چرا بیچاره رو به اشتباه میندازی
شما کرک رو ریختی منتهی به نظر از طریق فایل fifa.exe بازی رو اجرا میکنی . اگه کرک ورژن 5 رو ریختی که همون اخرین کرک هستش باید از طریق فایل Fifa14-3dm.exe بازی رو اجرا کنی .
چرا بیچاره رو به اشتباه میندازی
شما کرک رو ریختی منتهی به نظر از طریق فایل fifa.exe بازی رو اجرا میکنی . اگه کرک ورژن 5 رو ریختی که همون اخرین کرک هستش باید از طریق فایل Fifa14-3dm.exe بازی رو اجرا کنی .
از طریق Fifa14-3dm.exe اجرا میکنم پیغام close the program میده.کرک مشکل نداره رو سیستم دیگه اجرا شده.برا من مشکل داره فقط.بازیش مال یکی از همین شرکتای داخلی هستش.
با توجه به اينكه راه براه داره پچ مودينگ وي براي بازي مياد واحتملا بازم بزودي يك پچ ديگه خواهد امد بهتون پيشنهاد ميكنم كه همه پچ ها رو مو به مو دانلود كنيد. ولي بعد از مدتي پچ ها رو نصب كنيد. چون با اين اوصاف نميشه اصلا كرير مود بازي كرد(همون طور كه همه ميدونيد با ريختن پچ ذخيره كرير مودتون از بين ميره) من الان از پچ 1.2.0 به بعدو هنوز نصب نكردم به شما هم توصيه ميكنم هر پچي رو كه دانلود ميكنيد فورا به بازي اضافه نكنيد.
آقا واسه من تم جدید نیومد چیکار کنم؟
6 گیگ خود بازیه ، اینقد مد و آپدیت ریختم شده 18 گیگ![]()
اوه بدم میاد از این شرکتها که کخ میریزن تو بازی ها بعد میدن تو بازار نه پچی روش نصب میشه نه اپدیتی نه کلا هیچی . بهتره نسخه معتبر اسکیدرو یا همون 3dm رو بگیری . دو تاش یکیه منتهی به دو اسم تو سایتها گذاشتن .
با نسخه 1.5 تم جدید نمیاد . باید نسخه 1.5.1 رو نصب کنی تا theme selector هم توش داشته باشه .
ولی اگه منظورت تم جام جهانی هستش که واسه منم نیومد . احتمالا فقط با دیتابیس جام جهانی اضافه میشه . یه امتحان بکن .
خوب عزیز من مجبور که نیستی دیتابیس رو اپدیت کنی . پچها رو هر وقت اومد نصب میکنی و منتهی دیتابیس رو دست نمیزنی . به کریرت هم اسیبی نمیزنه . اون خراب شدن کریرت به خاطر اپدیت کردن دیتابیس هست . خوبه به خودش قبل از اعمال دیتابیس جدید ارور میده که اگه میخوای بک اپ بگیر از دیتابیست قبل از اپدیت .
کسی میدونه چطوری لباس تیم رو عوض کنم طوری که کرر مد کرش نکنه ؟؟؟ آخه با cm14 وقتی save میکنی سیو کرر از بین میره !!!![]()
بازیش واقعا برای من یکی از نسخه های قبلی بهتر بوده
هم خود Gameplay هم پشرفت های گرافیک
منوهاش خیلی زیبا و جذاب کار شده
کاش رقیبش هم یک فکری به اون اوضاعش میکرد
سلام من تازه بازی نسخه اصلی رو نصب کردم
الان این پیچ رو نصب کنم دیگه اخرین پچه ایا ؟؟
سلام به همه رفیقای قدیمی پـــــــیـــــــ30ورد
بالاخره ماهم اومدیم سمت فیفا ، ولی اصلا شبیه pes نیست . اگه نکته ای راجع به فیفا هست بهم بگین
من نسخه ی اصلی بازی رو خریدم ، هیچ پچی روش نصب نیست . چه پچ هایی نصب کنم که گرافیک و گیم پلی و بازی بهبودپیدا کنه دوستای گل
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)