پارس قطعی زیاد داره اعصاب خورد کن شده
پارس قطعی زیاد داره اعصاب خورد کن شده
واسه من در طول این دوره فقط یک بار قطع شد سه روز پیش بود از صبح تا ظهر قطع شد
قبلش باید تمدید کنی وگرنه وقتی اکانتت تموم بشه فقط سایت پارس باز میشه ولی نمیتونی تمدید کنی... تا یک ماه پیش که نمیشد!
منم قطعی طولانی مدت نداشتم توی این دو ماهی که پارس آنلاینم به جز یه بار که برای ازتقای مرکز بود
اون تمديد اشتراک اينترنت بصورت موقت چیه ؟
اگه اونو فعال کنیم میشه تمدید کرد ؟
اون یه کلاه برداری عظیمی پشتشه!!! میتونی فعالش کنی ولی اگه حتی 2 دقیقه بعد از فعال کردنش بری و به عنوان مثال سرویس جدید رو بخری حتما باید 5 روزی که بهت داده رو از قرار داد کم کنه.... مگه اینکه 5 روز اول غید شبانه رو بزنی و از ترافیک موقت که فکر کنم 1 گیگ باشه استفاده کنی تا از سرویس جدید کم کنه... من یه سری اینکارو کردم 5 روز از سرویسم همون لحظه اول سوخت!!! هر چی زنگ زدم پشتیبانی هم کاری برام نکرد!!!!!!
خوب شد ازت سوال کردم![]()
دمت گرم![]()
آقا سرعت شبانه من خیلی افتضاحه توپ پرش با سرعت 70 کیلوبیت دانلود میکنه سرویس 512 با حجم 2 گیگ دارم از پارس علاجش چیه ؟؟ خطم هم روی 9 مگه
علاجش صبر یا تعویض شرکت هست !
شما هر جا دیدی پارس میخواد حال بده مطمعن باش دام گذاشته تا کاربرا با مغز بیفتن تو چاهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
من یک شعار دارم میگم این شرکتا هر موقع مشتریشون زیاد میشه شروع میکنن به جفتک زدن مثل مخابرات که چونکه مشریاش زیاد شده داره جفتک میزنه و داره طرح نا محدود و شبانه اش رو حذف میکنه
یا شاتل که خودتون میدونید چطور شد
الان هم پارس به خاطر همین طرح روی 9 مگ بستنش چند تا مشتری جمع کرد الان در حال جفتک زدن تا مشتریاش بپرونه
Last edited by khoodet; 16-07-2014 at 01:22.
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)