تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 3350 از 4105 اولاول ... 235028503250330033403346334733483349335033513352335333543360340034503850 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,491 به 33,500 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

آقا من به لطف خدا ترخیص شدم و کارت پایان خدمتم اومد. فقط یه سوالی داشتم. درجه من ستون2 بود ولی رو کارت نوشتن سرباز و اینکه به مدت خدمت قبلی من روی کارت اشاره نشده و فقط مدت خدمت جدید نوشته شده. اینا عادیه؟

2. این کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن آموزش عالی Alireza SM's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

کسی اگه تو اعزام دفترچه با مدرک دیپلم تاریخ مورد درخواستش رو برای 6 ماه بعد بنویسه آیا باهاش موافقت میکنن ؟؟؟ و یه سوال دیگه با دیپلم کسی بخواد معافیت بگیره در حالی که میدونه معافیت بهش تعلق نمیگیره و سالم هست در نهایت براش دفترچه اعزام صادر میشه دیگه درسته؟؟ میتونه قبل از اینکه به خدمت بره برای یه بیماری دیگه هم اقدام به درخواست معافیت پزشکی کنه ؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه DJ_EBI's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006

پيش فرض

کسی اگه تو اعزام دفترچه با مدرک دیپلم تاریخ مورد درخواستش رو برای 6 ماه بعد بنویسه آیا باهاش موافقت میکنن ؟؟؟ و یه سوال دیگه با دیپلم کسی بخواد معافیت بگیره در حالی که میدونه معافیت بهش تعلق نمیگیره و سالم هست در نهایت براش دفترچه اعزام صادر میشه دیگه درسته؟؟ میتونه قبل از اینکه به خدمت بره برای یه بیماری دیگه هم اقدام به درخواست معافیت پزشکی کنه ؟
    تاریخ اعزام دست مشمول نیست ولی بعد اینکه تاریخ معلوم شد می تونه درخواست تمدید بده که تو این وضعیت احتمال زیاد موافقت میشه
    بله.
    بله.

- - - Updated - - -

تاریخ اعزام دست مشمول نیست ولی بعد اینکه تاریخ معلوم شد می تونه درخواست تمدید بده که تو این وضعیت احتمال زیاد موافقت میشه
    بله.
    بله.

5. این کاربر از DJ_EBI بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز albertxx's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    فردا احتمالا باید زحمت پست کردن دفترچه رو بکشم
    کارای دانشگام تموم میشه احتمالا فردا و پست میکنم

فقط چنتا سوال

1 - قیمت دفترچه و کجا باید بخرم !

2 - مشورتی چیزی ندارید بگید ؟؟؟
    نصیحتی مثلا بخواید کنید (( مثلا چطور پست کنم و یا قبلش کاری کنم ))

3 - این اعزام به خدمت هر موقع خورد نمیشه جلوتر آورد ؟؟ (( تیر ماه خیلی دیره ))

4 - من الان بخوام واسه کارت سبز اعزام کنم میتونم بگیرم ؟؟ فعال هستم ولی هنوز دنبال سبزش نرفتم !

5 - کارشناسی برق قدرت نمیشه امریه گرفت ؟؟؟

پروفشنال elyartab's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2007

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز
    فردا احتمالا باید زحمت پست کردن دفترچه رو بکشم
    کارای دانشگام تموم میشه احتمالا فردا و پست میکنم

فقط چنتا سوال

1 - قیمت دفترچه و کجا باید بخرم !

2 - مشورتی چیزی ندارید بگید ؟؟؟
    نصیحتی مثلا بخواید کنید (( مثلا چطور پست کنم و یا قبلش کاری کنم ))

3 - این اعزام به خدمت هر موقع خورد نمیشه جلوتر آورد ؟؟ (( تیر ماه خیلی دیره ))

4 - من الان بخوام واسه کارت سبز اعزام کنم میتونم بگیرم ؟؟ فعال هستم ولی هنوز دنبال سبزش نرفتم !

5 - کارشناسی برق قدرت نمیشه امریه گرفت ؟؟؟

پست کردن دفترچه اصطلاحی است که از قدیم مونده، در واقع شما دفترچه رو از پلیس+10 می گیرید داخلش یه سری فرم و مدارک مورد نیاز هست که بعد از تکمیل کردن اونا رو تحویل همون پلیس+10 میدید. تمام تازه همون لحظه هم تاریخ اعزامتو میگه بهت
    برق قدرت چرا میشه. ولی سازمان های امریه دهنده یه سری تاریخ اعزام های خاصی رو قبول میکنن. باید بپرسی. خاتم النبیا رو حتما برو
    تعجیل خدمت اگه جا باشه میشه. ولی من شنیدم چند دوره هست که خود ارتش جا نداره و هی اتوماتیک تمدید میکنه تاریخ اعزام ها رو

8. این کاربر از elyartab بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2009

پيش فرض

سلام دوستان
    من توی کمیسیون معاف از رزم شناخته شدم ولی تو برگه ی سبز قید نشده
    از پلیس +10 سوال کردم گفت تو برگه سفید درج میشه
    آیا درسته؟

- - - Updated - - -

سلام دوستان
    من توی کمیسیون معاف از رزم شناخته شدم ولی تو برگه ی سبز قید نشده
    از پلیس +10 سوال کردم گفت تو برگه سفید درج میشه
    آیا درسته؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض

سلام
    من پذیرش از یکی از موسسات زیر نظر قرارگاه خاتم الانبیا قرب کربلا گرفته ام اما محل پروژه و درحقیقت محل خدمتم 2000 کیلومتر دورتر از محل سکونتم هست.
    در حال حاظر با توجه به تک پسر بودن و جانبازی پدرم و مشکلات اقتصادی خانواده مجبورم کمک پدر باشم .
    حالا برای انتقال یگان خدمتی خودم چیکار بکنم؟ا

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Nov 2015

پيش فرض انتقال یگان خدمتی

سلام
    من پذیرش از یکی از موسسات زیر نظر قرارگاه خاتم الانبیا قرب کربلا گرفته ام اما محل پروژه و درحقیقت محل خدمتم 2000 کیلومتر دورتر از محل سکونتم هست.
    در حال حاظر با توجه به تک پسر بودن و جانبازی پدرم و مشکلات اقتصادی خانواده مجبورم کمک پدر باشم .
    حالا برای انتقال یگان خدمتی خودم چیکار بکنم؟ا

داره خودمونی میشه " M e H r D a D "'s Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014
    محل سكونت
    - - - - - -

پيش فرض

آقا من به لطف خدا ترخیص شدم و کارت پایان خدمتم اومد. فقط یه سوالی داشتم. درجه من ستون2 بود ولی رو کارت نوشتن سرباز و اینکه به مدت خدمت قبلی من روی کارت اشاره نشده و فقط مدت خدمت جدید نوشته شده. اینا عادیه؟
    در رابطه با درجتون، یگان خدمتی شما اطلاعات کارت پایان خدمتتون رو اشتباه ثبت کرده و حتما واسه اصلاح اطلاعات به یگان خدمتتون مراجعه کنید (قسمت صدور کارت) ( این مورد اشتباه رو زیاد دیدم!)
    مطمئن نیستم قسمت خدمت انجام شده اشتباه شده باشه ولی شما واسه اصلاح درجتون که رفتید حتما اینو هم پیگیر بشید...

اگه نباشه جاش خالی می مونه hamed_yazdani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

مرحله دوم خرید خدمت کی شروع میشه. چه محدوده سنی رو در بر میگیره. تو نت خوندم متولدین آخر اسفند 68 هم شامل میشن. آیا کسی اطلاعی داره.؟

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •