mellat kasi Source bazi mikone inja??![]()
عاليه خيلي بدردم خورد
خوبه ولي سطحش پايينه
زياد جالب نيست
درپيت ترين تاپيك P30world همينه
mellat kasi Source bazi mikone inja??![]()
بابا يكي به من بگه اين كانتر چرا برا من ارور مي ده؟
unable to get IFile System infreface from filesystem facetory
بابا اگه کسی بدونه میگه. لطف کن انقدر پست نده![]()
برای بازی کردن کانتر تو GG client به چه پتچی نیاز هست ؟
در ضمن آنتی چیت هم می خواد ؟
Last edited by mohammadgame; 19-01-2008 at 23:35.
بله عزیزم من بازی میکنم . سئوالت چیه ؟mellat kasi Source bazi mikone inja??
عزیزم بیخیال GG چون Latency رو خیلی میبره بالا .برای بازی کردن کانتر تو GG client به چه پتچی نیاز هست ؟
در ضمن آنتی چیت هم می خواد ؟
با Hamachi ما چند بار بازی کردیم عالیه . حتی من که با Dial Up هستم تونستم .
سلام
من تازه بازی کانتر رو دانلود کردم . حجمش 369 مگابایته و یه فایل EXE هست . ولی بعد از نصب حجمش 749 مگابایت میشد ... اسمشم Counter-Strike 1.6 + Half-Life.exe که از تورنت دانلود کردم ....
بازی رو از فایل HL.EXE اجرا میکنم ولی وقتی بازی شروع میشه اولش half life شروع میشه و باید روی Chang Game کانتر رو انتخاب کنم و بازی کنم .....
سرور هم سرور game zoon.ir بود .. " توی عکس زیر "
ولی وقتی میخوام به صورت شبکه بازی کنم نمیشه ... یعنی اجرا میشه و بعد چند تا ارور میده ... " عکس زیر "کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
و بعد اینکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
ولی من آنتی چیت رو از همون سایتی که گفت دانلود کردم و اجرا کردم .. ولی توی فولد کانتر نریختم .. ولی اجرا میشد ..کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سرعتم اینترنتم که خیلی عالیه ADSL صبانت
حالا بگید من چیکار کنم که بتونم بازی کنم ....
دوست عزيز معمولا از اين اتفاق ها ميافته.
براي من كه خيلي افتاده. من بعد از اينكه اخطار رو گرفتم، از بازي ميام بيرون، بعد Sxe رو ميبندم، دوباره SXE را اجرا ميكنم، بعد دو سه بار كوچيك و بزرگش ميكنم (مي فرستم بره Task Bar). بعد بازي رو كه اجرا ميكنم مشكلي وجود نداره!!!
عزیزان ! برای بار N ام !!!
آنتی چیت روی همه ی سیستم ها کار نمیکنه .
روی مال من هم کار نمیکنه .
به نظر من بیشتر این مشکل هایی که برای شما عزیزان به وجود میاد برای ویندوز ی که نصب کردین هستش ... احتمالا ویندوز جدید نصب کردین اینجوری میشه .
منم یه بار زدم جاده خاکی رفتم یه ویندوز xp 2007 گرفتم همون برنامه های همیشگی رو که رو ویندوز 2003 ریخته بودم رو رو همین ویندوز ریختم ولی با اکثر برنامه ها مشکل داشت ... حتی درایو جدید انویدیا هم روش نصب نمیشد.
دوست عزیز من الآن ویندوز Xp سرویس پک 2 معمولی هست .
بدون هیچگونه تغییرات و دستکاری .
روی ویستا هم همین مشکل رو داشتم .
روی Xp سرویس پک 1 هم همین مشکل رو داشتم !!!!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)