به واتشون توجه نکن کیفیت و قدرت صداش عالیه خیلی از pt980 سرتره اصلا این یه دنیای دیگس ولی میگن تنظیم کردنش سخته باید حتما یه آدم حرفه ای بیاد راش بندازه.
به واتشون توجه نکن کیفیت و قدرت صداش عالیه خیلی از pt980 سرتره اصلا این یه دنیای دیگس ولی میگن تنظیم کردنش سخته باید حتما یه آدم حرفه ای بیاد راش بندازه.
کلا سونی از پلاسما خاطره بد داره هر پلاسمایی که درست میکرد به درد سطل آشغال میخورد آخر سرم کلا بی خیال پلاسما شد رفت دست به دامن سامسونگ شد که واسش ال سی دی بزنه ...
دوستان اگر کسی از عسلویه و یا گناوه هست لطف کنه و با من تماس بگیره .
یه Vt30 میخوام 42 اینچ بدون گارانتی .
ممنونم
دوست عزیز
ممنون میشم شماره رو بهم بدید
با بودجه شما من سینمای Denon DHT-1311XP + بلوری Sony BDP-s480 را پیشنهاد می کنم :
البته من از مدل های جدید بلوری پاناسونیک اطلاعی ندارم شما خودت تحقیق کن شاید بلوری بهتری تو پاناسونیک گیر بیاری
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by unepus; 15-12-2011 at 09:35.
با سلام . ایا در پاناسونیک ST30 از روی فلش فیلمهای 3D که به MKV تبدیل شدن رو هم پخش میکنه .ممنون میشم جواب بدید.
اینجا منظورم وات بوده اشتباه نوشتم هرتز!
Last edited by mzy; 15-12-2011 at 10:48.
بله می تونید فیلم MKV و 3 بعدی رو از usb پخش کنید فقط مو قع دیدن باید دکمه 3D روی کنترل رو بزنید تا 3 بعدی ببینید. البته با زیر نویس تست نکردم
لطف كنين اگه فروشنده اي رو سراغ دارين كه وي تي 30 ( 42 اينچ ) بدون گارانتي رو داره به من هم اطلاع بدين ..در اسرع وقت ..خيلي ممنون ميشم !
DENON 1311xp دیگه تو بازار نیست. الآن 1312 اومده که کیفیتش پایین تره.
بلندگوهای دو طرفه 1311 رو تو 1312 یک طرفه کردن و خیلی کوچیک شده. فکر کنم اسپیکرهاش پلاستیکی شدن.
اما 1311 اسپیکرهاش چوبی و بزرگتر بود و خیلی ابهت داشت.
خوشبختانه من همین اواخر یه 1311 گرفتم.
صدای خیلی شفاف و باکیفیتی داره.
از صدای 3D و dolby Tru HD DTS پشتیبانی می کنه.
ایشالا با VT30 ست می کنم.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)