تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3354 از 4428 اولاول ... 2354285432543304334433503351335233533354335533563357335833643404345438544354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,531 به 33,540 از 44271

نام تاپيک: ADSL Parsonline / شرکت پارس آنلاین

آخر فروم باز sleeplessness's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2013
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

بابا شوخی کردم داداشی اصلا مگه عقلانی هست با 128 هفده گیگ دانلود کرد . عکس العمل بچه ها رو میخواستم ببینم والا خداشاهده شبی به زور به 800 مگ میرسه با سرویس محدود 512

اصلا شرکت نمیاد همچین کاری بکنه چون واقعا براشون ضرر داره مگه
    مشتری تازه باشه یا از دستشون در رفته باشه
    الان صبانت داره همه رو سوق می ده به سرویس ماهی 25 هزار تومنی
    منی که شب گیگ نیاز دارم فوقش مجبور میشم 15 هزار تومن بذارم روی پول سرویس قبلی ام تا راحت دانلود کنم
    و خوب اگه چندین درصد کاربرا به جای فرار سرویسشون با هزینه گرانتر بخرند معلوم سود آور برای شرکت

داره خودمونی میشه e30punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

2مگ ماهیانه4گیگ
    Last edited by e30punisher; 17-07-2014 at 00:13.

3. این کاربر از e30punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز hasanoooooooo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

شب قدری فکر میکردم اکثرا برن راز و نیاز....ولی الان متوجه شدم واستادن ساعت 2 بشه بعد راز و نیاز کنن!!!!

سرعت من الان هم زیر 150 هست! یعنی یه خاطره برام رقم زد این پارس که تا عمر دارم یادش بیفتم فقط نفرین میکنم به اول تا اخرشون.....

از اون گذشته ... هر جا برسم و فضا مهیا باشه پنبشونو میزنم...

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه وقتی به امید سرعت بالا 30 تومن هزینه نت کنی اخرشم سرعتت 40 باشه

کاربر فعال انجمن زیست شناسی و پزشکی hajoo's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007

پيش فرض

دوستان واقعا ميخواد شبانه رو خذف كنه ؟ از كي ؟
    الان ساعات رايگان ٢-٧ نيست مگه ؟ دوستي گفته ٦ه !

Sent from my iPhone using Tapatalk

داره خودمونی میشه e30punisher's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2010
    محل سكونت
    اهواز

پيش فرض

دوستان واقعا ميخواد شبانه رو خذف كنه ؟ از كي ؟
    الان ساعات رايگان ٢-٧ نيست مگه ؟ دوستي گفته ٦ه !

Sent from my iPhone using Tapatalk
    نه داداش شایعست

7. این کاربر از e30punisher بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2006

پيش فرض

اگه دانلود شبانه رو برداره
    اولین نفر من میرم

ماهی 60 تا 70 دارم هزینه میکنم

آخر فروم باز omidscafild's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    Hell

پيش فرض

شب قدری فکر میکردم اکثرا برن راز و نیاز....ولی الان متوجه شدم واستادن ساعت 2 بشه بعد راز و نیاز کنن!!!!

سرعت من الان هم زیر 150 هست! یعنی یه خاطره برام رقم زد این پارس که تا عمر دارم یادش بیفتم فقط نفرین میکنم به اول تا اخرشون.....

از اون گذشته ... هر جا برسم و فضا مهیا باشه پنبشونو میزنم...

خدا نصیب گرگ بیابون نکنه وقتی به امید سرعت بالا 30 تومن هزینه نت کنی اخرشم سرعتت 40 باشه
    عزیز شما از کدوم مخابرات سرویس میگیری ؟!

واا... من اینقد پیگیری کردم که فقط 10 12 بار از تهران زنگ زدن و مشکل رو بررسی کردن . طرف از 10 تا سایت ( ازفایل هیپو بگیر تا وطن دانلود و میهن و ... آخرم رسید به پارس و موزیلا ) تست گرفت و دید سرعت تو همه سرورها زیر 100ـه که گفت میسپرم دست بچه های بالا . البته این زنگ زدن تو نصفه شب و سپردن دست بچه های بالا 4 5 بار برام تکرار شد . ساعت 2 بهم زنگ زدن . 3 زنگ زدن . 4 زنگیدن . حتی یه بار 6 زنگیدن بخاطر این مشکل . آخر به این نتیجه رسیدن که مشکل پهنای باند هست . بعدِ دو سه روز دیگه از نمایندگی مشهد زنگ زدن و طرف گفت که حداکثر تا یه هفته دیگه پهنای باندو افزایش میدیم . کلا 17 18 روز سرویس گرفتم که تا دیشب پریشب زیر 100 بود . ولی دو شب ـه حدود 150 تا 180 متغیرـه . در ضمن سرویسم یه مگ هست . هنوز شکایت نکردم بهشون تو 195 .

