میشه به همین R4ek001 با فار زبان فارسی هم اضافه کرد...ها...خواستی بگو تا برات بگم![]()
میشه به همین R4ek001 با فار زبان فارسی هم اضافه کرد...ها...خواستی بگو تا برات بگم![]()
خوب! نیکی و پرسش استاد حمید ؟منتظریم
![]()
سلام....من بالاخره تونستم گوشیمو فلش کنم... البته با PhoneXS 1.5 نه با far چون رو اون صفحه طوسی گیر میکرد..الانم عین ساعت داره کار میکنه.............حدود 40 دقیقه طول کشید...یه سوال..جدیدتراین FW واسه 810 کدومه؟؟؟؟
Last edited by sony_W810i; 14-07-2007 at 11:06.
40 دقیقه؟ بابا کلاً 10 دقیقه طول می کشه!
اول با ++XS رو گوشی MAIN و FS رو فلش کنید، بعد با FAR فایل Custome رو رو پوشه tpa\preset\custom
کپی کنید و بعد با ++XS ( همون 1.5 ) فقط MAIN رو دوباره فلش کرده و گوشی رو روشن کنید! مجموعاً 10
دقیقه!!
جدیدترینش R4EK001 مخصوص آمریکا ( انگلیسی، اسپانیولی، پرتغالی و فرانسه رو ساپورت می کنه ) هستش
به نظر من بد نیست فقط صدا کمه که اونم با نصب آکوستیک 1.2 توپ میشه !! واقعاً کر میکنه !!![]()
![]()
![]()
مرسی حمید جان!
پس من فعلا میرم با باکس گوشیو فلش کنم![]()
دوستان سلام
من تازه می خوام W810 بگیرم برای کسی . یکی بگه به چه چیزهایی توجه کنم برای خرید .. منظورم اینه که باطری و شارژر ساخت کدوم کشور باید باشه ؟ چه چیزهایی باید داخل جعبه باشه .. پشت گوشی باید نوشته باشه ساخت کجا؟ قضیه یه کابل و دو کابل چیه؟
ممنون
یه سوال مهم و حیاتی :؟
آقایون گوشی من W810i هست که هنوز فارسی نشده حتی رو پدش هم حروف عربی یا فارسی نداره فقط اینگلیسی .
حالا چه فریموری روی گوشیم بریزم.
(جدید هم باشه)
R4EA031 با پک دارای زبان فارسی! چند تا پست بالاتر همشون رو توی یه فایل RAR آپلود
کرده ام ( MAIN + FS + RESTORE FILE + CUSTOME PACK )![]()
آقا حمید دمت قیژژژژژژژژژژژژژ ما هم با فار w810 سریال چنجمون هک کردیم خدایش چه سرعتی هم درایور دوربین رو عوض کردم هم صدا هم 5 منوی فلش روش ریختم اییییییییییییینه
سلام دوستان
من گوشيمو طبق صحبت هاي حميد جون فلش کردم
به نظر همه چيز درست مي رسه
گوشي روشن شده...حتي please wait هم گير نکرده اما
اما الان اين ارور رو ميده:![]()
![]()
configuration error.please contact your network operator or servise centre
اين ارور واسه چيه؟
شمن اينکه اشاره کنم که م گوشيم قبلا چنجي بود که با اپديت اصلش کردم که بعدش هم با باکس انلوکش کردم تا وارد شبکه بشه و اصل بشه
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)