من با لپ تاپ بازی میکردم زیاد داغ میکرد ، خواستم کول پد بخرم دیدم ارزش نداره
موقع بازی زیر لپ تاپ 4 تا تیکه سنگ میزارم قشنگ خنک میشه![]()
من با لپ تاپ بازی میکردم زیاد داغ میکرد ، خواستم کول پد بخرم دیدم ارزش نداره
موقع بازی زیر لپ تاپ 4 تا تیکه سنگ میزارم قشنگ خنک میشه![]()
دوستای ما هم از روش های مشابه استفاده می کردن
از این جعبه ها که شکل توریه ، توش شیشه نوشابه میزارن ، میزاشتن زیر لپ تاپ![]()
اینجاست که تولیدِ داخلی تحقق میابه !
به قول یکی از دوستام که مهندس نرم افزار هست ، اگه کول پد واقعا ضروری بود برای لپ تاپ ، شرکت های بزرگی مثل لنوو همراه لپ تاپ ، کول پد هم میزاشتن !
Last edited by One Minute; 01-09-2013 at 13:05.
دوستتون کاملا راست می گفت . کول پد ضروری نیست .
ولی اگر لپ تاپ زیاد داغ کرد یه راه خوب واسش هست !
1 - لپ تاپ رو خاموش کنین . تمام کابل ها از قبیل USB , LAN ,Charger رو از لپ تاپ جدا کنین
2 - لپ تاپ رو به حالت وارونه بزارین و چک کنین چیزی کفش نچسبیده باشه . همون جور وارونه بزارینش یه گوشه
.
.
.
.
.
3- برید ناهارتونو بخورین ! برگشتین می بینین لپ تاپ خنک شده !!!!
کپی رایت استفاده از روش محفوظ است . MADE IN IRAN![]()
Last edited by Public Enemy; 01-09-2013 at 13:14.
آخه من شنیدم که لپ تاپ رو نباید روی فرش بزاری ؟
من بیشتر برای این مورد کول پد خریدم!
آره خوب فرش پرز داره می ره لا به لای شیار های زیر لپ تاپ دردسر ساز می شه .
بهتره رو میز باشه
لازمه هر چند وقت یه بار لپ تاپ باز بشه و گرد و خاکش گرفته بشه ؟
نکینین این کارو بابا خطر داره . نیازی به تمیز کردن نیست . با یه دستمال بدون پرز تمیزش کنین . از این جارو شارجی ها هم بد نیست !
شیار های لپ تاپ رو هم نبندین به خیال اینکه تمیز نگشون دارین آشغال توش نره
( یه رفیق داشتیم می خواست واسه اینکه لپ تاپش خنک بشه تمام شیار های لپ تاپو چسب بزنه بندازتش تو آب سرد !)
سلام به همه دوستان
من حدود 60 صفحه خوندم پراکنده اما این چند مورد روشن نبود
1-این گرافیک 740 از نوع64 بیت هست یا 128؟این برام مهمه چون هر جفتش وجود داره روz500کدومه؟GPU_Zچی زده؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] با تو جه به این لینک.
2-من فقط ویندوز 7 استفاده میکنم این لپ تاپ مشکلی داره؟ دیدم دوستان مشکلات عجیب غریبی داشتن از نور تا وایرلس و بلوتوٍث
اگه درایور های سی دی داخلش نصب شه بسه؟ بجز گرافیک که نیست.
3-چند مورد در رفتگی دکمه کیبورد داشتیم این ناامید کننده نیست؟ برای 2 روز؟2سال کارکنه چی؟
4-از 20 چند میدید بهش؟
5-من بین z500 و msi CX61 دو دلم نظرتون چیه؟
1 -معمولا 64 بیت ! مگه محاسبات سنگین مهندسی دارین که باید رو کارت گرافیک انجام بشه که 64 یا 128 بیتش واستون مهمه ؟
اگر واسه بازی هستش که فرقی نداره ! 64 بیت GDDR5 بهتر از 128 بیت GDDR3 عمل می کنه ! در ضمن تو 64 بیت GDDR3 توی 740M فرکانسش بالاتره که باعث می شه تو بازی بهتر عمل کنه نسبت به 128 بیتش . تعداد بیت های کارت گرافیک چیزی نیست که معیار قدرتش باشه . عامل نوع حافظه و فرکانسش خیلی مهم تره
2 - تقریبا خوب کار می کنه البته احتمال داره دکمه های F1 تا F12 درست عمل نکنن چون واسه Win8 بهینه سازی شدن .
آره خوبه درایور های توی CD رو نصب کنین جز گرافیک !
3 - 2 سال کار می زنه بیشترم می زنه . تو هر لپ تاپی از این جور مشکلات ممکنه پیش بیاد مخصوصا در Z500 چون دکمه هاش حالت اسفنجی دارن
4 - من بهش 16 می دم !!!!!
5 - هر چی سلیقه خودتون ! از پشت اینترنت نمی شه نگاه کرد باید برید تو مغازه ها جفتشونو ببینین . چون فردا پشیمون شدین نیفته گردن ماZ500 خوبی هایی داره که نمی شه ازش گذشت
Last edited by Public Enemy; 01-09-2013 at 14:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)