دوستان من 24 ساعت هست كه طرح تشويقي قرمز رو انتخاب كردم ولي هنوز برام sms فعال سازي نيومده
به نظرتون چطوري بفهمم اين طرح واسه من فعال شده يا نه
آيا دوباره ميتونم طرح رو درخواست كنم آخه از 24 ساعت هم بيشتر شده ولي هنوز خبري نيست
دوستان من 24 ساعت هست كه طرح تشويقي قرمز رو انتخاب كردم ولي هنوز برام sms فعال سازي نيومده
به نظرتون چطوري بفهمم اين طرح واسه من فعال شده يا نه
آيا دوباره ميتونم طرح رو درخواست كنم آخه از 24 ساعت هم بيشتر شده ولي هنوز خبري نيست
بهترین و ساده ترین راه !!
زنگ بزن 130 اگه دائمی داری
زنگ بزین 140 اگه اعتباری داری
ميشه بگين بعد از زنگ زدن چطوري ميتونم بفهمم طرح من فعال شده يا نه؟
مشکل کاهش آنتن نداشت و خوب شده بود . پس چرا اگر دکل نصب کرده فعال نمی کنه ؟؟
این میله ها هست که چند تا بشقاب سفید هم روش هست و توخیابان شیخ صدوق زیاد هست رو ساختمانهای بلند اینها برای چی هست ؟؟ یک دکل موبایل هم تو خیابان شیخ صدوق نزدیک نیکبخت روی یک ساختمان بلند هست این برای کدام اپراتور هست ؟؟
اگر شما مراحل فعال کردن را صجیج وارد کرده باشی یه پیغام میده مبنی بر اینکه تا 24 ساعت دیگه فعال میشه و با اس ام اسی به شما اطلاع داده میشه.
من احساس میکنم که شما مراحل را اشتباه انجام دادید.
نه دوست عزيز من مراحل رو كامل انجام دادم با همين كد:بعدش هم يه پيغام داد كه طرح تشويقي تابستاني قرمز انتخاب شد تا 24 ساعت ديگه با ارسال اس ام اس فعال ميشه ولي العان 48 ساعت گذتشه هنوز خبري از اس ام اس فعال سازي نيست در ضمن سيم كارتم هم اعتبار لازم رو در موقع در خواست داشتهکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ميشه بگين من چيكار بايد كنم چون به مكالمه شبانش خيلي نياز دارم![]()
![]()
![]()
![]()
چطوري آق مهدي ، مي توني دقيق بگي كه برات چي فرستادند ؟ دليوري من هم 20-30 روزه كه قطعه
ميشه بگين من چيكار بايد كنم چون به مكالمه شبانش خيلي نياز دارم![]()
![]()
![]()
[/quote]
توی حساب e-care نام حساب به REGRESSIVE 7500 PER SECOND (البته این اسم برای طرح ابی حساب پرداخت ماهیانست) تغییر میکنه
دائمی دارهایی که طرح قرمز دارن توی e-care طرح تعرفه رو چی نوشته؟. خواهشا سریع جواب بدین مال من REGRESSIVE 7500 PER MINUTE هست . ببینید مال شما چیه؟ اگه مثل هم نباشه یه دفعه پامون حساب کنه چی؟ من امروز فقط 470 اس ام اس زدم !!!!!پس خبر بدینا...
دوستان من كماكان مشكل دارم چطوري ميتونم بفهمم حسابم فعال شده يا نه؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)