با سلام
من با درجه ستوان دو افتادم تو آجودانی البته تازه معرفی به یگان گرفتم برای شنبه منظور از آجودانی چیه؟ چی کار می کنن؟
با سلام
من با درجه ستوان دو افتادم تو آجودانی البته تازه معرفی به یگان گرفتم برای شنبه منظور از آجودانی چیه؟ چی کار می کنن؟
آجودانی همان دایره عملیات نیروی انسانی هست
خیلی هم جای خوبیه و همه وظیفه ها دوست دارن تو نیرو انسانی باشن!
چون همه یه جورایی کارشون گیر نیرو انسانیه
تو پادگان ما که آجودانی زیر مجموعه پشتیبانی بود![]()
بله ظاهرا اشتباه شده. ممنون. باید پیگیر بشم.
سلام داداش . خوبی؟ یه بار تو آکادمیا پیام داده بودی درسته؟
نه بابا آ. شرقی نبودم. باید برم یگان خدمتیم ببینم چی میشه.
چیکار کردی پروژه رو؟
قربانت
سلام،منم مشکلم مثل ایشونه،می خوام این ترم کاردانی معادل بگیرم برم سربازی و بیام دانشگاه آزاد کارشناسی ناپیوسته ثبت نام کنم،می خوام بدونم مشکلی پیش مآید یا نه
بعد از اونجا که سنوات کاردانی ۲ سال و نیمه و من دارم تو سه سال و نیم کاردانی میگیرم مشکلی پیش می آد؟
بعد از سربازی برای ثبت نام دانشگاه آزاد به مشکل نمی خورم؟
من چون کارشناسی پیوسته رو به کاردانی تبدیل کردم می تونم تو آزمون ارشد شرکت کنم یا نه؟
ممنون میشم هم شما هم دوستمون که این سوالو پرسیدن منو راهنمایی کنید!
کسی نیست راهنمایی کنه؟
- - - Updated - - -
کسی نیست راهنمایی کنه؟
سلام
من اعزامی 1 آبان هستم . پدافند هوایی سمنان
1.خدمت اگر بیفتم تهران کجاها میفتم؟
میگن 7 تا یگان هست ولی هرچی گشتم چیزی پیدا نکردم.
2. کسی میدونه چه قدر اینا سرجمع نیرو میگیرن؟ چون الان کمکم 400 نفر از تهران تو پادگانمون هستن! میخوام بدونم شانسم چه قدره؟
3. کسایی که تجربه خدمت تو اینجاها رو داشتن ممنون میشم تجربیاتشون رو در اختیار بزارن. کدوماش خوبه کدومش بد؟
پدافند هوايي از يگان هاى حساس كشور است مشخصه كه اطلاعات از ان وجود نداشته باشد. الويت اول خدمت در تهران مربوط به شرايط دارها و افرادى كه پارتى دارند در درجه اخر افراد عادى بنابراين اگر شرايط خاصى و اشنايي نداريد شانس كمى داريد البته بعد از چند ماه خدمت مى توانيد انتقالى بگيريد
Sent from my iPad mini 2 using Tapatalk
ممنون که جواب دادی
یه سوال دیگه:
ارگان هم میشه بعد از چند ماه خدمت عوض کرد؟ مثلا بریم نیرو زمینی
- - - Updated - - -
ممنون که جواب دادی
یه سوال دیگه:
ارگان هم میشه بعد از چند ماه خدمت عوض کرد؟ مثلا بریم نیرو زمینی
مخلصيم,آره درسته
با يه بار تهران و تو دو روز حل شد, پنج ماه از پنج و نيم ماه
اولاى دى تمومه
فقط اين آماده باشا اگه بذاره نفس بکشيم
به سلامتی انشاا....
یا خوش شانس بودی یا اینکه بازم خیلی خوش شانس بودی!
من که پدرم در اومد. برای هر نامه یه بار مجبور شدم برم تهران برگردم. یا مسئولش نبود یا انقدر لفتش میدادن که وقت اداری تموم میشد. بنیاد هم که نگو نپرس.
یکی از بزرگ ترین معایب خدمت تو شهرهای بزرگ همین آماده باش ها هست که زرتی آماده باش اعلام میکنن. مخصوصا خدمت تو راهنمایی رانندگی شهر بزرگ با کوچیک کلی تفاوت داره.
من قبلا یه بار شهر کوچیک خدمت کردم. امن و امان بود و از این خبرا نبود. تازه مرکز استان هم نیست که ستاد و رئیس رؤسا به همه چیز سرباز گیر بدن.
هم اکنون 21 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 21 مهمان)