یک گروهی که همه دانلودر حرفه ای اند معلومه که صفحه هم به زور باز خواهد شد چه برسه به دانلود
اونوقت دیگه اینکه ماه رمضان باشه که همه بیدارند و اکثرا سرعت افت می کنه یا تعطیلات باشه که همه جا خلوت باشه فرقی به حال ادم نمی کنه چون توی گروهی هستی که اگه مسافرت هم بره کامپیوترش روشن میذاره برای دانلود!
آخه من دو هفتس پارس ثبت نام کردم! 128 نامحدود هم گرفتم. چطوری الان من پر مصرف شناخه شدم ؟؟ خدا میداند
شما که شبانه و روزانه برات فرقی نمی کنه
و اینکه اگه حجم منصافنه ات رو تموم کنی محدودیت سرعت اعمال می شه درسته؟
حدسی که من میزنم (البته کاملا بی دلیل دارم میگم) اینه که به خیال اینکه شما شبها استفاده چندانی نداری دو سه تا پر مصرف انداختن توی گروهتون تا از کیفیت کم نشه و ضرر نکنند
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)