تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 503 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 5030

نام تاپيک: مشاوره خرید و قیمت خودروهای داخلی بر اساس مدل ( صفر کیلومتر و کارکرده )

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام دوستان و اساتید عزیز:
    سورن مدل 89 چه قیمتی داره؟؟

اگه نباشه جاش خالی می مونه paket's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009

پيش فرض

پژو۴۰۵ دوگانه مدل ۸۹ بیمه تا اخر۹۲ رنگ ندارد بسیار کم کار ۳۹۰۰۰تا - چن فی میخوره ؟

Sent from my iPhone.4s✦6.1.2✦JB✔
    Tapatalk

ناظر انجمن عکاسی و دوربین های دیجیتال و فیلم برداری و میکس و مونتاژ Переклад не's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

دوستان تیبا چجور ماشینیه؟ ارزش داره صفرش یا بجاش یه ماشین دست دوم خریدن بهتره؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Aug 2013

پيش فرض

پراید 141 مدل 90 اس ایکس ---->14.200.000
    میتونید اس ال ایکس 92 یورو 2 را خریداری کنید
    تندر E1 مدل 90 میتونید برگزینید .
    اگر SLX تمیز 92 گیربیارید خیلی بهتر از ال 90 است .
    ممنون. 141 صفرش چنده ؟

داره خودمونی میشه mashkooni's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011
    محل سكونت
    همین نزدیکیا

پيش فرض

سلام
    پژو 405 مدل 84/11 دوگانه کارکرد 150000 سقف و ستون و عقب وجلو پلم , دور رنگ چند میارزه ؟؟؟
    پژو405 مدل 85/8
    دوگانه کارکرد 115000
    بدون رنگ-بدون ضربه چند ؟؟؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

سلام سورن مدل 89 چه قیمتی داره؟

داره خودمونی میشه iran-1389's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2010

پيش فرض

سلام
    پراید 131 sl مدل 90 با 50000کارکرد کاملا خانگی وتمیز چند قیمتشه؟

داره خودمونی میشه abcdwxyz's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2008
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام بر همه دوستان.
    من بهمن ماه 91 سمند سورن EF7 ثبت نام کردم و خب بعد از اون شنیده بودم که دیگه تولید نمیشه (به خاطر تحریم و مشکل برخی قطعات و همچنین سیستم مالتی پلکس) که تقریبا یک ماه پیش از شرکت پیام رسید که بریم یه خودروی دیگه بگیریم. خلاصه تو این یک ماه همش دارم تحقیق میکنم ببینم از بین محصولاتی که داره کدوم بهتره. در نهایت تصمیم گرفتم سمند بردارم. سمند ال ایکس EF7 تو سایت ایران خودرو موجوده ولی یکی از نزدیکان که تو شرکت کار میکنه میگه یا این رو هم تحویل نمیدن یا اگه بدن همون مشکلات خرابی رو داره. خلاصه اینکه میمونه فقط سمند با موتور XU7. خیلی از مطالب کاربران سایتهای مختلف رو خوندم ونتیجه این بود که موتور TU5 جدیدتره، کم مصرفه، بی صدا هست، سریعتره و تو جاده شتاب و سرعت خیلی خوبی داره اما تو سربالایی ها و گردنه ها و جاهایی که نیاز به معکوس باشه ضعیف عمل میکنه (بخاطر گشتاورش که در دور بالا حاصل میشه) اما XU7 اگرچه تو جاده از TU5 ضعیفتره اما چون گشتاورش بالاست و در دور موتور پایین حاصل میشه لذا کشش و قدرتش از TU5 بیشتره. این رفیقمون هم که تو شرکت کار میکنه دقیقا همین رو تایید کرد ( هر دو موتور رو عملا تست کرده). حالا موردی که هست تو سایت فقط موتور XU7 موجوده و TU5 اصلا نیست که بخوام بین این دو مدل بمونم ولی میخوام بدونم آیا واقعا موتور XU7 موتور خوبی هست و خرید سمند LX XU7 عاقلانه هست؟
    از دوستانی که تجربه رانندگی با هر دو موتور رو داشتند خواهش میکنم بنده رو داهنمایی کنند...

9. این کاربر از abcdwxyz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام بر همه دوستان.
    من بهمن ماه 91 سمند سورن EF7 ثبت نام کردم و خب بعد از اون شنیده بودم که دیگه تولید نمیشه (به خاطر تحریم و مشکل برخی قطعات و همچنین سیستم مالتی پلکس) که تقریبا یک ماه پیش از شرکت پیام رسید که بریم یه خودروی دیگه بگیریم. خلاصه تو این یک ماه همش دارم تحقیق میکنم ببینم از بین محصولاتی که داره کدوم بهتره. در نهایت تصمیم گرفتم سمند بردارم. سمند ال ایکس EF7 تو سایت ایران خودرو موجوده ولی یکی از نزدیکان که تو شرکت کار میکنه میگه یا این رو هم تحویل نمیدن یا اگه بدن همون مشکلات خرابی رو داره. خلاصه اینکه میمونه فقط سمند با موتور XU7. خیلی از مطالب کاربران سایتهای مختلف رو خوندم ونتیجه این بود که موتور TU5 جدیدتره، کم مصرفه، بی صدا هست، سریعتره و تو جاده شتاب و سرعت خیلی خوبی داره اما تو سربالایی ها و گردنه ها و جاهایی که نیاز به معکوس باشه ضعیف عمل میکنه (بخاطر گشتاورش که در دور بالا حاصل میشه) اما XU7 اگرچه تو جاده از TU5 ضعیفتره اما چون گشتاورش بالاست و در دور موتور پایین حاصل میشه لذا کشش و قدرتش از TU5 بیشتره. این رفیقمون هم که تو شرکت کار میکنه دقیقا همین رو تایید کرد ( هر دو موتور رو عملا تست کرده). حالا موردی که هست تو سایت فقط موتور XU7 موجوده و TU5 اصلا نیست که بخوام بین این دو مدل بمونم ولی میخوام بدونم آیا واقعا موتور XU7 موتور خوبی هست و خرید سمند LX XU7 عاقلانه هست؟
    از دوستانی که تجربه رانندگی با هر دو موتور رو داشتند خواهش میکنم بنده رو داهنمایی کنند...
    برای کسانی که ال 90 ثبت نام کردند خیلی موارد پیشنهاد دادند
    مثل 206 تیپ 5 و sdv8
    شما از نمایندگی گزینه هایی که میتونید انتخاب کنید رو جویا بشید
    شرایط شما با شرایط فروش و سایت ایرانخودرو متفاوته

اما بین همین گزینه هایی که گفتید
    اون فرق و کشش توی سربالایی هست ولی انقدر محسوس و زیاد پیش نمیاد که شما بخواید کلا روی tu5 رو خط بکشید
    xu7 موتور قوی و با دوام و به نسبت بقیه پرمصرقتره
    پیشنهاد بنده همون سمند ef7 هست ,چون مشکلات سرسیلندرشون حل شده البته مشکل روغن ریزی اویل ماژولشون هنوز پابرجاست اما چیز غیر قابل حل و تعمیری نیست

11. این کاربر از hossein.az بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای hossein.az's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2012
    محل سكونت
    p30world

پيش فرض

سلام
    پراید 131 sl مدل 90 با 50000کارکرد کاملا خانگی وتمیز چند قیمتشه؟
    پراید مدل 90 sl
    12500

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •