من که از همین کلید استفاده می کنم
ماشین
لباس
پچ
اسلحه
قایق و کشتی
من که از همین کلید استفاده می کنم
ببخشید میر محمد جان ولی سایت جی یت ای فارسی رو کامپیوتر من باز نمیشه چه اینترنت اکسپلور و چه اپرا به هیچ وجه باز نمیشه
دوست عزیز مال من هم مثل مجید کامل نیست هنوز کار داره مثلا باید کاغذ دور اسکناس رو عوض کرد و به بانک صادرات یا سایر بانک ها تغییر داد![]()
اگه می تونی یکم با زدمودلر نازکترش کن
چون اونطوری فکر کنم پنج میلیونی بشه و هیچ ادم عاقلی 5میلیون تو جیبش نمیزاره
برای من سایته تا دیروز باز می شد امروز هر کاری کردم باز نشد به جاش این سایت میاد
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
واسه خودم هم باز نشد .. دارم برسی می کنم .. ( برای اولین بار چه موقعه ی این مشکل پیش اومد )
مجید جان اگه یه اموزش کوچک در مورد چگونگی حرکت دادن منظورم کوچک کردن یا تغیرات دیگه تو بدنه بزار خیلی ممنون می شم
در مورد من صحبت یکی دو روز نیست رو مال من اصلا باز نمی شد و نمی شه ممنون می شم کمک کنید
ديدم بحث پوله گفتم اينارو بزارم . تعداد اسكناس هاش زياد هست اما فرق داره !!!
البته ميشه اسكناس هاش رو تبديل به دو سه تا كرد اما وقتشو ندارم .
درضمن بگم كه اينجوري نيست كه وقتي يكي رو كشتين ازش هم 500 تومني هم 1000 تومني هم 2000 تومني و 5000 تومني بزنه بيرون !!! به اين صورته كه شما بنا به سليقه خودتون تكستچر يكي از اسكناس ها رو جايگزين مي كنيد اما اسكلت براي همشون ثابته و يكي هست . كاغذ روي پول ها هم ايراني هست و مال بانك سپه ولي چون با عكس گرفتن خوب در نميومد جز آرمش ، نوشتش و حاشيشو خودم نوشتم .
حجم : 574 كيلوبايت
پسورد فايل فشرده :کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
درضمن اسكلتش مال پوليه كه ابي عزيز حدودا صفحه هاي 130 يا همين صفحه ها گذاشته بود .کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by mohammadrezams; 09-04-2008 at 15:50. دليل: يادم رفت بگم اسكلتش مال كي بود !
مشکلی الان نیست.
شاید از ISP باشه ...
میر محمد جان من تونستم وارد بشم البته اول باید ثبت نام میکردم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)