تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با احترام

0 0%
  • تیم مدیریت انجمن

0 0%
صفحه 3354 از 4751 اولاول ... 2354285432543304334433503351335233533354335533563357335833643404345438544354 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,531 به 33,540 از 47505

نام تاپيک: ADSL Shatel / شرکت شاتل

حـــــرفـه ای milad_gta's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

mhv_kntu @ چشم بحث تمام ! کسی خواست فحش بده بهم ( که میدونم بچه های شاتل اینجوری نیستن ) تو پ.خ مورد عنایت قرار بده ...

من با واحد فروش شاتل صحبت کردم که ببنم سرویس محدود هم کنار سرویس های نامحدودی که قرار ایجاد بشه ارائه میکنند یا نه ! از این رو که همیشه یک چیز از پیش تعریف شده براشون رو به مردم میگن ( به تعدادی از سایر دوستان گفته بودن و من اطلاع داشتم ) به بنده هم همونا رو گفتن ! از بحث معلوم بود که سرویس ها تغییر نمیکنند ( حداقل برای شاتل ) اما زیر بار آره یا نه گفتن نمیرفتن و ممانعت میکردن ، و لینک شفاف سازی رگلاتوری رو دادن ولی باز من کوتاه نیومدم و با زبون بی زبونی گفت بله سرویس تغییر نمیکنه و سرویس های کنونی طبق قانون تدوین شدن و مغایرتی با قانون ندارند .

اینجا رو یک نگاه بندارید :

کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

2. این کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال ELDORAMO's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2008
    محل سكونت
    Birjand

پيش فرض

اسپم؟

چه ربطی به شاتل داشت؟

خوب بیا بزن مارو!
    سرعت اینترنتشون یکم واسم جالب بود

4. این کاربر از ELDORAMO بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه Javad0111's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2008

1

mhv_kntu @ چشم بحث تمام ! کسی خواست فحش بده بهم ( که میدونم بچه های شاتل اینجوری نیستن ) تو پ.خ مورد عنایت قرار بده ...

من با واحد فروش شاتل صحبت کردم که ببنم سرویس محدود هم کنار سرویس های نامحدودی که قرار ایجاد بشه ارائه میکنند یا نه ! از این رو که همیشه یک چیز از پیش تعریف شده براشون رو به مردم میگن ( به تعدادی از سایر دوستان گفته بودن و من اطلاع داشتم ) به بنده هم همونا رو گفتن ! از بحث معلوم بود که سرویس ها تغییر نمیکنند ( حداقل برای شاتل ) اما زیر بار آره یا نه گفتن نمیرفتن و ممانعت میکردن ، و لینک شفاف سازی رگلاتوری رو دادن ولی باز من کوتاه نیومدم و با زبون بی زبونی گفت بله سرویس تغییر نمیکنه و سرویس های کنونی طبق قانون تدوین شدن و مغایرتی با قانون ندارند .

کد:

سلام. دقیقا همینطوره و کاملا تایید میشه

زنگ زدم به شاتل , گفتن سرویس ما هیچ تغیری نخواهد کرد . چرا ؟ چون سرعتی که برای نامحدود تعین کردن کمتر از سرعت دانلود دیال آپ است ! حالا شما چطور میتونید که در حال حاظر با 60 دانلود میکنید و ناراضی هستید بیایید با 3 دانلود کنید !

گفتن ما همین تعرفه را برای سازمان تنظیم مقررات رادیویی فرستادیم و مورد تایید قرار گرفت

دمشون گرم بابا. من تعجبم این دوستانی که انقدر خواستار نامحدود هستند چرا اول سایت سازمان چک نمیکنند که هی میان میگن چرا شاتل هنوز نامحدود نکرده !

6. این کاربر از Javad0111 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Banned
    تاريخ عضويت
    Dec 2007
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

اقا سرعت آرت 1 من دوباره اومد روی 60 ! به خدا شاتل دست شیطون از پشت بسته ! با پشتیبانی آنلاین صحبت کردم گفتم اگه تعرفه هارو تا آخر هفته نزارید خودم + 3-4 تا از دوستام از شاتل میریم ! حالا سرعتم شده 60 دوستان آرت 1 لطفا اعلام وضعیت کنن ببینم فقط مال منو بردن بالا یا نه !
    ما همچنان 16 فیکس برو حالشو ببر

یه سواله مدت ها ذهنمو مشغول کرده . اینکه تاپیک شاتل این قدر پر رونقه و بیش از 3000 صفحه !! جلو رفته و هر بار سر میزنی 20 صفحه مطلب نخونده داری ، برگرفته از پرطرفدار بودنش هست با مزخرف بودن؟

---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:29 PM ----------

نه دوست عزیز،قرار نیست بین ساعت 3 شب تا 8 صبح سرعت 3 کیلوبایت بشه،قرار کل شبانه روز 3 کیلوبایت بشه.
    آخه چرا همچین چیزی میگید؟ آخه درسته ما برای اونا پشیزی اهمیت نداریم ولی جیب خودشون که براشون اهمیت داره ؟ فکر میکنی با سرعت 3 کیلوبایت آدم احمقی پیدا میشه که مشترک ADSL باقی بمونه؟ همه میرن سمت وای مکس و بلکه دیال آپ !! اون وقت میشینن با این سرعت 3 کیلوبایتشون گردو میشکنن؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

در حال حاظر مزخرف بودن
    art 1 من بین 6 تا 14 به زور می زنه
    اونوقت داره 30 تومن می گیره چرا ما باید برای یک سرویس 11 تومنی 30 تومن بدیم هیچ کس نیست اینو بپرسه....
    یا مردم پول دارن هیچی نمی گن
    یا نمی فهمن چه بلایی داره سرشون می یاد
    یا اینکه مثل بقیه چیزا .......

---------- Post added at 08:42 PM ---------- Previous post was at 08:39 PM ----------

کد:
    الان شما چه سرعتی دانلود داری ؟؟؟

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

آخه چرا همچین چیزی میگید؟ آخه درسته ما برای اونا پشیزی اهمیت نداریم ولی جیب خودشون که براشون اهمیت داره ؟ فکر میکنی با سرعت 3 کیلوبایت آدم احمقی پیدا میشه که مشترک ADSL باقی بمونه؟ همه میرن سمت وای مکس و بلکه دیال آپ !! اون وقت میشینن با این سرعت 3 کیلوبایتشون گردو میشکنن؟
    3 کیلوبایت مثال بود ، سرعت ها رو تو پستم گفتم ، باید بشه 16 که حداکثر هست ! 7 - 8 بهتون میدن احتمال قوی ، پول برق و ... رو هم حساب کنید

و این رو هم حساب کنید اگر 24 ساعته روشن باشید چقدر میتونید تو یک ماه دانلود کنید ؟ من که هرجور حساب میکنم اکو به صرفه تر هست ...

باید مدیریت مصرف بلد باشید من الان 3 روز دیگه سرویسم تموم میشه هنوز 7 گیگ ترافیک دارم جوری هم نبوده که خودمو محدود کنم اصلا کار نکنم همیشه هم نت بودم به جاش گروه بندی و اولویت بندی کردم کارهام رو که کدوم رو کی انجام بدم که به مشکل بر نخورم ، برا مثال وقتی میشه 4 تا فیلم رو تو بــــوقــــ با قیمت ناچیزی تهیه کرد چرا دانلود کنیم ؟ بهتره با یک برنامه ریزی صحیح از نت لذت ببرید .

من خودم 90% راضی هستم از سرویس شاتل 10% هم سر محدود کردن شب و آرت هست که اصولی هست ، آمــا اینا میتونند محدود نکنند ( چون پهنای خیلی بالای دارند ) ولی طبق اون چیزایی که قبلا گفتم باید قبول کنیم محدود میکنند .

art 1 من بین 6 تا 14 به زور می زنه
    اگر آرت میخواید ، مخابرات ! اگر از شاتل میگیرید تاکیید کنید که دارید سه برابر پول مخابرات رو میدید پس کیفیت بهتر میخواید شک نکنید سرویستون رو درست میکنند مگر اینکه اینقدر دانلود کنید که واقعا بقیه رو بفرستید هواخوری ...

بقیه هم که تایید میشه و در کل اگر حساب کتاب بلد باشید متوجه میشید بهترین سرویس رو دارید میگیرید ، بهتره رو مخشون کار کنیم که ترافیک رو ارزون تر کنند .

در کل دقت کنید اکثر دوستان شاتلی که قصد تغییر سرویس دارند سر محدود کردن سرعت دانلود هست .
    Last edited by milad_gta; 26-09-2011 at 21:35.

10. 2 کاربر از milad_gta بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

فکر میکنم دارن کاری میکنند که مردم به زور برن طرف اینترنت ملی .یه سالی برق رو هی قطع میکردند که بگند ما احتیاج به نیروگاه داریم حالا هم هی اینترنت رو قطع و محدود میکنند.ولی محمود خان کور خوندی

12. این کاربر از mohsenfff بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Dec 2008

پيش فرض

148
    Syrian Arab Republic
    1.27 Mbps
    Last edited by jjjan; 27-09-2011 at 13:33.

تاريخ عضويت
    Jan 2009

پيش فرض

شرایط محلی که در اون زندگی میکنید رو بدونید یا با همین کنار بیاید ، یا همینو هم از دست بدید ...

Banned
    تاريخ عضويت
    Mar 2005

پيش فرض

مثل اینکه امشب هم مثل شبه قبله .سرعت دانلود رو روی 3 کیلیوبایت تنظیم کردند .1- نه چیزی به طور مستقیم اعلام کردند و 2- پول این ماه قبل رو گرفتند شماها خبر دارید بقیه isp ها همینطوری هستند یا اینکه فقط شاتل اینطوری شده؟ یه چیزهایی تو همین فرم شاتل خوندم که انگار قراره تا همیشه اینطوری بشه.ولی این احتمال هست که بقیه isp ها هم همینطوری باشند چون در این صورت شاتل 90 درصد مشتری هاشو از دست میده. حالا خودم فکر میکنم دو حالت داره . یا اینکه مخابرات اینها رو اجبار کرده که کیفیت سرویس هاشون رو بیارن پایین تا برسه به حد مخابرات و مردم برن سمت مخابرات با قیمت کمتر یا اینکه میخوان مردم رو کلا از اینترنت دلسرد کنند تا راه اینترنت ملی باز بشه .کسی از این قضیه چیزی میدونه که بیاد با دلیل و اثبات بگه؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 61 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 61 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •