مبارک باشه دادا
دقیقا همینطوره که میگی وقتی به عقب نگاه میکنی میبینی خیلی زود گذشته
انشااله همه مشکل سربازیشون حل بشه
مبارک باشه دادا
دقیقا همینطوره که میگی وقتی به عقب نگاه میکنی میبینی خیلی زود گذشته
انشااله همه مشکل سربازیشون حل بشه
نه مشکلی پیش نمیاد خودمم مدرک معادل گرفتم رفتم خدمت.
نه تا زمانی که سنوات کارشناسی داشته باشی مشکلی پیش نمیاد.
مدرکی که میگیری همون کاردانی هست معادل دیگه بهش نمیگن. بعد سربازی میتونی کنکور کاردانی به کارشناسی بدی بعدش هم ارشد می تونی بری هیچ مشکلی واسه ادامه تحصیل نداری
دوستان الان کسی دفترچه پست کنه با مدرک دیپلم، کی اعزام میشه؟
ارگان نمیشه عوض کرد مگر با داشتن آشنا در حد سرلشکر
اگر سوالی راجع به پدافند سمنان داری بپرس تا اونجا که بتونم بهت کمک میکنم....
ديپلم و زير و ديپلم ١٩ هر ماه اعزام دارند ، كسى الان دفترچه پست كند احتمال دارد بهمن يا نهايت اسفند با توجه به ظرفيت پادگان ها اعزام شود
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
سلام بر همه دوستان اینا برای یکی از دوستام میپرسم
آیا میشه در حین امریه از امریه انصراف داد؟اگه میشه تکلیف بعدش چیه
سلام من سرباز نیروی انتظامی درکلانتری111رهفت چنار منطقه 10 تهران با درجه استوار یک هستم اگر کسی خواستار جابجایی با استان گیلان هستش به من پیام بده
نمیشه پیدا کرد.منم فاتب خدمت میکنم تو چهار راه قصر .ولی جایگزین پیدا نمیشه.
اینا رو پیدا کردم مربوط به سوال شما میشه (البته قوانین مربوط به سپاه هست) :
نظر به اينكه يگان ارشد ،تحت هيچ شرايطي سربازان عودتي ، يا انصرافي و ...كاركنان وظيفه اعاده شده از سوي
دستگاه بكارگيرنده، را پذيرش نخواهند كرد وممنوع مي باشد . لذا قبل از اخذ لغو امريه هاي صادره از معرفي سرباز
خودداري شود ، بديه ي است تا دريافت پاسخ كتبي از ستاد كل يا دفتر عمومي ، كاركنان وظيفه مذكورجمعي
دستگاه بكارگيرنده بوده و مسئوليت و انجام كليه امور آنان برعهده دستگاه بكارگيرنده مي باشد
كاركنان وظيفه بايستي در محل مصوب خدمت نمايند و هر گونه جابجايي يا انتقال وعودت وانصراف از ادامه
خدمت ويا اعتراض به محل خدمت تعيين شده با انجام مكاتبه و ذكر د لايل و مستندات و هماهنگي كتبي
ودريافت مجوز لازم مبني برلغو امريه از دفتر عمومي ستاد كل را به يگان ارشد جهت ادامه خدمت مشروط بر
اينكه از خدمت سرباز 6 ماه باقي مانده باشد بلامانع است
چنانچه لغو امريه سربازان به دلايل قانوني مانند قبولي دانشگاه معافيت هاي قانوني
( پزشكي ، ايثارگران، كفالت ، استخدام در نيروهاي مسلح ، عفو رهبري و .. ) باشد با ارسال مدارك
مربوطه نسبت به تامين جايگزين ازسوي ستادكل يا دفتر عمومي اقدام گردد
سربازاني كه لغو امريه مي شوند مي بايست به تناسب مانده خدمت حق لباس ساليانه توسط دستگاه
بكارگيرنده قبل ازمعرفي به يگان ارشد پرداخت شود.
فقط سربا زان معلمي كه در وسط دوره آموزش نظامي توسط وزارتخانه مربوطه به نزسا به دليل عدم تائيد
صلاحيت از سوي گزينش سازمان آموزش وپرورش استانها اعلام قبولي نشده باشند ، نياز به مجوز لغو امريه از
ستاد كل نخواهد بود و توسط مراكز آموزش بعنوان سهميه نزسا با هماهنگي به عمل آمده با اين نيرو سازماندهي
خواهند شد، ولي همين سرباز ان بعد از پايان آموزش و دريافت معرفي نامه اتمام دوره آموزش نظامي از آموزشگاه
بايستي مجوز لغو امريه از ستاد كل يا ... را ارئه دهند و تا زمان ارائه مجوز در اختيار سازمان مربوطه خواهند بود.
مابقي سربازان مامور درحين دوره يا بعد از اتمام آموزش الزاما مي با يستي مجوز لغو امريه از مبادي صادر
كننده را ارائه نمايند و بعدازابلاغ نزسا اقدام لازم بعمل آيد.
سلام به تمام دوستان اگر کسی در این مورد اطلاعی داره راهنمایی کنه ممنون می شم:
من اعزام مجدد هستم بعد از کلی برو و بیا تو فرماندهی آماد و پش ارتش به من و چند نفر دیگه قراره نامه بدن بریم دوره بهداری رو تو بهداشت و درمان خیابان فاطمی بگذرونیم!
این دوره چه جوریه سخته، آسونه؟ چقدر طول می کشه؟ بعدش کجا میوفتیم؟ خدمت تو بهداری چه جوریه (در صورتی که بهدار باشید)؟ ... ممنون
Last edited by tohid.m; 14-11-2015 at 19:00.
هم اکنون 15 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 15 مهمان)