تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 752 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 7517

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری مناسب

داره خودمونی میشه leopard7's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

یک سوالی دارم چون شما با تجربه اید میپرسم ازتون ولی جاش اینجا نیست (آخه انجمن موسیقیکه نداریم) اگه خیلی بی ربطه تو پروفایلم بگید بی زحمت.
    آیا گوش دادن آهنگهای تکراری موجب احساس افسردگی میشه؟ چی کار کنیم که در اثر موسیقی گوش دادن به سمت افسردگی نریم؟

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

دوست عزیز ممنونم بابت پاسختون.
    الان کارت صدام کریتیو ساند بلستر آودجی ولیو (Creative Sound Blaster Audigy Value) هست بهر حال اگه لازم شد حتما ارتقا خواهم داد!
    در مورد DT 770 پیشنهاد خیلی خوب و بهتریه! نسبت به بقیه هدفونهایی که بهم پیشنهاد شده بود. اگه 80 اُهمیش رو گیر بیارم احتمال بسیار زیاد همین رو خواهم گرفت! ریویوهایی که ازش خوندم تقریباً عالی بوده!
    در ضمن بابت تلفن هم ممنونم
    خواهش می کنم

فقط متوجه این همه علامت تعجب نشدم که بلاخره مناسب کاربرد شما بود یا نه؟
    اما اگر بتونید نمونه 250 اهمی بگیرید بهتر هست ولی نیاز به کارت صدا یا آمپ هست.
    به هر حال جزییات صدا در مدلهای 250 اهمی بیشتر هست.

لطفآ اگه تماس گرفتید خوشحال می شم که یک آمار هم به ما بدید.

شما هم موفق باشید.

---------- Post added at 02:15 PM ---------- Previous post was at 02:12 PM ----------

یک سوالی دارم چون شما با تجربه اید میپرسم ازتون ولی جاش اینجا نیست (آخه انجمن موسیقیکه نداریم) اگه خیلی بی ربطه تو پروفایلم بگید بی زحمت.
    آیا گوش دادن آهنگهای تکراری موجب احساس افسردگی میشه؟ چی کار کنیم که در اثر موسیقی گوش دادن به سمت افسردگی نریم؟
    دوست عزیز متاسفانه انجمن موسیقی اینجا نداره ولی فکر کنم بشه اینجا درباره این جور موارد نظرسنجی کرد:
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

شما هم موفق باشید.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

دوست عزیز حداقل یک زحمت بیشتری می کشیدید و برای امثال من کم سواد هم به فارسی این جمله رو قرار میداید.

نگرانی شما بابت موردی یا بلایی هست که سر هر هدفونی چه 1000 تومن چه 50 میلیون تومن خواهد افتاد اما دیر یا زود داره و بستگی به شرایط استفاده و نگهداری.
    همین جا خیلی ها هدفونهایی داشتند که بعد از مدت کوتاهی دچار مشکل شده و بعضی ها هم چند ساله که دارن استفاده میکنند.

نهایتش اینه که مثل هدفون قبلی شما کابلش خراب میشه و یک هدفون بهتر از این خواهید خرید ، دیگه یا نه؟

شما هم موفق باشید.
    معنیش میشه : یکی از مشکلات بزرگ خریداران ear phone در حال حاضر ماندگاری آن است . به طوری که کابل سریع تر از درایور فرسوده می شود ....

من iem رو حد اثل برای 2 سال میخوام . به خاطر همین کابل برام خیلی مهمه . امسال باید برم دانشگاه و دیگه عمرا بتونم iem جدید بخرم . حد اقل نه تو 4 ترم اول .

4. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

آقا خیلی ممنون که راهنمای میکنی[IMG]file:///C:/DOCUME%7E1/ADMINI%7E1/LOCALS%7E1/Temp/msohtml1/01/clip_image001.gif[/IMG]
    یه سئوال؟
    از خارج چطور بخرم از سایت؟
    چون نه خودم فعلا میتونم برم نه کسی سراغ دارم
    اول از همه باید تعیین کنی چه نوع هدفونی میخوایی
    کد:
    1-چونکه اگر فول سایز بخوایی خب توی ایران میتونی مدل مناسبی گیر بیاری ودیگه نیازی به از خارج خریدن نیست (دوستان تسلط بیشتری از بنده روی مدل ها دارن)
    اما اگر توی گوشی بخوایی به نظرم ex700 سونی از بسیار معدود گزینه های با ارزش داخل کشوره که من میشناسم.

2-ولی اگر قرار باشه از خارج خرید کنی (به واسطه ی این سایت های دلال) روی این هم باید حساب کنی که مثلا 1 هدفون 200 تومنی برات بالای 300 تومن راحت آب میخوره ( من خودم بودم بواسطه ی همین سایت ها خرید میکردم)
    ولی اگر بخوایی با این سایت های واسطه بخری بازم بحث آمبلی رو میتونی درنظر بگیری ()
    اگر فکر میکنی داری بیشتر گیج میشی همون j3 با 1 هدفون عالی رو بگیری خیلی کار درستی کردی و احتمال ریسکت خیلی میاد بایین (بس میتونی بقیه ی متن رو نخونی)
    این بایین لینک چندتا آز هدفون آمبلی های قابل حمل کوچیک رو گذاشتم که خودم تا حدودی میشناسمشون (یعنی تعریف برندشون رو در حد معقول شنیدم که اگر با کابل مناسب وصل بشن به آمبلی مطمئن باش کیفیت مناسبی بهت میدن)

کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    کد:
    این یکی باطری قلمی میخوره

کد:
    کد:
    بعضی هاشون مشخصا توی جیب جا نمیگیره
    1 نکته که هست اینه که اگر هرکدوم از این ها رو انتخاب میکنی
    دو تا گزینه برای بلیرت داری
    1-2 بلیرت رو ipod انتخاب کنی و بعدش یکی از این 3 تا کابل رو برای اتصال آمبلیت به آیباد استفاده کنی مثل:

(این اولی تقریبا هم قیمت خیلی از اون آمبلی هاست)

کد:
    کد:
    کد:
    2-2 بلیرت رو sansa fuze انتخاب کنی و کابل زیر رو هم برای اتصالش به آمبلیت بگیری

کد:
    Last edited by rave-87; 21-06-2011 at 20:17.

6. 3 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه shahab-asemani's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2007
    محل سكونت
    آسمان

پيش فرض

اول از همه باید تعیین کنی چه نوع هدفونی میخوایی
    اونو که تصمیم گرفتم یا HD 25-1 II یا Audio-Technica ATH-M50

ولی اگر قرار باشه از خارج خرید کنی (به واسطه ی این سایت های دلال) روی این هم باید حساب کنی که مثلا 1 هدفون 200 تومنی برات بالای 300 تومن راحت آب میخوره ( من خودم بودم بواسطه ی همین سایت ها خرید میکردم)
    پس لطف کن آدرس یکی رو پ.خ بکن ببیینم چی میشه کرد.

اگر فکر میکنی داری بیشتر گیج میشی همون j3 با 1 هدفون عالی رو بگیری خیلی کار درستی کردی و احتمال ریسکت خیلی میاد بایین (بس میتونی بقیه ی متن رو نخونی)
    خودمم نظرم رو همون j3 هست.

آخر فروم باز mehrdad_ati's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2006

پيش فرض

به نظرم من که پول پا آمپ نده . j3 زیر 100 اهم رو راحت درایو می کنه آمپ نمیخواد . clip من هدفون 50 اهمی رو مثل هلو درایو میکنه . اگرم output بالا میخوای میتونی یه d2 بگیری خودش یه پا آمگ هست ! نزدیک 100 میلی وات خروجی داره . البته بعضی ها میگند clip و fuze بالای 100 وات خروجی دارند ! اما خیلی مستند نیست . ولی d2 واقعا آمپ قدرتمندی داره . clip هم خداییش تا حالا کم نیاورده .
    Last edited by mehrdad_ati; 21-06-2011 at 21:35.

9. این کاربر از mehrdad_ati بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن MP3 Player peaceful1's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2010
    محل سكونت
    Utopia

پيش فرض

به نظرم من که پول پا آمپ نده . j3 زیر 100 اهم رو راحت درایو می کنه آمپ نمیخواد .
    مممممم
    راستیتش برای یه یوزر عادی حق با شما هست ولی کسی که خیلی عشق کیفیته و تفاوت رو احساس میکنه نه مثلا مثل یکی از دوستانم که وقتی 518 DJ ام رو گرفته بودم گوش داده بود بهم گفت این چیه میرفتی A4tech میگرفتی بهت انداختن برند بنجل هست کیفیت نداره و ....
    اگه یکی تفاوت رو بفهمه خیلی به چشم میاد واقعا زبری آهنگ رو میگیره جزئیات رو زیاد میکنه گفتار واضح تر میشه فرکانسهای مرزی زنده میشن انگار هدفون رو ارتقا دادید یا پلیر رو عوض کردید و...
    برای شرایط این دوستمون من کاملا با شما موافقم .
    ----------------------------------------
    رفتم پایتخت حالم داشت بد میشد همش dr.dre و skull candy چی بگه آدم !!
    کمان رایانه هم گفت دیگه از خط این چیزها اومدیم بیرون دور ما رو خط بکشید
    واقعا 518 ام دوباره برام زنده شد خدا وکیلی (نظر شخصی) صداش خیلی بهتر از dr.dre studio هست باورم نمیشه 360 تومن این رو میفروشند برای بار 3ام تست کردم خیلی بنجله !!
    این وارد کننده ها با پخش این برندها بعلاوه a4tech و Philips و ... مردم رو از این صنف دور میکنند واقعا کار اشتباهی میکنند واقعا !!
    --------------------------------
    تا الان گزینه نهایی برای خرید خودم phonak و ATH-M50 هست.

11. 4 کاربر از peaceful1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه hashemi_ali_reza's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    تهـــــــران

پيش فرض

سلام دوستان ؛

دنبال یه هدفون عالی رو گوشی (on ear) برای اتصال به iphone 4 و واکمن سونی می گردم . (البته نمی خوام فول سایز باشه چون تابلو میشم.)
    ترجیحا می خوام از برندهای Sennheiser و یا Bose باشه . چه مدلی رو پیشنهاد می فرمایید؟؟؟ فقط مدلی باشه که تو تهران گیر بیاد .
    در ضمن هدفونهای beats by dr.dre رو هم به تازگی در پایتخت می بینم . چطوریه؟؟؟

با سپاس

13. این کاربر از hashemi_ali_reza بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن MP3 Player rezaomido's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010

پيش فرض

معنیش میشه : یکی از مشکلات بزرگ خریداران ear phone در حال حاضر ماندگاری آن است . به طوری که کابل سریع تر از درایور فرسوده می شود ....

من iem رو حد اثل برای 2 سال میخوام . به خاطر همین کابل برام خیلی مهمه . امسال باید برم دانشگاه و دیگه عمرا بتونم iem جدید بخرم . حد اقل نه تو 4 ترم اول .
    ترجمه خوبی بود و مرسی
    اینطوری خیلی زیباتر هست برای یک سایت فارسی زبان

پس با این شرایط پیشنهاد میکنم دو تا کابل اضافه بگیرید چون اولی برای سال دوم نیازتون خواهد شد و دومی هم بعد از تمام شدن دانشگاه (یک کمی به شوخی)

به هر حال بهتر یک کابل اضافه هم بگیرید تا خیالتون راحت باشه و یا اینکه مطمئن باشید تا یکی دو سال اول اگه خوب از هدفون نگهداری کنید مشکلی براش پیش نخواهد اومد و نهایتآ پول کابلی که همین الان کنار گذاشته بودید ، برای خرید کابل جدید خرج می کنید.
    می دونم خرج زیاده ولی باور کنید دو سال دیگه 50 - 60 تومن ارزشی نداره ، فوق فوقش پول یک نهار دعوتی یکی از هم دانشگاهی های خاص میشه دیگه.

شما هم موفق باشید.

15. این کاربر از rezaomido بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای rave-87's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2010

پيش فرض

به نظرم من که پول پا آمپ نده . j3 زیر 100 اهم رو راحت درایو می کنه آمپ نمیخواد . clip من هدفون 50 اهمی رو مثل هلو درایو میکنه . اگرم output بالا میخوای میتونی یه d2 بگیری خودش یه پا آمگ هست ! نزدیک 100 میلی وات خروجی داره . البته بعضی ها میگند clip و fuze بالای 100 وات خروجی دارند ! اما خیلی مستند نیست . ولی d2 واقعا آمپ قدرتمندی داره . clip هم خداییش تا حالا کم نیاورده .
    چندوقت بیش همچین بحثی با برادر رضا داشتیم دیگه , که آخرش معلوم شد هردوتامون جواب رو میدونیم و فقط سوتفاهم بوده

ولی درحد کوتاه 1 چیز بگم
    بحث امبدانس ابتدایی ترین مسئله توی سیستم (rig) هست که دارین جمع میکنین
    این همه ملت خدا تومن برای آمبلی بول میدن و بعدش نصف خدا تومن برای کابل , الکی نیست

اینکه ما توی ایرانیم و دستمون به آمب مناسب نمیرسه دلیل نمیشه فکر کنیم اگر هدفونمون رو حرفه ایی انتخاب کنیم مشکل حل میشه
    مطمئن باشین کیفیتی که مثلا با این آمبلی آخریه که لینکش رو دادم (یا او ibasso d2 boa یا ... ) بدست میارین خیلی بهتر از j3 خواهد بود.
    و یک چیز دیگه هم که همگی قبول دارن اینه که کل سیستمتون باید در یک سطح باشه . یعنی وقتی هدفون حرفه ایی دارین باید سورس ( بلیر + ...) حرفه ایی داشته باشین و کیفیت موزیک هم حرفه ایی باشه . در حد اطلاعات بنده هدفون بالای 200 تومن رو کسی اونور آب با این بلیر های معمولی استفاده نمی کنه.
    Last edited by rave-87; 21-06-2011 at 23:03.

17. 4 کاربر از rave-87 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •