پست تلفن دقیقا دم دره خونتونه؟؟؟ اگ آره ک هیچ ولی اگ ازخونتون فاصله داره ممکنه سیم کشی از پست تا دم در مشکل داشته باشه خوده پست رو هم باز کن سیم شو چک کن
پست تلفن دقیقا دم دره خونتونه؟؟؟ اگ آره ک هیچ ولی اگ ازخونتون فاصله داره ممکنه سیم کشی از پست تا دم در مشکل داشته باشه خوده پست رو هم باز کن سیم شو چک کن
سلام. من یه مدتی هست سرعت اینترنتم خیلی کم شده این نتیجه تست سرعتم هست ( 2 مگ محدود )
می خوام بدونم چرا اینجوریه از خط تلفنه یا خود شرکت؟ و اینکه چیکار باید بکنم بزنگم بگم سرعتم کمه ؟ بعد اون چی می گه مشخص میشه از خطه یا اونا؟ بعد مث بعضی وقتا که قطعه می گه مثلا ping بگیر و این چیزا، مورد خاصی نمی گه انجام بده یا سوالی که یه وقت ضایع بازی در نیارم؟
اینم بعضی مشخصات مودم:
DSL Driver Version: E.25.41.39
DSL VPI/VCI: 0/35
DSL Status: Showtime
DSL Mode: ADSL2+
DSL Channel: 64
DSL Upstream Rate: 509600
DSL Downstream Rate: 325400
Down up
DSL Noise Margin: 31.0 dB 26.0 dB
DSL Attenuation: 18.0 dB 5.50 dB
DSL Transmit Power: 13.2 dBm 12.3 dBm
راستی چند مدت پیشم مودمو روشن می کردم adsl وصل نمی شد باید حتما زنگ می زدم یه جا تا روشن بشه ولی خودش درست شد.
Last edited by lotus65; 08-01-2015 at 10:00.
مشکلی از بابت نویز اصلا ندارید
اینجور که معلومه دان استریم شما روی 3 مگ هست !!!
شما تماس بگیرید با پشتیبانی شرکتتون بگید دان استریم رو براتون بالاتر ببندند
دوست عزیز شما مشکل نویز ندارید
پهنای باند آپلود و دانلود شما(Down/Up Stream) روی 500/325 کیلوبیت بر ثانیه بسته شده(همون سرویس 512) که ربع سرویس خریداری شده شماس. زنگ بزنید پشتیبانی باید پهنای باندتون رو افزایش بدن با توجه به سیگنال و نویز بهانه ای هم نباید داشته باشن. باید زنگ بزنید بگید من سرویس 2 مگ گرفتم ولی پهنای باند من روی 512 هست(اگر خواستی کلمه ی آپ/داون استریم هم بیار که فکر نکنن الکی میگی).
این کم بودن پهنای باند به شدت روی صفحه باز کردن هم تاثیر میذاره، چون وقتی پهنای باند پر بشه، پینگ سر به فلک میکشه، و اگر مثلا یه فایل دانلود کنی و خودتم بخوای دو صفحه بگردی، خیلی اذیت میشی.
حذف شود - تکراری
Last edited by soroosh_cz; 08-01-2015 at 10:32. دليل: حذف شود... دو پستی زد :|
اها، منظورتون همونیه که مخابراتیا میان بازش میکنن و باهاش کار میکنن؟
من مدتی از مخابرات سرویس 512 داشتم اصلا" هم مشکلی با نویز نداشتم
الان یک هفته است از های وب سرویس 8 مگ گرفتم بعد رانژه رو خط ما بدلیل نویز 4 مگ بستن
ولی متاسفانه الانکه وصل شده رو 4 مگ که نیست هیچی حالت دایل اپ شده خیلی شدید افت سرعت داره و مدام قطع ووصل میشه
رفتم جلو ساختمان و سیم مستقیم زدم به مودم زنگ زدم های وب بازم نویز شدید دیده شد کارشناس های وب گفت به مخابرات ارجاع میدن
الانکه تاپیک میخونم دوستانی زیادی هستن که مخابرات کاری نکردن براشون واقعا" موندم چیکار کنم حتی اندازه 512 خود مخابرات هم اینترنت ندارم
چطوری نویز برطرف کنم
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Last edited by pesar_tanha; 09-01-2015 at 00:50. دليل: عکس
خدایش اگه مخابرات هم واسه من کاری نکرد رسما باید برم اون دنیا
خدای تا حالا این وضعیت دیده بودین این وضعیت جلو درب ساختمان هم همینه فرقی نکرد
فاصله مخابرات تا حونه نمیدونم شاید 5 یا شش کیلومتر بشه
من پل اهنگ هستم مرکز مخابرات ما سر اتابک الغدیر
آره
همونو باز کن سیمشم چک کن
به نظر من که درخواست تغییر پورت بدید و مرتبا با پشتیبانی های وب تماس بگیرید و پیگیری کنید که پشت گوش نندازن.
هم اکنون 5 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 5 مهمان)