سلام جناب آقای منصوری و ممنون
بازی رو نصب و پچ reborn 4.0 نصب کردیم و وارد بازی میشیم به صورت شبکه
اما وقتی بازی رو شروع میکنیم حریف بازی نمیکنه و نوشته Defeated جلوی حریفا
علت چیه ؟
USA
GLA
China
USA airforce
USA super weapons
USA lasers
GLA stealth
GLA demolition
GLA Toxin
China tanks
China nuke
China infantry
سلام جناب آقای منصوری و ممنون
بازی رو نصب و پچ reborn 4.0 نصب کردیم و وارد بازی میشیم به صورت شبکه
اما وقتی بازی رو شروع میکنیم حریف بازی نمیکنه و نوشته Defeated جلوی حریفا
علت چیه ؟
سلا م به احتمال قوی تهدادی از حر یفها که انتخاب می کنید بر اشون هوش مصنوعی طر احی نشده البته می تونه از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هم باشه بر یا اطمینان از سلامت مد بازی جنرال ها را به تنهایی بدون مد اجرا کنید ببینید مشکل رفع میشه اگه مشکل باشه ایر اد [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] و اگه نباشه ایر اد از مده ....
آقا لطفا کمکم کنید . من خوره ی ژنرال هستم و چند وقت پیش دوباره خواستم نصب کنم و بازی کنم ولی بعد از نصب که رفتم تو بازی دیدم همه چی درسته ولی نمیشه با دکمه های کیبورد بالا پایین یا چپ و راست رفت . اینجوری نمیشه بازی کرد خب . خواهشا یه راه حل بگید . ممنون .![]()
آقا من دیونه ی ژنرالم.از سال 2004 تا الان که 2013 هستش دارم بازی می کنم.من هنوز سه تا از مدالاشو نتونستم بگیرم میدونید که کدومشو.خواهش می کنم اگه میشه روش گرفتنشو بهم بگید.
سلام دوستان میگم تو تیم ژنرال چطوری میشه نقشه رو اورد؟نکنه کلا این تیم نقشه نداره؟
دوستان کسی نمیدونه که اون 3 تا مدالو چطوری میشه گرفت؟؟؟؟؟
جناب منصوری ممنونم
من برای نصب و بازی جنرال ها اصلا کرک نمیکنم(چون خود بازی رو به صورت CD دارم و نصب میکنم داخلشم یه پچ هستش)
اما مد حذف میکنم بازی بالا میاد و میشه بازی کرد اما مد به صورت کامل پاک نمیشه چون هنوز داخل بازی کشورهای متعدد وجود داره
اینم بگم من از پچ Zero Hour Reborn v4.0 استفاده میکنم مشکلی وجود نداره اما نمیدونم چرا ورزن های بالاتر
یعنی Generals Zero Reborn Patch V5.05 و ZH Reborn V6.0 public Beta استفاده میکنم این پیغام میده
راهنمایی بفرمایید
آقا لطفا کمکم کنید . من خوره ی ژنرال هستم و چند وقت پیش دوباره خواستم نصب کنم و بازی کنم ولی بعد از نصب که رفتم تو بازی دیدم همه چی درسته ولی نمیشه با دکمه های کیبورد بالا پایین یا چپ و راست رفت . اینجوری نمیشه بازی کرد خب . خواهشا یه راه حل بگید . ممنون
ما توی این انجمن یه سوال پرسیدیم یعنی هیچ کسی نمیدونه اون سه تا مدال رو چجوری میشه بدست آورد؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
خواهش می کنم اگه کسی میدونه بگه.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)