براي من هم امشب شب دوم كه سرعت روي 3 -4كيلوبايت و فكر هم نكنم از 3 درست بشه
كم مشكل داريم اين هم بدترين چيز براي كسي كه وبگردي و دانلود شبانه دارد.
هر بلاي سر ما بيارن ميگيم دست شما درد نكنه. عادت ميكنيم!
با احترام
تیم مدیریت انجمن
براي من هم امشب شب دوم كه سرعت روي 3 -4كيلوبايت و فكر هم نكنم از 3 درست بشه
كم مشكل داريم اين هم بدترين چيز براي كسي كه وبگردي و دانلود شبانه دارد.
هر بلاي سر ما بيارن ميگيم دست شما درد نكنه. عادت ميكنيم!
سرعت شده 4 و اینم جواب اون .... مسئول این شرکت ....
[![]()
Last edited by xoma; 27-09-2011 at 03:39.
اون که بهت این پیغام رو داده کاره ای نیست یه کارمند سادست که چندر غاز بهش میدن بیاد این حرف ها رو بزنه .به من هم همین حرف ها رو زد علاوه بر این که گفت تنها کاری که ما کردیم این بوده که طبق دستور شرینگ ها رو تغییر دادیم .من اولش فکر کردم شوخیه یه بنده خدایی هم تو همین فرم بهم گفت که نه تنها شب بلکه روز هم قراره بشه 3 کیلوبایت .من باورم نشد ولی احتمالش هست که تو دوره جدید روز رو هم بکنن 3 کیلوبایت .ولی هنوز نمیدونم کسی هم انگار اصلا نمیبینه چی نوشتم این 3 کیلوبایت شدن فقط ماله شاتله یا بقیه سرویس ها هم اینجوری شدن ؟ حداقل وضعمونو برای دوره بعد مشخص کنیم ؟یه آدمی کسی نیست جواب ما رو بده؟
من صفحه پارس آنلاين چك كردم اونها هم وضعيت خوبي ندارند.
همه جا همینه ! نتیجه نامحدود شدنه دیگه ... همه چی داشتیم خودمون خراب کردیم![]()
سکوت چیزی رو حل نمیکنه باید واسه بهتر شدن شرایط تلاش کنیمشرایط محلی که در اون زندگی میکنید رو بدونید یا با همین کنار بیاید ، یا همینو هم از دست بدید ..
بعد ماه ها فراز و نشیب سرعت دانلود من به حداکثر خودش رسید
ولی یه نکته جالب!
من دیشب 25 پارت 200 مگ رو از مدیافایر استارت کردم اما صبح مقدار زیادی از اونا تموم نشده بودن یعنی 4.7 گیگ اطلاعات وارد سیستم من شده اما توی سایت واسم 5.5 گیگ دانلود ثبت شده! اینهمه ترافیک کجا هدر رفته؟ ( هیچ نرم افزاری دیگه استفاده نکرده )
Last edited by ELDORAMO; 27-09-2011 at 10:46.
یه سریش بخاطر آپلود هست، بقیه ش هم مشکله سیستمشونه، برای منم زیاد اتفاق افتاده.حالا شبش اشکال نداره، ولی برای من روز هم زیادی کم میکنه!![]()
سلام دوستان
می خواستم بدونم الان سرویس های یک مگ و دو مگ دانلود شبانه رایگان دارن ؟! چون من که با پشتیبانی صحبت کردم گفتش که تا
آخر تابستون که یک تا هشت صبح رایگان بوده ولی از اینجا به بعدش هنوز اطلاع رسانی نکردن بدونیم رایگانه هنوز یانه ! شاتل اصفهان
این رو به من گفت ! می خواستم بدونم کسی اطلاع داره که رایگان هست یا نه !؟
هم اکنون 67 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 67 مهمان)