10. این کاربر از omidscafild بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

عزیز شما از کدوم مخابرات سرویس میگیری ؟!

واا... من اینقد پیگیری کردم که فقط 10 12 بار از تهران زنگ زدن و مشکل رو بررسی کردن . طرف از 10 تا سایت ( ازفایل هیپو بگیر تا وطن دانلود و میهن و ... آخرم رسید به پارس و موزیلا ) تست گرفت و دید سرعت تو همه سرورها زیر 100ـه که گفت میسپرم دست بچه های بالا . البته این زنگ زدن تو نصفه شب و سپردن دست بچه های بالا 4 5 بار برام تکرار شد . ساعت 2 بهم زنگ زدن . 3 زنگ زدن . 4 زنگیدن . حتی یه بار 6 زنگیدن بخاطر این مشکل . آخر به این نتیجه رسیدن که مشکل پهنای باند هست . بعدِ دو سه روز دیگه از نمایندگی مشهد زنگ زدن و طرف گفت که حداکثر تا یه هفته دیگه پهنای باندو افزایش میدیم . کلا 17 18 روز سرویس گرفتم که تا دیشب پریشب زیر 100 بود . ولی دو شب ـه حدود 150 تا 180 متغیرـه . در ضمن سرویسم یه مگ هست . هنوز شکایت نکردم بهشون تو 195 .
    مخابرات که والا من سرویسم رو از پارس در شهر شیراز خریدم.... مخابرات امیر کبیر هستم..

سرویسم 2 مگ هست روزانه سرعت اکثرا زیر 150 کیلو هست و شبانه زیر 50 کیلو بایت... نزدیک به 10 14 بار در 195 ازشون شکاست کردم هر سری فقط یکی از کارشناساشون به نام اقای الف بهم زنگ میزد این اخریه دیگه تهدید به بستن پورتم کردن.... همش میگن مشکل از زیرساخته...هر چی اصرار کردم بابا تیکت بزن شب بهم زنگ بزنن گفت تیبلمون نمیدونم چیچیمون پر شده و خودم شنبه بهت میزنگم! حلا ببینیم شنبه میزنگه؟! 5سال هست ازشون سرویس دارم دیگه این مدلیشو ندیده بودم که دیدم!! حالا نمیخوام وارد جزییات بشم ولی من لینکهایی که استفاده میکنم از چند جا من جمله اکسپرس و سرور دوستم دانلود میکنم و سرعتم اون موقع ها عالی بود .... سرورای داخل با خارج هم فرقی نداره برام... چند لینکو این چیزا هم جواب نمیده نمیدونم چرا... 12 13 روزه که درگیر این مشکلم....

اگه نباشه جاش خالی می مونه ultrasahand's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

داداش تو شاتل میشه با مدیریت راحت دانلود داشت! رفیق خودم فقط فیلمای 6 گیگ دانلود میکنه شاید در ماه بالای 50 60 گیگ دانلود شبانه داره و میدونه با مدیریت چطوری دانلود داشته باشه!!! یعنی ممکنه 2 روز دانلود نکنه یهو 7 گیگ دانلود میکنه... 7 8 روز اخر دوره هم میترکونه انقدر دانلود میکنه تا محدودش کنن دوباره روز از نو روزی از نو

حالا اگه پینگ شاتل و سرویسهای خوبش که قطعی هاش خیلی کمه رو در نظر بگیریم شاتل هنوزم بهترینه...

من با سرویس 2 مگ سرعت شبانه 40 کیلوبایت رو دارم که اگه کل این 30 روز رو دانلود کنم بلای 20 گیگ نمیشه که اصلا هم نمیصرفه... پول برق و استهلاک سیستم خیلی بیشتر از ارزش دانلود هست!

من حرفامو اینجا میزنم چون مطمعنم کارشناسای شرکت دزد انلاین به این تاپیک توجه میکنن....

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
    رفیق اینایی که میگن به سلامتی... همونایی هستن که 2 3 صباح دیگه میان میگن ما رفتیم!

تقصیر من نیست ٬ من از شاتل در رفتم چیزی که شما میگی مدیریت دانلود من نمی فهمم ... من اینو میفهم که تو شاتل دو ماه آخر ۲۰ گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم
    کل ماه محدود بودن ... مدیریت دانلود میخوای ؟؟؟ تو آی دی ام از ساعت ۲ تا ۷ میزنم دانلود٬ پارس آخ هم نمیگه ... تو مرکز مخابراتی قدوسی شاتل افتضاحه الان با پارس ماهی ۱۵۰ گیگ می گیرم محدود هم نمی کنه ... وقتی هم پارس بخواد محدود کنه میرم آی اس پی بعدی
    به هر کسی هم بگی انقدر دانلود می کنی ٬ سریع می پرسه «مگه چی میگیری؟!!!» ٬ کار من هم فیلم گرفتن نیست مادل٬ تکسچر٬ توتریال می گرم حجم همشون هم بالاست ... اگه شاتل خیلی خوبه باید بری شاتل بگیری هفته ای یک بار تو هم ۷ گیگی دانلود کن ... اگه اینترنت شاتل قطع شد زنگ بزن ببین بهت گیگ اضافه می دن؟؟
    تو امضام مصرف دانلود ماه آخرم اومده ... شما بهم بگو چکار می کردم از محدودیت در میومدم؟؟؟ می دونی شاتل جواب چی داد می گفت ماه پیش زیاد دانلود کردی ... جالب تر به محض اینکه تا پول رو ریختم محدود شدم ...این آخریه خیلی حرصم رو در اورد
    فکر کنم دلیلی که پارس خیلی خوبه بخاطر اینه که شاتل همه رو محدود کرده٬ مرکز مخابراطی قدوسی هم قوی ترین آی اس پی هاش همینان

پس اره آقا ... به سلامتی پارس

خط آخر چی نوشتی نفهمیدم
    Last edited by ultrasahand; 17-07-2014 at 01:27.

تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    شیراز

پيش فرض

تقصیر من نیست ٬ من از شاتل در رفتم چیزی که شما میگی مدیریت دانلود من نمی فهمم ... من اینو میفهم که تو شاتل دو ماه آخر ۲۰ گیگ بیشتر نتونستم دانلود کنم
    کل ماه محدود بودن ... مدیریت دانلود میخوای ؟؟؟ تو آی دی ام از ساعت ۲ تا ۷ میزنم دانلود٬ پارس آخ هم نمیگه ... تو مرکز مخابراتی قدوسی شاتل افتضاحه الان با پارس ماهی ۱۵۰ گیگ می گیرم محدود هم نمی کنه ... وقتی هم پارس بخواد محدود کنه میرم آی اس پی بعدی
    به هر کسی هم بگی انقدر دانلود می کنی ٬ سریع می پرسه «مگه چی میگیری؟!!!» ٬ کار من هم فیلم گرفتن نیست مادل٬ تکسچر٬ توتریال می گرم حجم همشون هم بالاست ... اگه شاتل خیلی خوبه باید بری شاتل بگیری هفته ای یک بار تو هم ۷ گیگی دانلود کن ... اگه اینترنت شاتل قطع شد زنگ بزن ببین بهت گیگ اضافه می دن؟؟
    تو امضام مصرف دانلود ماه آخرم اومده ... شما بهم بگو چکار می کردم از محدودیت در میومدم؟؟؟ می دونی شاتل جواب چی داد می گفت ماه پیش زیاد دانلود کردی ... جالب تر به محض اینکه تا پول رو ریختم محدود شدم ...این آخریه خیلی حرصم رو در اورد
    فکر کنم دلیلی که پارس خیلی خوبه بخاطر اینه که شاتل همه رو محدود کرده٬ مرکز مخابراطی قدوسی هم قوی ترین آی اس پی هاش همینان

پس اره آقا ... به سلامتی پارس

خط آخر چی نوشتی نفهمیدم
    داداش مدیریت دانلود منظورم اینه که این رفیق من الان سالهاست شاتل داره لم کار اومده دستش والا هر وقت هر چیزی لازم داره میگیره فیلم گرفتن هم خوراکشه و نزدیک به ماهی 50 گیگ میانگین دانلود داره منتها هر شبی دانلود نمیکنه و منم دقیق نمیدونم وگرنه اعلام میکردم که اصول کارش چیه... منتها شانس شما تو پارس خوبه و باید هم راضی باشی... بمنم حق بده که الان سرعتم با سرویس 2 مگ در شب زیر 50 هست ازش شاکی باشم..الان 10 روزه گیر دانلود یه فایل 5 گیگی هستم!

از اون طرفم فک کنم تو مخابرات ما همه پارس دارن بخاطر همین وضعیت من اینجوری شده... هر چند که تا 13 روز پیش اینجوری نبود
    Last edited by hasanoooooooo; 17-07-2014 at 01:37.

14. این کاربر از hasanoooooooo بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •