اینم سروری که ران نشده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینم سروری که ران نشده:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از موقعی که خونه آرمان و اصغر رو ترکوندم دیگه روم نشد آنلاین بازی کنم.سلااااام! اخ چقدر دلم برا ماینکرفت تنگ شده!
شما هنوز نتونستید یه سرور درست حسابی پیدا کنید!؟! یادمه از 3 سال پیش هی یه سرور درست میشد یه هفته بعد اف میشد!
ماشالا بابا صبر ایوب دارید!
ماشلا به گریفر های امروزی که بعد اینکه خونه رو ترکوندن و نامه یادگاری و " خودت سلامت باشی" رو زدن با یه دسته گل هم میرن پیش صاب خونه. :|
شما ها از گریف چیزی سرتون نمیشه باوو! میرید خونه خراب میکنید فقط..باید مثل من زرنگ باشید! یادمه تو هررر سروری که درست شده بود با اینکه کسی نمیدونست من پولدار ترین فرد بودم! تو یکی از سرور ها همون اوایل بازی چون هنوز رجیستری نشده بود با یوزر یکی از ادمینا اومدم یه جای مخفی به ابعاد 10*10 همش رو بلاک دایموند گزاشتم که بعدا خودم برم بکنم!..تو یه سرور دیگه هم یکی از ادمین ها یه برج میلاد قشنگ ساخته بود ولی یادش رفته بود بعضی جاهاش رو سند بزنه! ما هم ترتیب طلا ها و دایموند هاشو دادیم و برا اینکه کسی شک نکنه جاش رو با چوب پر کردیم
ولی حیف هیچکدوم از اون سرورا پایدار نبودن کمی حال کنیم! برا همین دیگه ماین رو گذاشتم کنار رفتم سراغ wow
الان دیگه امکانات زیاد شده از این کارا نمیشه کرد کلا" زندگیو واسه گریفرا سخت کردن.شما ها از گریف چیزی سرتون نمیشه باوو! میرید خونه خراب میکنید فقط..باید مثل من زرنگ باشید! یادمه تو هررر سروری که درست شده بود با اینکه کسی نمیدونست من پولدار ترین فرد بودم! تو یکی از سرور ها همون اوایل بازی چون هنوز رجیستری نشده بود با یوزر یکی از ادمینا اومدم یه جای مخفی به ابعاد 10*10 همش رو بلاک دایموند گزاشتم که بعدا خودم برم بکنم!..تو یه سرور دیگه هم یکی از ادمین ها یه برج میلاد قشنگ ساخته بود ولی یادش رفته بود بعضی جاهاش رو سند بزنه! ما هم ترتیب طلا ها و دایموند هاشو دادیم و برا اینکه کسی شک نکنه جاش رو با چوب پر کردیم
ولی حیف هیچکدوم از اون سرورا پایدار نبودن کمی حال کنیم! برا همین دیگه ماین رو گذاشتم کنار رفتم سراغ wow![]()
بد بخت آرمان چقد زحمت کشیددر یاچه درست کرد وسطه خونش اصغر هم اومد درخت کاشت که مردم بیشتر خرابش نکنن
![]()
Last edited by mehrankhanhoy; 02-02-2014 at 22:17. دليل: آرمان رو نوشته بودم آزمان مشکلیه ؟! :|
نه باو دریاچه چی, یه 5 * 5 بلوک آب ریخته بود رو پشت بومش , منم که دیدم مردم اینو ببینن ضایه میشه گفتم یه کار خوبی در حق این دوستمون بکنم, هیچی دیگه یه بلوک زیر اب رو کندم کل خونرو آب برد و کلی هم سر سره بازی و شنا کردیم.بد بخت آرمان چقد زحمت کشیددر یاچه درست کرد وسطه خونش اصغر هم اومد درخت کاشت که مردم بیشتر خرابش نکنن
این اصغر هم که شریکم بود دو نفری خونه درختی ساختیم ولی آخرش وقتی دید من خونه ی آرمان رو خراب کردم اونم جو گیر شد خونه ی منو ترکوند و منم در اقدامی مشابه به خونش رحم نکردم!
راستی مهران یادته یه ironman ساخته بودی! من میخواستم خرابش کنم تو گفتی این خرجیش زیاده خراب نکن در حالی که فقط با یه کدو و 4 تا iron block ساخته شده بود؟ و حسرت خراب کردن آدم اهنیت تا امروز به دلم موند؟
حیف که دیگه این خاطره ا تکرار نمیشن! الان دیگه ماینکرافت شده دسته و گروه و نماینده و کوفت و مرض
-
حالا در این بین یه سوالی برام پیش اومده! اون برجی که وسط اب بود و برای اینکه بری بالا باید میرفتی زیر آب مال کی بود؟اونایی که اینو ساختن creative بودن عایا؟
یه هشداری به هاستینگ های مستقل! الان من نگا کردم دیدم وضعیت سرور هایی که ران هستن خیلی بده.
مثلا" سرور مهران بازیکن نداره ( واقعا" چرا؟) و سرور مدکرافت هم که چون ران نیست 60 - 50 نفر به پاش نشستن!
حالا ارزیابی سرور های ایرانی: ( به صورت کل از سال 2012 تا الان )
- پارتی بازیو بی انصافی ادمین : طرف نوب رو برا اینکه برا سرورش تبلیغ کنه سه سوته فول armor میکنه ما بد بخت هم باید برا دو دونه gold ore بریم تو قعر زمین.
- توهین ادمین به پلیرا: چون طرف ادمینه و سرور ران کرده پس حتما" خود خداست دیگه! خدا نکه یه چیزی ازش بپرسی یا چیزی بهش بگی یا بگی این غلطه این درسته هفت جدت رو از گور در میارن میزارن کف دستت.
- Admin - mod - king - operator - sub admin - .... :داداش آخه من رفتم سرور خارجی طرف 5000 slot داره با یکی دو ادمین ولی شما با 50 پلیر 30 ادمین !
- vip: فقط کافیه وارد سرور بشید تا بفهمید اگه vip نخرید هیچ شانسی برای بازی ندارید! قیمت کمترین وی ای پی که 10 تومان ( چیز خاصی نداره الا تبدیل شدن به خوک و گوسفند!) و بیشترینش 150 تومان ( creative) که نمونش در سرور ... هست! حالا بیا تو این سرور بازی کن مخصوصا" survival و pvp!
و هشدار بنده چی بود: اگه به وضع سرور ها رسیدگی نکنید مطمئنا" این بازی سرنوشتش مثل دیگر بازی های آنلاین میشه! یکی از شرکت های بزرگ مخابراتی میاد براش سرور میزنه که هیچ کدوم از موارد بالا رو نداره و کل پلیرا رو جارو میکنه تو سرور خودش!
همین الانم که سرور شرکتی نیومده به خاطر اینه که از تعداد پلیرای این بازی مطمئن نیستن.
و خوب هم میدونید که بودجه ی خوبی هم براش میزارن که عمرا" شما بتونید جورش کنید! رفتارشون هم از رفتار شما بهتر خواهد بود! پس کار نکنید که فقط یه سرور مختص مخابراتی بمونه و دو سه تا سرور هاماچی!
pay attention: بنده در متن و سر تیتر بالا هیچ کس رو به صورت مستقیم مورد انتقاد قرار ندادم و کلا" یک انتقاد کلی بود. اگر دید مشکلی هست لطفا" با 118 تماس حاصل فرمایید.![]()
سرور ها توسط هزینه شخصی دارن ران می شن و هیچکدام از اسپانسر ها وابسته به شرکت یا منبع مالی دولتی نیست .
بلاخره باید یه حوری قسمتی از هزینه ها بازگشت داده بشه .
بازی هم که همه گیر نباشه هیچ شرکتی نمیاد واسش سرور بزنه . بیشتر بازیکنان ماینکرافت بین 10 تا 14 ساله هستند و تعداد بسیار کمی از اونها ( مثل من و مهران و Alivw71 ) بالای 19 سالند . خوب طرف نمیاد واسه دلخوشی 4 تا بچه سرور بزنه که ! که جی جایزه یونیسف بهش می دن ؟؟؟؟
در ضمن شرکت خصوصی بخواد سرور بزنه واسه ماینکرافت یا باید بره ادمین از خارج بیاره ، یا بره سراغ دوستانی مثل مهرانو خوب هم میدونید که بودجه ی خوبی هم براش میزارن که عمرا" شما بتونید جورش کنید! رفتارشون هم از رفتار شما بهتر خواهد بود! پس کار نکنید که فقط یه سرور مختص مخابراتی بمونه و دو سه تا سرور هاماچی!
آپدیت : قبلا هم گفتم ، من ادمین بزرگسال بی تجربه در ضمینه ماینکرافت رو به ادمین با تجربه کم سن و سال ترحیه می دم . حداقل مشکل "پارتی بازی " و " خدا بودن ادمین ها ! " اینگونه حل می شه
Last edited by Public Enemy; 08-02-2014 at 02:46.
از اول اول گفتم که اگه میتونید و توان مالی دارید ران کنید! نه بعد اینکه 100 تومان افتاد دستتون برید واسه یه ماه ران کنید کل زحمت ملت رو به باد بدید! ( اواسط اسفند امسال به حرف من میرسید!)سرور ها توسط هزینه شخصی دارن ران می شن و هیچکدام از اسپانسر ها وابسته به شرکت یا منبع مالی دولتی نیست .
بلاخره باید یه حوری قسمتی از هزینه ها بازگشت داده بشه .
( من فکر میکردم مهران 2 دبیرستانهبازی هم که همه گیر نباشه هیچ شرکتی نمیاد واسش سرور بزنه . بیشتر بازیکنان ماینکرافت بین 10 تا 14 ساله هستند و تعداد بسیار کمی از اونها ( مثل من و مهران و Alivw71 ) بالای 19 سالند . خوب طرف نمیاد واسه دلخوشی 4 تا بچه سرور بزنه که ! که جی جایزه یونیسف بهش می دن ؟؟؟؟چون چند نفر رو میشناسم که همشون 15 ساله هستند و میگن همکلاسی مهرانند! مثالش رضا وزیری)
منم عرض کردم که به همین علت بخش خصوصی سرور نمیزنه! شما اگه به اول همین تاییپیک مراجع کنید میتونید تخمین بزنید که ماینکراف ایران با 5 - 6 نفر شروع به کار کرد! الانم که به 100 - 120 نفری رسیده ( بدون احتساب افرادی که آفللاین بازی میکنند)
این بازی به سرعت برق داره پیش رفت میکنه! کی تو نسخه 1.2.3 فکر میکرد که اسب به بازی اضافه بشه؟ مطمئنا" تا چند سال دیگه افراد بیشتری از ایران جذب این بازی میشن.
همین الام خیلی برای رنک برای این بازی پول خرج کردند و خواهند کرد! من تقریبا" چند روز پیش بود که دیدم طرف برای یه creative ساده 150 ت حواله حساب ادمین کرد! حالا این یکیشونه.
برای همینه که میگم از همین الان ثبات کار داشته باشین و خودتون رو تثبیت کنید , نه اینکه اسمتون بد در بره , حالا چه کلاه برادری چه رفتار نادرست و چه هر عمل ناشایسته ای که الان از ادیمن های ایرای سر میزنه.
الانم مهران سرور داره و تعداد افراد آنلاین از 10 نفر و حداکثر 15 نفر تجاوز نمیکنه! ( دلیلش رو نمیدونم! مهران آدم خوبیه و رفتار گرمی هم با پلیرا داره! شاید بدلیل مثائل گذشته)در ضمن شرکت خصوصی بخواد سرور بزنه واسه ماینکرافت یا باید بره ادمین از خارج بیاره ، یا بره سراغ دوستانی مثل مهران
هر چند ادمین های نوب سرور های پرباری نخواهند داشته ولی بازم حرف شما درست!آپدیت : قبلا هم گفتم ، من ادمین بزرگسال بی تجربه در ضمینه ماینکرافت رو به ادمین با تجربه کم سن و سال ترحیه می دم . حداقل مشکل "پارتی بازی " و " خدا بودن ادمین ها ! " اینگونه حل می شه
الان سرور مد کرافت رو بورسه! که اگه 100 میلیون هم بهم بدن نمیرم تو سرور که ادمینش حتی به مدیراش هم زور میگه! ( قضیش خیلی جالبه! برید تو انجمنش میفهمید چی میگم! حتی میان داستان حماسی هم براش مینویسن!)
ادعا میکنند که بهترین افراد متبحر ایران رو در این زمینه دارند ولی 1 ماهه نمیتونن یه وی پی اس خام راه بندازن. ( بهانشون هم این : " سرور ما اختصاصیه باید روش کار کنیم , اصلا" شما سرور اختصاصی داشتی که داری اظهار نظر میکنی؟" یعنی انگار ایانا از بهشت موعود اومدن و تنها انسان هایی هستند که سرور اختصاصی دارند! و مطمئنم 5 روز برای کانفیگ فایروال و 5 روز هم برای ست آپ پایگاه داده توش گیر کردن.)
اصلا" وضع کل سرورا همینه! ( سرور های بی ثبات! یا اگرم ثبات داشته باشن سرور هایی با ادمین های بد اخلاق و ناشی!)
اخرش یا میریم سرور خارجی یا میشینیم مثل آدم آفلاین بازی میکنیم! تجربه انلاین هم نخواستیم.
خب منتظر بودم که مستقیم بگید که گفتید
شما حالا که کلا نقشه هاتون خوابید و شکست خوردید طبیعی هستش که این حرف هارو بزنید
شما قبلا هم میخواستید با alivw71 سرور بزنید اما چون هیچی بلد نبودید و بی کفایت بودید حتی نتونستید یک Login ساده رو درست کنید alivw71 تو انجمن ها به دنبالش افتاد آخر هم تو سرور دومتون Sovietz اومد واستون درست کرد که اون سرورتون هم بخاطر بی کفایتی شما و چهره واقعی حامی تان که الان اشکار شده با شکست مواجه شد حتی یک سرور ساده هم از اون سرور شما که فقط 4 تا ادمین داشت و 2 تا Player باز هم بهتر بود و نتونستید کاری رو جلو ببرید تا الان تنها سرور ثابت ماین کرفت ایران مدکرفت بوده و حرفه ای ترین ادمین های ایران هم تو گروه ما هستند شما 2 ماه بود نمیتونستید یک Login ساده سرورتون رو درست کنید حالا که شما و حامی تون با شکست مواجه شدید مثلا میخواید مارو زیر سئوال ببرید؟ما مثل بعضی ها نمیایم که رو PC یک سرور Run کنیم بعد 2 روز بعد Off کنیم الکی بگیم -- کردند تا الان تنها سرور ماین کرفتی که در ایران بر روی سرور اختصاصی میزبانی شده سرور ما هستش
داستان حماسی! شما وقتی نمیدونید Roleplay چیه اصلا تجربه نکردید من میتونم با شما در این مورد حرف بزنم؟برو 2 تا سرور Premium ببین Roleplay چیه بعد بیا حرف بزن
اکثر Player های مدکرفت هم همین اعضای تیم ها تشکیل میدند اینکه چرا کسی سرور مهران نمیره و تیم ها حاضر نیستند Player برای مهران بفرستند با وجود اقای محمدپور به عنوان حامی! و امکانات ویژه ای که به Leader ها درون اون سرور داده میشه فقط سه تیم کوچک حاضر شدند Player بفرستند!شاید بخاطر سوابق مهرانه یا بخاطر اینکه مطمئن نیستند سرورشون ثابت هستش یا نه و یا بخاطر امکانات ضعیف سرور و لگ بیش از حدشون هستش
شما دو روز اومدید انجمن مدکرفت فقط یک مشت حرف الکی و بی ربط زدید اخر هم خودتون هم متوجه نشدید چی گفتید مدیریت کل مدکرفت بنده هستم و خوبه خودتون هم گفتید که با مدیران زیر دستم با خشونت برخورد میکنم و حتی چند تن از مدیرام هم بخاطر همین سوء استفاده از قدرتشون در سرور و کمک به دیگران(یک tp ساده)اخراج کردم مثل Sovietz من به کسی نه کمک میکنم نه پارتی بازی میکنم همه هم داخل سرور من این رو فهمیدند حتی از اقای محمدپور هم بخاطر قبول نکردن درخواست Leader ها که درخواست Rank در سرور رو کرده بودند اخطار گرفتم(در حالی که اگه حمایت ماین کرفت ایران رو بخوام باید به Leader ها احترام فراوان بذارم و مثل بقیه سرور ها به اون ها یک Rank داخل سرور بدم) بهترین دوستان من هم Ramtin و علی و آرش بودند که همه در جریان هستند سر همین مسئله درخواست رنک از من جدا شدند چون برای من کسایی که کمک مالی میکنند یا کسایی که مقامی دارند یا دوستام یا مدیران سرور با Player های معمولی هیچ فرقی ندارند و درباره کسایی که کمک مالی میکنند اگه بدون VIP نمیشه برنده شد پس الان باید 3 نفر اول PvP همشون Madman میشدند دیگه؟که هیچ کدومشون مقام خاصی ندارند نوب بودن خودتون رو به پای بقیه ننویسید
HASHOR نفر اول PvP که اصلا Rank داخل سرور نداره و به خاطر مهارت فوق العاده اش در PvP نفر اول شد
Lakmand نفر دوم PvP هم که عضو Mihancraft یعنی گروهی که با من مشکل داره هستش و Rank نداره
fade_d هم که نفر سوم PvP است آوازه دعوا هاش با من همه جا پیچیده و اگه فکر میکنید من مثلا بهش کمک کردم میتونید برید تو Squidcraft هم ببینیدش
خیلی ها قبل شما این راه رو اومدند و همه شکست خوردند شما ها بودید که وضعیت ماین کرفت ایران رو با نوب بودنتون و سرور های 2 روزتون! حتی به 1 ماه هم نرسید به خطر انداختید و فکر کنم دیگه جای شکی نذاشته باشم و نقشه های شما برای اختلاف انداختن بین ما و بقیه تیم ها مثل همیشه شکست خورد که دیگه لازم نیست به مطالبی که در بعضی ها سایت ها گذاشتند اشاره کنم
اصلا حقیقت روشن هستش لازم نیست من بگم با اینکه در حال حاضر بین تیم ها اختلاف وجود داره ولی همه Leader ها و عضو هاشون حقیقت رو میدونند و شمارو میشناسند و حتی مدیران بعضی سایت ها هم که روزی حامی شما بودند به این موضوع اشاره کردند گرچه کل حقیقت رو نگفتند و کمی به نفع خودشون تغییر دادند
مهران جان هم 15 سالشه الان فکر کنم به گفته خودش! میتونید از خودش هم بپرسید سن اون دو تن دیگه هم برای همه اشکار هستش و از حرف زدن هاشون هم مشخص هستش حالا هم که همه چیز آشکار شده و حق هم به حق دار رسیده دیگه لازم نیست من چیزی بگم
با تشکر مدیریت کل مدکرفت
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)