آقا من به لطف خدا ترخیص شدم و کارت پایان خدمتم اومد. فقط یه سوالی داشتم. درجه من ستون2 بود ولی رو کارت نوشتن سرباز و اینکه به مدت خدمت قبلی من روی کارت اشاره نشده و فقط مدت خدمت جدید نوشته شده. اینا عادیه؟
آقا من به لطف خدا ترخیص شدم و کارت پایان خدمتم اومد. فقط یه سوالی داشتم. درجه من ستون2 بود ولی رو کارت نوشتن سرباز و اینکه به مدت خدمت قبلی من روی کارت اشاره نشده و فقط مدت خدمت جدید نوشته شده. اینا عادیه؟
کسی اگه تو اعزام دفترچه با مدرک دیپلم تاریخ مورد درخواستش رو برای 6 ماه بعد بنویسه آیا باهاش موافقت میکنن ؟؟؟ و یه سوال دیگه با دیپلم کسی بخواد معافیت بگیره در حالی که میدونه معافیت بهش تعلق نمیگیره و سالم هست در نهایت براش دفترچه اعزام صادر میشه دیگه درسته؟؟ میتونه قبل از اینکه به خدمت بره برای یه بیماری دیگه هم اقدام به درخواست معافیت پزشکی کنه ؟
تاریخ اعزام دست مشمول نیست ولی بعد اینکه تاریخ معلوم شد می تونه درخواست تمدید بده که تو این وضعیت احتمال زیاد موافقت میشه
بله.
بله.
- - - Updated - - -
تاریخ اعزام دست مشمول نیست ولی بعد اینکه تاریخ معلوم شد می تونه درخواست تمدید بده که تو این وضعیت احتمال زیاد موافقت میشه
بله.
بله.
سلام خدمت دوستان عزیز
فردا احتمالا باید زحمت پست کردن دفترچه رو بکشم
کارای دانشگام تموم میشه احتمالا فردا و پست میکنم
فقط چنتا سوال
1 - قیمت دفترچه و کجا باید بخرم !
2 - مشورتی چیزی ندارید بگید ؟؟؟
نصیحتی مثلا بخواید کنید(( مثلا چطور پست کنم و یا قبلش کاری کنم ))
3 - این اعزام به خدمت هر موقع خورد نمیشه جلوتر آورد ؟؟ (( تیر ماه خیلی دیره ))
4 - من الان بخوام واسه کارت سبز اعزام کنم میتونم بگیرم ؟؟ فعال هستم ولی هنوز دنبال سبزش نرفتم !
5 - کارشناسی برق قدرت نمیشه امریه گرفت ؟؟؟![]()
پست کردن دفترچه اصطلاحی است که از قدیم مونده، در واقع شما دفترچه رو از پلیس+10 می گیرید داخلش یه سری فرم و مدارک مورد نیاز هست که بعد از تکمیل کردن اونا رو تحویل همون پلیس+10 میدید. تمام تازه همون لحظه هم تاریخ اعزامتو میگه بهت
برق قدرت چرا میشه. ولی سازمان های امریه دهنده یه سری تاریخ اعزام های خاصی رو قبول میکنن. باید بپرسی. خاتم النبیا رو حتما برو
تعجیل خدمت اگه جا باشه میشه. ولی من شنیدم چند دوره هست که خود ارتش جا نداره و هی اتوماتیک تمدید میکنه تاریخ اعزام ها رو
سلام دوستان
من توی کمیسیون معاف از رزم شناخته شدم ولی تو برگه ی سبز قید نشده
از پلیس +10 سوال کردم گفت تو برگه سفید درج میشه
آیا درسته؟
- - - Updated - - -
سلام دوستان
من توی کمیسیون معاف از رزم شناخته شدم ولی تو برگه ی سبز قید نشده
از پلیس +10 سوال کردم گفت تو برگه سفید درج میشه
آیا درسته؟
سلام
من پذیرش از یکی از موسسات زیر نظر قرارگاه خاتم الانبیا قرب کربلا گرفته ام اما محل پروژه و درحقیقت محل خدمتم 2000 کیلومتر دورتر از محل سکونتم هست.
در حال حاظر با توجه به تک پسر بودن و جانبازی پدرم و مشکلات اقتصادی خانواده مجبورم کمک پدر باشم .
حالا برای انتقال یگان خدمتی خودم چیکار بکنم؟ا
سلام
من پذیرش از یکی از موسسات زیر نظر قرارگاه خاتم الانبیا قرب کربلا گرفته ام اما محل پروژه و درحقیقت محل خدمتم 2000 کیلومتر دورتر از محل سکونتم هست.
در حال حاظر با توجه به تک پسر بودن و جانبازی پدرم و مشکلات اقتصادی خانواده مجبورم کمک پدر باشم .
حالا برای انتقال یگان خدمتی خودم چیکار بکنم؟ا
در رابطه با درجتون، یگان خدمتی شما اطلاعات کارت پایان خدمتتون رو اشتباه ثبت کرده و حتما واسه اصلاح اطلاعات به یگان خدمتتون مراجعه کنید (قسمت صدور کارت) ( این مورد اشتباه رو زیاد دیدم!)
مطمئن نیستم قسمت خدمت انجام شده اشتباه شده باشه ولی شما واسه اصلاح درجتون که رفتید حتما اینو هم پیگیر بشید...
مرحله دوم خرید خدمت کی شروع میشه. چه محدوده سنی رو در بر میگیره. تو نت خوندم متولدین آخر اسفند 68 هم شامل میشن. آیا کسی اطلاعی داره.؟
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)