تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 602 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 6014

نام تاپيک: راهنمایی برای خرید هدفون و هدست و هندزفری (فصل سوّم)

کاربر فعال هدفون salar_221's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوستان بین این مدل CX 215 و CX 281 از Senneheiser کدوم رو پیشنهاد میدید؟ بیس قوی و کیفیت خوب.
    سلام
    بستگی د اره هدفون قبلی یا حال حاضرتون چی باشه.ولی در کل بیس cx281 قویتر هست ولی در مورد باقی فرکانسها تفاوت چندانی با هم ندارن.

2. 3 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم که شاید استانید جواب بدن:

من هدفونم اینه:
    PHILIPS SHP-2500
    که 32 اوهم هست و 106db و 500mw
    اینم مشخصات:
    Diaphragm: Mylar dome
    Acoustic system: Closed
    Magnet type: Ferrite
    Voice coil: Copper
    Frequency response: 15–22,000 Hz
    Impedance: 32 Ohm
    Maximum power input: 500 mW
    Sensitivity: 106 dB
    Speaker diameter: 40

کارت صوتی من هم اینه:
    Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

مشکل من اینه که بلندی صدا کم هست!!
    اول فکر کردم که قدرت هدفون همین اندازه هست ولی وقتی به جای بلند گو های اسپیکرم وصل کردم (Logitech S220) دیدم قدرت هدفون خیلی بیشتر هست ولی کارت صوتی من توان استفاده ازش رو نداره!
    * بلند گو های این اسپیکر با جک 3.5mm به بدنه اصلی وصل میشن و براحتی میشه هدفون رو بجای اونا وصل کرد! ولی مشکل این کار اینه که چون اسپیکر ها برای فرکانس های بالا هستند و فرکانس های پایین بصورت جدا شده از ساب وفر پخش میشه، صدای هدفون بدون بیس هست.

حالا سوال:
    من کارت صوتیم رو تعویض کنم؟ یا یه آمپلی هدفون بگیرم؟
    درضمن نمیخوام بیشتر از 200 300 هم خرج کنم.

نکته 1: من فقط به آهنگ گوش میدم و تو کار ساخت آهنگ نیستم!
    نکته 2: من زیاد حرفه ای نیستم، یعنی کیفیت خیلی در سطح بالایی نیاز ندارم!(کیفیت مهم هست ولی نه خیلی خیلی زیاد)
    Last edited by amir200812; 17-08-2013 at 10:40.

داره خودمونی میشه Dr.B.M's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2006
    محل سكونت
    tehran

پيش فرض

سلام.
    فیلیپس را به طور کلی (حداقل مدلهای موجود در ایران) را فراموش کنید. اولین تجربه نامید کننده ی من به فیلیپس SHE9700 بود. به معنای واقعی کلمه افتضاح! بیس متوسط، مید هارشی و تیز و گوشخراش و های... دقیق یادم نیست! فیلیپس را با گارانتی شکوفا الکتریک سرویس تهیه بفرمایید. در مورد نمایندگی اطلاع ندارم اما یک فروشگاه در خیابان ولیعصر بین میدان ولیعصر و چهار راه ولیعصر بیشتر مدلها را موجود داشت.
    تفاوت EP-630 و EP-630 i در این است که مدل i برای iDevice ها بهینه شده است بنابراین میکروفون برای مکالمه نیز دارد. Creative را از هر جایی با گارانتی شاب تهیه کنید اصل است.
    موفق باشید.
    نه داداش راحت باش. من بر خلاف چيزي يكي دوستان سعي داشت از من بنمايش بزاره(البته دليلشم فقط براي اينه من يكي از ديواسهاي برند مورد علاقه اش رو له كردم!!!)بسيار ادم اروم و انتقاد پذيري هستم و اصلا خيلي از دوستهاي واقعيم رو الان از همين محيطهاي مجازي و فرومها بدست اورده ام چراكه همه ي ماها كه ميام اينجا يه علاقه مشترك داريم و مسلما وجود علايق مشترك باعث نزديكي و دوستي افراد ميشه
    بگذريم.....
    اقا من يه كار جديد كردم
    ساعاتي قبل رفتم و يه هدفون اپن وي جايز خريدم

اقا بخدا عاليه. اولا اصلا گوشم رو اذيت نميكنه و بسيار سبك و راحته.بطوريكه الان دقيقا يك ساعته كه روي گوشمه و من جدا احساس نميكنم هدفون رو گوشمه.
    نميدونم چرا از همون اول اينو نخريدم شايد چون اپن بود فك ميكردم كه مشكل ساز ميشه ولي بر عكس شد و از صد كلوز نيمه فول بهتره. قسمت ريليش هم اونقدر باز ميشه كه يه ادم با كله ي از من بزرگتر هم باهاش كاملا راحته. كيفيت ساخت و سيم بسيار خوبي هم داره من در اين قسمت بهش ده ميدم. بيسش از تمامي هدفون هاي نيمه فول اپن و كلوزي كه امتحان كردم بهتره يه بيس نرم و نرمال. ميدش بهترين ميديه كه تا حالا تجربه كردم كاملا ريل باز صداي باز و فضا دار. هاي جدا خوبه و كاملا ازش راضيم. اضافه كنم سورس ايفون فايو با تنظيم اكولايزر در وضعيت اف.
    اقا بلندي صداي اين هدفون محشره و واقعا نميشه صداشو تا اخر بالا برد بعلاه اينكه با افزايش ولوم از متوسط به بالا هيچگونه هارشي و ديتورشني در پخش بوجود نمياد
    از همه مهمتر ارزش نسبت به قيمته. كه واقعا به اين دويست تومن ميارزه
    در اخر من اين هدفون فوق العاده رو كه هم سبكه و هم راحت هم صداي بلند و خوبي داره و هم بقيمت به همه دوستان پيشنهاد ميكنم وبا اطمينان كامل ميگم كه رقيبان گرونتر خودش مث سنهايزر px200II px100II و akg Q460 رو براحتي و با اختلاف مقهور خودش ميكنه
    مباركم باشه. دم كاوه جان هم گرم كه اينو بهم معرفي كرد
    پ.ن:يك عدد هدفون سنهيزر مدل mm70i بقيمت ٢٠٠ چوق بفروش ميرسد
    ....
    اگه فرصت شد يه ريويوي كوتاه از مقايسه سنهيزر mm70i با با قيمت ٢٩٥ تومن با ep630i به قيمت حدودا ٦٠ تومن همين جا براتون ميزارم!!!

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2

5. 4 کاربر از Dr.B.M بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

نوشته شده توسط iran79 [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    دوستان بین این مدل CX 215 و CX 281 از Senneheiser کدوم رو پیشنهاد میدید؟ بیس قوی و کیفیت خوب.

سلام
    بستگی د اره هدفون قبلی یا حال حاضرتون چی باشه.ولی در کل بیس cx281 قویتر هست ولی در مورد باقی فرکانسها تفاوت چندانی با هم ندارن.
    دوست عزیز هدفون قبلی من CX 271 بود که خراب شد و برام تعویض کردن. این دفعه خراب شد و گفتن که ندارن و بجاش باید یه مدل دیگه بردارم و اختلاف قیمت رو بدم.
    دو مدل بالا رو بهشون معرفی کردم و بهم پیشنهاد دادن که مدل cx 215 رو بردارم. هم قیمت هدفون خودم هست ولی cx 281 قیمتش پایین تره و ضرر می کنم.
    توی بازار موبایل نمایندگی نامداران هم که رفتم قیمت cx 215 از cx 281 حدود 10 تومن بیشتر بود. طرف خودش هم 215 رو پیشنهاد می کرد.

نظر شما چیه؟ امپادنس هردو 16 اهم هستش و فکرمیکنم بیس هردو برابر باشه. اینطور نیست؟ شما هر دو رو تست کردید؟

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

دوست عزیز هدفون قبلی من CX 271 بود که خراب شد و برام تعویض کردن. این دفعه خراب شد و گفتن که ندارن و بجاش باید یه مدل دیگه بردارم و اختلاف قیمت رو بدم.
    دو مدل بالا رو بهشون معرفی کردم و بهم پیشنهاد دادن که مدل cx 215 رو بردارم. هم قیمت هدفون خودم هست ولی cx 281 قیمتش پایین تره و ضرر می کنم.
    توی بازار موبایل نمایندگی نامداران هم که رفتم قیمت cx 215 از cx 281 حدود 10 تومن بیشتر بود. طرف خودش هم 215 رو پیشنهاد می کرد.

نظر شما چیه؟ امپادنس هردو 16 اهم هستش و فکرمیکنم بیس هردو برابر باشه. اینطور نیست؟ شما هر دو رو تست کردید؟
    هر دو هدفون از یک درایو بهره میبرن و تفاوت قیمت بخاطر جنس ساخت بدنه و کابل و یک سری تغییرات ساختاری که باعث تفاوت صدا ی هدفونها میشه.از لحاظ صدایی تفاوت زیادی ندارن ببینین کدوم بصرفه تر هست و تو گوشتون راحت تر هست رو تهیه کنین.

8. این کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال مشاوره خرید سخت افزار، دوربین های دیجیتال و فیلم برداری amir200812's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

دوستان یه سوال دارم که شاید استانید جواب بدن:

من هدفونم اینه:
    PHILIPS SHP-2500
    که 32 اوهم هست و 106db و 500mw
    اینم مشخصات:
    Diaphragm: Mylar dome
    Acoustic system: Closed
    Magnet type: Ferrite
    Voice coil: Copper
    Frequency response: 15–22,000 Hz
    Impedance: 32 Ohm
    Maximum power input: 500 mW
    Sensitivity: 106 dB
    Speaker diameter: 40

کارت صوتی من هم اینه:
    Creative Sound Blaster Audigy2 ZS SB0350

مشکل من اینه که بلندی صدا کم هست!!
    اول فکر کردم که قدرت هدفون همین اندازه هست ولی وقتی به جای بلند گو های اسپیکرم وصل کردم (Logitech S220) دیدم قدرت هدفون خیلی بیشتر هست ولی کارت صوتی من توان استفاده ازش رو نداره!
    * بلند گو های این اسپیکر با جک 3.5mm به بدنه اصلی وصل میشن و براحتی میشه هدفون رو بجای اونا وصل کرد! ولی مشکل این کار اینه که چون اسپیکر ها برای فرکانس های بالا هستند و فرکانس های پایین بصورت جدا شده از ساب وفر پخش میشه، صدای هدفون بدون بیس هست.

حالا سوال:
    من کارت صوتیم رو تعویض کنم؟ یا یه آمپلی هدفون بگیرم؟
    درضمن نمیخوام بیشتر از 200 300 هم خرج کنم.

نکته 1: من فقط به آهنگ گوش میدم و تو کار ساخت آهنگ نیستم!
    نکته 2: من زیاد حرفه ای نیستم، یعنی کیفیت خیلی در سطح بالایی نیاز ندارم!(کیفیت مهم هست ولی نه خیلی خیلی زیاد)
    دوستان کسی ما رو قابل نمیدونه؟
    همه تو بحث خودشون هستند و کسی کمک نمیکنه

تاريخ عضويت
    Nov 2011

پيش فرض

ولی وقتی به جای بلند گو های اسپیکرم وصل کردم
    با تعویض کارت صوتی مشکل به طور کامل حل نمیشه.معمولا کمبود توان درایو کردن هدفون رو با امپلی فایر جبران میکنیم نه با تغییر سورس پلیر .ولی نکته ای که هست اینکه با تهیه امپ هم نتیجه ای مطلوب رو نخواهین گرفت بجز افزایش قدرت و بلندی صدا چون هدفونتون پتانسیل حجم و کیفیت بالایی نداره.بهتره بجای هزینه برای امپ یا کارت صوتی که تهیه اش داخل ایران با محدودیت همراه هست بفکر تهیه هدفون بهتر و با کیفیت تر باشین که نیاز به درایو شدن با سورس پلیر قوی هم نداشته باشه

11. 4 کاربر از salar_221 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jan 2009
    محل سكونت
    URMIA CITY پاریس ایران

پيش فرض

با تعویض کارت صوتی مشکل به طور کامل حل نمیشه.معمولا کمبود توان درایو کردن هدفون رو با امپلی فایر جبران میکنیم نه با تغییر سورس پلیر .ولی نکته ای که هست اینکه با تهیه امپ هم نتیجه ای مطلوب رو نخواهین گرفت بجز افزایش قدرت و بلندی صدا چون هدفونتون پتانسیل حجم و کیفیت بالایی نداره.بهتره بجای هزینه برای امپ یا کارت صوتی که تهیه اش داخل ایران با محدودیت همراه هست بفکر تهیه هدفون بهتر و با کیفیت تر باشین که نیاز به درایو شدن با سورس پلیر قوی هم نداشته باشه
    میشه چند مدل پیشنهاد بدید؟
    چون من تقریبا مبتدی هستم!

داره خودمونی میشه 88masuod's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2008
    محل سكونت
    zahedan

پيش فرض

درایور کارتتو عوض کن بعد با تنظیمات پیشفرض چک کن شاید ماله تنظیماتش باشه .آخه کارت صدات کارت ضعیفی نیست .

14. 2 کاربر از 88masuod بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    Aug 2008

پيش فرض

داداش من چرا ترش میکنی؟ مگه قره قروت رو با پشمک دوتایی با هم خوردی؟! شما گفتی من ناقص من تئوریک، منم گفتم اقای پرفکت عملی شما بیا بگو ما یاد بگیریم. زیاد هم به تاریخ عضویتت تکیه نکن من تالار گفتگوی خارجی هست که از 1999 عضو هستم. حداقل در زمینه تجهیزات صوتی که از [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] دنبالش بودم پستی هم نزدم فقط مطالب رو خوندم چون من تئوریک و ناقص هستم پس چیزی نگفتم که باعث گمراهی دیگران بشه.
    بحث هم شخصی نیست، بحث در مورد سیستم های صوتی و صدا بود که ما هم خواستیم شما بری بالای منبر ما مریدان نابخرد هم از فرمایشات عالمانه آن بزرگ دلاور میزگرد مستفیض بیاییم اخم نکن حالا، برم نماز شب بخونم که جای اون فروشنده نگون بخت نبودم ضمنا من "آقازاده" نیستم چون من از یک زن به دنیا آمده ام، خانم زاده ام
    کاری ندارم ولی انصافا یکم فیتیله رو بکش پایین، خیلی آتیشت تنده، قشنگ معلومه یه نفر دو کلمه حرف بهت بزنه خرخره طرف رو می جوی went the distance now I'm back on my feet

دوستان برای اینکه اف تاپیک نباشه، من یه هدفون دور گردنی میخوام برای موقع دوچرخه سواری، از سنهایزر چیزی هست؟
    سلام.
    مدل PMX90 با قیمت 195 هزار تومان موجود است. در مورد کیفیت نظری ندارم.

موفق باشید.

نه داداش راحت باش. من بر خلاف چيزي يكي دوستان سعي داشت از من بنمايش بزاره(البته دليلشم فقط براي اينه من يكي از ديواسهاي برند مورد علاقه اش رو له كردم!!!)بسيار ادم اروم و انتقاد پذيري هستم و اصلا خيلي از دوستهاي واقعيم رو الان از همين محيطهاي مجازي و فرومها بدست اورده ام چراكه همه ي ماها كه ميام اينجا يه علاقه مشترك داريم و مسلما وجود علايق مشترك باعث نزديكي و دوستي افراد ميشه
    بگذريم.....
    اقا من يه كار جديد كردم
    ساعاتي قبل رفتم و يه هدفون اپن وي جايز خريدم

اقا بخدا عاليه. اولا اصلا گوشم رو اذيت نميكنه و بسيار سبك و راحته.بطوريكه الان دقيقا يك ساعته كه روي گوشمه و من جدا احساس نميكنم هدفون رو گوشمه.
    نميدونم چرا از همون اول اينو نخريدم شايد چون اپن بود فك ميكردم كه مشكل ساز ميشه ولي بر عكس شد و از صد كلوز نيمه فول بهتره. قسمت ريليش هم اونقدر باز ميشه كه يه ادم با كله ي از من بزرگتر هم باهاش كاملا راحته. كيفيت ساخت و سيم بسيار خوبي هم داره من در اين قسمت بهش ده ميدم. بيسش از تمامي هدفون هاي نيمه فول اپن و كلوزي كه امتحان كردم بهتره يه بيس نرم و نرمال. ميدش بهترين ميديه كه تا حالا تجربه كردم كاملا ريل باز صداي باز و فضا دار. هاي جدا خوبه و كاملا ازش راضيم. اضافه كنم سورس ايفون فايو با تنظيم اكولايزر در وضعيت اف.
    اقا بلندي صداي اين هدفون محشره و واقعا نميشه صداشو تا اخر بالا برد بعلاه اينكه با افزايش ولوم از متوسط به بالا هيچگونه هارشي و ديتورشني در پخش بوجود نمياد
    از همه مهمتر ارزش نسبت به قيمته. كه واقعا به اين دويست تومن ميارزه
    در اخر من اين هدفون فوق العاده رو كه هم سبكه و هم راحت هم صداي بلند و خوبي داره و هم بقيمت به همه دوستان پيشنهاد ميكنم وبا اطمينان كامل ميگم كه رقيبان گرونتر خودش مث سنهايزر px200II px100II و akg Q460 رو براحتي و با اختلاف مقهور خودش ميكنه
    مباركم باشه. دم كاوه جان هم گرم كه اينو بهم معرفي كرد
    پ.ن:يك عدد هدفون سنهيزر مدل mm70i بقيمت ٢٠٠ چوق بفروش ميرسد
    ....
    اگه فرصت شد يه ريويوي كوتاه از مقايسه سنهيزر mm70i با با قيمت ٢٩٥ تومن با ep630i به قيمت حدودا ٦٠ تومن همين جا براتون ميزارم!!!

Sent from my Golden design iPhone 5 using Tapatalk 2
    سلام.
    مبارک باشه!امیدوارم از این هدفون راضی باشید. اگر به خاطر داشته باشید در گفت و گویی که داشتیم اشاره کردم که V-Jays طبق بررسی یکی از سایت اهی معتبر بهترین هدفون Ultra Portable است. این هم لینک مقایسه هدفون های Ultra Portable بین مدل های:

Sennheiser PX100-II, PX200-II, Koss Portapro, AKG K404, AIAIAI Tracks, Fischer Audio Oldskool, Jays V-Jays, Sennheiser HD238
    قیمت آن هم در ایران باتوجه به قیمت 70 دلاری مناسب است.
    موفق باشید.
    Last edited by kavehj4488; 17-08-2013 at 13:26.

16. 2 کاربر از kavehj4488 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •