سلام . اقا با دفترچه درمانی که تو یگان بهمون دادن میشه هر وقت مریض شدیم مستقیم بریم بیمارستان ارتش و رایگان دوا درمون کنیم یا از بهداری پادگان باید نامه ای چیزی بگیریم ؟
سلام . اقا با دفترچه درمانی که تو یگان بهمون دادن میشه هر وقت مریض شدیم مستقیم بریم بیمارستان ارتش و رایگان دوا درمون کنیم یا از بهداری پادگان باید نامه ای چیزی بگیریم ؟
Last edited by ahwazp30; 14-11-2015 at 20:45.
خیر باید ابتدااز یگان خدمتی اقدام شود!
- - - Updated - - -
![]()
![]()
سلام
اعزام من 95/4/1 افتاده. یه مشکلی برام پیش اومده باید حتما دو دوره یعنی 4 ماه تمدید کنم که اعزامم آبان 95 بیفته.
از طریق پلیس + 10 میشه این کارو کرد؟
اگه بذارم برج 6 پر بشه بعدش تمدید کنم آبان میفته؟ یا همین الان تمدید کنم؟
اصلا موافقت میکنن؟
صفحات قبل سوال پرسیدم به یکی دوتاش جواب داده نشد !!
(( دفترچه رو فردا میخوام پست کنم )) یا پس فردا
1 - من الان بخوام واسه کارت سبز اعزام کنم میتونم بگیرم ؟؟ فعال هستم ولی هنوز دنبال سبزش نرفتم !![]()
2 - واسه تعجیل خدمت کجا باید رفت و چیکار باید کرد ؟؟ (( هفت خان رستم که نیست ؟؟ ))
3 - واسه امریه هم کجاها باید برم و چطور باید اقدام کنم ؟؟ (( کارشناسی قدرت ))
فکر تعجیل نداشته باشین من خودم اعزام ابان بودم انداختنم دی دقیقا هشت ماهه منتظرم
اگه اشنا ندارین در اموزش پرورش یا قرارگاه خاتم فکر امریه نکنید وبا توجه به رشته تحصیلی احتمالا ارتش هم میافتین چون سپاه یعضی از رشته ها مثه برق عمران ومعماری و دوتا دیگه پذیرش نمیکنه من هرجا رفتم پرسیدن رشته تحصیلی به خاطر همین میگم البته صددرصد مطمعن نیستم ولی بپرسید بهتره
- - - Updated - - -
دوره 45 روزه تکمیلی رفته باشین
فکر تعجیل نداشته باشین من خودم اعزام ابان بودم انداختنم دی دقیقا هشت ماهه منتظرم
اگه اشنا ندارین در اموزش پرورش یا قرارگاه خاتم فکر امریه نکنید وبا توجه به رشته تحصیلی احتمالا ارتش هم میافتین چون سپاه یعضی از رشته ها مثه برق عمران ومعماری و دوتا دیگه پذیرش نمیکنه من هرجا رفتم پرسیدن رشته تحصیلی به خاطر همین میگم البته صددرصد مطمعن نیستم ولی بپرسید بهتره
تنها از طريق پليس +10 مى توان براى تعجيل يا تعويق تاريخ اعزام اقدام كرد، در گذشته براى دو سرى پشت سرهم درخواست تعويق موافقت به سختى انجام مى گرفت مگر در شرايطى كه دليل موجه اى داشته باشيد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
نرفتم دوره 45 روزه رو
دفترچه پست کنم و مثلا بیفتم 9 ماه دیگه
تو این 9 ماه نمیتونم اقدام کنم ؟؟؟
تعجیل آخه یکی گفت میشه (( تو همین تاپیکم یکی گفت تعجیل 2 ماه زدم ))
ارتش بیفتم عذابه مگه ؟؟
حالا واسه امریه اقدام نکنم امکان داره سپاه بیفتم ؟؟
آخه میگن خدمت تو سپاه خوبه !
سلام
فارغ التحصیل رشته مهندسی کشاورزی-آب هستم. دوره تکمیلی هم نرفتم.
نزدیک ب ۳۵ماه سابقه بسیج فعال دانش آموزی و دانشجویی دارم.
۱ میتونم با این شرایط تو سپاه بیفتم؟
۲ با این سابقه کسری خدمت بهم میخوره؟چقدر؟
۳ چه تاریخی باید دفترچه پست کرد که بیفتم تو سپاه؟
مرسی از همه
سلام سپاه کشاورزی قبول میکنه فقط شما دو تا سه ماه قبل از اعزام باتوجه به استان دنبال پادگان های سپاه برای پذیرش باشین که چندتا فرم به شما میبدن برای پذیرش فقط باید معرف پاسدار داشته باشین که حتمن دنبالش باشین که اطلاعات شما به نطام وظیفه بفرسن نود درصد قبول میشه. وده درصد شانس شما س ممکنه که نیروانتظامی یا ارتش بیافتین
- - - Updated - - -
سلام سپاه کشاورزی قبول میکنه فقط شما دو تا سه ماه قبل از اعزام باتوجه به استان دنبال پادگان های سپاه برای پذیرش باشین که چندتا فرم به شما میبدن برای پذیرش فقط باید معرف پاسدار داشته باشین که حتمن دنبالش باشین که اطلاعات شما به نطام وظیفه بفرسن نود درصد قبول میشه. وده درصد شانس شما س ممکنه که نیروانتظامی یا ارتش بیافتین
هم اکنون 12 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 12 مهمان)