تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: نظر سنجی حذف شد

راي دهنده
0. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • با تشکر

0 0%
  • تیم مدیریت اینترنت و شبکه

0 0%
صفحه 3350 از 3745 اولاول ... 23502850325033003340334633473348334933503351335233533354336034003450 ... آخرآخر
نمايش نتايج 33,491 به 33,500 از 37449

نام تاپيک: ADSL Asiatech / شركت آسياتك

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

بالاخره مشکل حل شد

2. این کاربر از LoveLIfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Sep 2007

پيش فرض

ساعت 4:25 دقیقه سرعت محدود نیست ...

خط رو 6 مگه

بنده خدا مدیرعامل ، پیگیری کرد

4. این کاربر از LoveLIfe بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال feranko724's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2016
    محل سكونت
    $$$

پيش فرض

بگه اعمال محدودیت ازصبانت به اسیا تک سرایت کرده بود سرهمین محدودیت ازدست صبانت فرارکردم البته اخریا زد حذف کرد شبانه رو درچه بود1به3 میدادکلن الان پارس انلاین اومدم عالی سرعتت دانلودرو 6مگ چندمیده
    Last edited by feranko724; 15-05-2017 at 18:07.

کاربر فعال اینترنت آسیاتک android500's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

دستش درد نکنه ولی در شان این شرکت نیست بیاد سرعت 150 کیلو تحویل مشتری بده
    اگه نمیتونه اون 260 گیگو حساب کنه مشکل خودشه نباید سرعتو محدود کنه

7. این کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز shaahani's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010

پيش فرض

علاوه بر مشکل پهنای باند ؛ پینگ شون هم به سرور های اروپایی خیلی بالاست.
    هرکی داره و بازی میکنه شاکیه , حتا سرور های داخل ایران !
    من که خونه رو تحویل گرفتم دوتا خطش رو آسیاتک بود یکی هم مخابرات ، یعنی داغون بودن ها به معنی واقعی .... رفتم پارس آنلاین گرفتم دو ساله مشترکشونم تا حالا نشده مشکلی پیش بیاد و زنگ بزنم پشتیبانی واسم ردیفش نکنن
    البته آسیاتک و مخابرات از باقیه ارزون ترن.

9. این کاربر از shaahani بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Mar 2010

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز . من یه مشکلی برام پیش اومده راهنمایی می خواستم
    من تقریبا از دو روز پیش لینک و اینترنت adsL من مدام پرش داره . با 1544 که صحبت کردم چرتو پرت می گن واقعا حیف نون.
    هر وقت سرعت رو رو 2MG قفل می کنن مشکل پرش درست می شه. اما سرعت رو رو 10MG که می زارن باز پرش شروع می شه. حتی سرعت 6MG رو هم تست کردم اما باز شروع به پرش می کنه اما با بازه زمانی بشتر.
    آیا کسی از دوستان این مشکلو داشته؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
    1544 که هی می گه مشکل از خط خونه هست. آخه مگه میشه 5 ماه با سرعت 10 MG کار کنه یهو تو 2 روز خراب بشه؟
    قبلا از ISP دیگه استفاده می کردم همین مشکلو داشتم(داتک) اما می گفتن کیفیت خطط ساپورت نمی کنه و سرعت رو می آوردن پایین. اما وقتی اسیا تک رو گرفتم دیگه همچنین مشکلی نداشتم حتی تا 16MG اما یه دوروزی هست دوباره شروع شده.
    البته رو 2MG هم پرش داره اما هر نیم ساعتی یک بار.
    Last edited by ali110_shzal; 15-05-2017 at 23:33.

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

سلام خدمت دوستان عزیز . من یه مشکلی برام پیش اومده راهنمایی می خواستم
    من تقریبا از دو روز پیش لینک و اینترنت adsL من مدام پرش داره . با 1544 که صحبت کردم چرتو پرت می گن واقعا حیف نون.
    هر وقت سرعت رو رو 2MG قفل می کنن مشکل پرش درست می شه. اما سرعت رو رو 10MG که می زارن باز پرش شروع می شه. حتی سرعت 6MG رو هم تست کردم اما باز شروع به پرش می کنه اما با بازه زمانی بشتر.
    آیا کسی از دوستان این مشکلو داشته؟ ممنون می شم راهنمایی کنید.
    1544 که هی می گه مشکل از خط خونه هست. آخه مگه میشه 5 ماه با سرعت 10 MG کار کنه یهو تو 2 روز خراب بشه؟
    قبلا از ISP دیگه استفاده می کردم همین مشکلو داشتم(داتک) اما می گفتن کیفیت خطط ساپورت نمی کنه و سرعت رو می آوردن پایین. اما وقتی اسیا تک رو گرفتم دیگه همچنین مشکلی نداشتم حتی تا 16MG اما یه دوروزی هست دوباره شروع شده.
    البته رو 2MG هم پرش داره اما هر نیم ساعتی یک بار.
    اول از همه اسپلیتر رو به تلفن وصل کنین و مودمو بدون اسپلیتر به یه پریز دیگه وصل کنین.
    مشکل میتونه از دو جا باشه یا سیم کشی خونتون مشکل داره و باعث ایجاد نویز میشه یا سیم کشی و تجهیزات مرکز مخابراتی تا درب منزل مشکل داره
    مودم رو از سر خط وصل کنین (سیم کشی منزل رو قطع کنین حتما و مستقیم به مودم وصل کنین) اگه مشکل حل شد یعنی سیم کشی خونه مشکل داره اگه نشد بگین کارشناس بیاد نگاه کنه مشکل از خودشونه
    اگه مودم دیگه ای دارین تست کنین یا مودمو بزارین رو حالت بریج و ببینین مشکل حل میشه یا نه تا مطمعن بشین مشکل از مودم نیست
    شب زنگ بزنین به یه کارشناس فهمیده بهش بگین پورت رو عوض کنن منم مشکلم همین بود نویز و کاهش کیفیت و کم شدن سرعت تک کانکشن شکایت کردم 195 مجبور شدن از مرکز مخابراتی دستکاری کنن و الآن مشکلم کاملا حل شده یه جورایی فهمیدم اگه بخان دستشون بازه خیلی کارا میتونن انجام بدن

تاريخ عضويت
    Jul 2014

پيش فرض

علاوه بر مشکل پهنای باند ؛ پینگ شون هم به سرور های اروپایی خیلی بالاست.
    هرکی داره و بازی میکنه شاکیه , حتا سرور های داخل ایران !
    من که خونه رو تحویل گرفتم دوتا خطش رو آسیاتک بود یکی هم مخابرات ، یعنی داغون بودن ها به معنی واقعی .... رفتم پارس آنلاین گرفتم دو ساله مشترکشونم تا حالا نشده مشکلی پیش بیاد و زنگ بزنم پشتیبانی واسم ردیفش نکنن
    البته آسیاتک و مخابرات از باقیه ارزون ترن.
    دقیقا همینه کلا پینگشون تعریفی نداره پینگ ایرانسلو آدم میبینه گوگل زیر 100 ولی آسیاتک نشد از 150 پایین بیاد همش حدودای 200 هست
    پارس هم داریم رو خط دیگه کلا کیفیت پارس قابل مقایسه نیست با آسیاتک و ... بی کیفیت ترین isp که تجربه کردم همین آسیاتکه ولی به خاطر بعضی سرویسای فریبنده مجبوریم تحملش کنیم نمونش همین عصرانه و صبحانه و ...

13. 2 کاربر از android500 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

چشم بهم میزنی عمر میگذره ها
    صبحانه اسیاتک یکساله تموم شد
    این اواخر قطعی دارم؛ دیگه مث سابقم ارزون نیس؛ دیگه حجم عم رو هم چک نمیکنم بس که حجم خوری میشه و حوصله ندارم

آی‌اس‌پی ارزون با کیفیت قابل قبول چی هست الان دوستان؛ طرحی چیزی باشه که چه بهتر

زیاد اهل دانلود نیستم, ولی شبانه محدود مث مخابرات بار روانی رو آدم ایجاد میکنه
    Last edited by ibo8631; 16-05-2017 at 04:51.

15. این کاربر از ibo8631 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال اینترنت آسیاتک
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

چشم بهم میزنی عمر میگذره ها
    صبحانه اسیاتک یکساله تموم شد
    این اواخر قطعی دارم؛ دیگه مث سابقم ارزون نیس؛ دیگه حجم عم رو هم چک نمیکنم بس که حجم خوری میشه و حوصله ندارم

آی‌اس‌پی ارزون با کیفیت قابل قبول چی هست الان دوستان؛ طرحی چیزی باشه که چه بهتر

زیاد اهل دانلود نیستم, ولی شبانه محدود مث مخابرات بار روانی رو آدم ایجاد میکنه
    طرح هفت سین مخابرات هست مدت تعهد 18 ماه که 12 گیگ در ماه 12 هزار تومان . از ساعت 2 تا 6 صبح هم 32 گیگ هر ماه میده.
    بشخصه مخابرات خط دومم هست همین طرح هفت سین و روی 16 مگا بیت خطم رو بستن البته با تماسی که گرفتم و حتی اون 32 گیگ هر ماه رایگانشم از ساعت 2 تا 6 بدون محدودیت سرعت هست با اخرین سرعت ممکنه دانلود میکنه که 1.6 مگ بر ثانیه هست و حتی بیشتر در بعضی اوقات.
    Last edited by amin885; 16-05-2017 at 12:02.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •