چه سرویسی داری ؟ 2 مگ یا یه چیز دیگه که سرعتت رو روی 2 مگ بستن ؟
با احترام
تیم مدیریت انجمن
چه سرویسی داری ؟ 2 مگ یا یه چیز دیگه که سرعتت رو روی 2 مگ بستن ؟
اه , الکی الکی دیشبم منو محدود کردن :| سرعت از 5 بالا تر نمیرفت , چه کار کنم به نظرتون؟
یکی نیست بگه نونتون کم بود , آبتون کم بود رفتین گفتین نامحدود خوبه بیارین؟! واقعا فک کردین کاری به نفع شما میکنن؟؟؟
Last edited by Scary Feelings; 27-09-2011 at 14:15.
باهاشون در تماس باش به منم همین رو گفتنمی خواستم بدونم الان سرویس های یک مگ و دو مگ دانلود شبانه رایگان دارن ؟! چون من که با پشتیبانی صحبت کردم گفتش که تا
آخر تابستون که یک تا هشت صبح رایگان بوده ولی از اینجا به بعدش هنوز اطلاع رسانی نکردن بدونیم رایگانه هنوز یانه ! شاتل اصفهان
این رو به من گفت ! می خواستم بدونم کسی اطلاع داره که رایگان هست یا نه !؟
اگه منظورت سرویس های اکوافیس 1و 2 مگی هست نه نداره.می خواستم بدونم الان سرویس های یک مگ و دو مگ دانلود شبانه رایگان دارن ؟! چون من که با پشتیبانی صحبت کردم گفتش که تا
آخر تابستون که یک تا هشت صبح رایگان بوده ولی از اینجا به بعدش هنوز اطلاع رسانی نکردن بدونیم رایگانه هنوز یانه ! شاتل اصفهان
این رو به من گفت ! می خواستم بدونم کسی اطلاع داره که رایگان هست یا نه !؟
سرویس من 2 مگابیت اکو افیس با 5 گیگ ترافیک ماهیانه هست.
یه جورایی به ضرر هست تا به سود
سرعت سرویس های نامحدود شاتل که کم نشده که؟
Last edited by BursT; 27-09-2011 at 15:58.
من زنگ زدم در مورد این طرح های نامحدود پرسیدم گفتن به زودی میذاریم!!!!!!!
خدا میدونه چه سرعتی میدن![]()
نههههههههه!
من امروز رفتم با نرخ قدیمی برای خونه دانشجوییمون نامحدود گرفتم!نزنن بترکوننش
منکه دارم رایگانه حداقل اگه محدود نشین سرعتش فوق العادستاگه منظورت سرویس های اکوافیس 1و 2 مگی هست نه نداره.
سرویس من 2 مگابیت اکو افیس با 5 گیگ ترافیک ماهیانه هست.
یه جورایی به ضرر هست تا به سود
آقا من اشتراکم 12 این برج تموم میشه. الان eco 512 هستم که شبونش dialUp خدا رو شکر. بهترین سرویسی که میتونم از این شاتل دزد بگیرم کدومه، البته اگه داشته باشیم ؟
بنظرتون شیفت بدم رو پارس آنلاین. اون وضعیت شبونش چطوره ؟
ممنونم .
هم اکنون 58 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 58 مهمان)