هر چی سیگنال بالاتر باشه برد بیشتری رو میشه انتقال داد ولی ضریب نفوذ کمتر میشه
وای سیگنال های پایین تر ضریب نفوذ بیشتر ولی برد کمتری را دارند
هر چی سیگنال بالاتر باشه برد بیشتری رو میشه انتقال داد ولی ضریب نفوذ کمتر میشه
وای سیگنال های پایین تر ضریب نفوذ بیشتر ولی برد کمتری را دارند
احتمالا منظورتون از سیگنال، فرکانس باشه
دوست عزیز تو شهرها به خاطر ایجاد موانع و ساختمان ها برد بی تی اس ها خیلی پایین میاد، ضمنا دو نوع پوشش داریم، یک نوع مربوط به سیگنالدهی هست که معمولا دکل رو تو یه ارتفاع بالا نصب می کنند تا محدوده ی تحت پوشش بیشتر بشه، تو شهرها بر عکس به خاطر ترافیک زیاد شبکه بی تی اس ها فقط برای ارایه کیفیت مناسب نصب میشن و بردشون رو محدود می کنن تا فقط همون منطقه ی مورد نظر ترافیکش کم بشه، ضمنا شما فرض کن دکل بالای یک کوه باشه و اطرافش تا چندین کیلومتر هیچ مانعی نباشه در اینصورت برد سیگنال تا بیشترین توان فرستنده صورت می گیره، تو شهر ما یه بی تی اس ایرانسل هست، و در یکی از روستاهای نزدیک دیگه هم یکی، بقیه بی تی اس ها تو محدوده ی ده کیلومتری به بعد هستن، یکی از بی تی اس ها کنار جاده ی منتهی به شهر مجاور هست که حدود ۲۰ کیلومتر فاصله داره ولی گاهی اوقات که بی تی اس های نزدیک به هر دلیلی خاموش میشن من آنتن خودمو ازون دکل میگیرم که ارتفاعش از سطح زمین حدود ۵۰ متر هست و تا شهر هیچ مانعی هم بینش نیست، اگه بخواین با نقشه هم مشخص کنم
بله
ببخشید
امروز نسل دوم رو که تست کردم سرعتش خیلی بهتر از قبل شده:
محتوای مخفی: idm
حرف مدیر عامل ایرانسل صحت داشت و سرعت نسل دوم بهتر شده.
کاش برای جاهایی که نسل سوم نداره نسل دوم سرعتش بهتر شه
قطعا جاهایی که نسل سوم هست نیازی به نسل دوم نیس
تو نسل دوم اولویت با تماس صوتی هست و همین باعث میشه کیفیتش بیاد پایین.
پ.ن: ایرانسل قصد نداره قابلیت صدای اچ دی رو روی نسل 3 و 4 فعال کنه؟ اگه اینکارو کنه کیفیت صدا مثل وایبر میشه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Sent from my LG-V500 using Tapatalk
دقیقا برعکس گفتی حاجی!
فرکانس پرتو گاما و ایکس بسیار بالا و ضریب نفوذ بالایی هم داره ولی برد کمتری داره
در ماهواره ها و کیهان پیما های فضایی معمولا از فرکانس های HF یا پایین تر استفاده میشه که فرکانسش کمه چون برد بالایی داره
ولی اگر فرکانس بیاد پایین طبیعتا ظرفیت پایین تری هم داره و سرعت کمتری رو انتقال میده پس نمیشه در فضا از فرکانس 1هرتز استفاده کرد! چون دیگه داده ای رو رد نمیکنه
اقا نمیخان جا های دیگه رو پوشش بدن؟
چرا قطعا اين كار رو مي كنند. ولي بايد صبر كرد.
همين جاها هم پوشش كامل و كيفيت درستي نداره.
من الان در تهران نمي توانم وصل بشوم.
در هر صورت اونها هم دوست دارند پول بيشتري در بيارند.
پوشش بيشتر = پول بيشتر.
صبور باشيد.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)