تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 421 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 4206

نام تاپيک: آداب معاشرت

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Feb 2014

پيش فرض

والا توی فرهنگ ما که میگن نباید به آشنا بگی تسلیت میگم!!!چون خودمون هم به نوعی صاحب عزا حساب میشیم
    واقعا اختلاف زیاد بین فرهنگهای مختلف هست

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

درود
    داریم با یک نفر که نمی شناسیم حرف میزنیم بعد خودش رو معرفی میکنه من فلانی هستم . فلان کاره
    ما باید چیزی بگیم یا سکوت کنیم ؟ حالا پشت تلفن یا حضوری باشه فرق دارد؟

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

درود
    داریم با یک نفر که نمی شناسیم حرف میزنیم بعد خودش رو معرفی میکنه من فلانی هستم . فلان کاره
    ما باید چیزی بگیم یا سکوت کنیم ؟ حالا پشت تلفن یا حضوری باشه فرق دارد؟
    اگر اول صحبت باشه مثلا بعد از سلام بگه من فلانی هستم فلان کاره .در جواب میگوییم خوشبختم از اشناییتون./خوشبختم/خوشبختم که صدای شما رو میشنوم

ولی اگر وسط صحبت باشید
    باید یجوری دنباله ی حرفش رو بگیرید
    فلانی هستم فلان کاره : به به خوشحالم از اشناییتون اقا چه شغل خوبی دارید و...
    : خوشبختم جناب .... من هم فلانی هستم و ....

4. 4 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2009

پيش فرض

اگر اول صحبت باشه مثلا بعد از سلام بگه من فلانی هستم فلان کاره .در جواب میگوییم خوشبختم از اشناییتون./خوشبختم/خوشبختم که صدای شما رو میشنوم

ولی اگر وسط صحبت باشید
    باید یجوری دنباله ی حرفش رو بگیرید
    فلانی هستم فلان کاره : به به خوشحالم از اشناییتون اقا چه شغل خوبی دارید و...
    : خوشبختم جناب .... من هم فلانی هستم و ....
    من زنگ زدم به یک مسئول ی و از کارمندش شاکی بودم
    بعد توضیح دادم و اینها گفت من فلانی هستم و مسئول فلان قسمت هستم.
    یعنی نیازی نبود من خودم معرفی کنم . یک چنین موردی هست

داره خودمونی میشه رضامولوی پور1361's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

سلام
    اینجا تاپیکی برای درد دل و صحبت داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بدرقم حوصله م سررفته و دلتنگ شدم

حـــــرفـه ای ملا نصرالدین's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007
    محل سكونت
    پایتخت

پيش فرض

من زنگ زدم به یک مسئول ی و از کارمندش شاکی بودم
    بعد توضیح دادم و اینها گفت من فلانی هستم و مسئول فلان قسمت هستم.
    یعنی نیازی نبود من خودم معرفی کنم . یک چنین موردی هست
    در این موارد وقتی میگوید مسئول فلان قسمت هستم بگویید ببخشید اگر امکان دارد من را به قسمت مربوطه وصل کنید

سلام
    اینجا تاپیکی برای درد دل و صحبت داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
    بدرقم حوصله م سررفته و دلتنگ شدم
    در انجمن دهکده سرگرمی مطرح کنید

8. 2 کاربر از ملا نصرالدین بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

دوستان یه ماجرایی پیش اومده برای من .

دو تا سوپر مارکت کنار خونه ما هست . دو تاشون هم خیلی فاصله کمی از هم دارند . و یکی به ما نزدیک تر هست .

مشکل اینجاست که من اکثر چیز هایی که میخوام خریداری کنم . یا اون فروشگاهی که نزدیک تره به خونه ما یا نداره . همچنین جنس های درست و حسابی از برند های معتبر نداره .

(برای مثال یک نوشابه رو حساب کنید . اشی مشی در برابر پپسی کوالا بستنی ساغر در برابر دایتی و میهن ) و .... . این حکایت برای کل جنس ها درسته .

حال اون یکی سوپر مارکت جنس های بسیار بهتری داره . دقیقا همونی که میخوام .

اما مشکل اینه که اولا اصلا نمیتونم از جلوی این سوپر مارکت رد بشم و از دیگری خرید کنم . لااقل دیگران یا همسایه ها چه فکر میکنند . نمیگند من چرا از این یکی که نزدیک تره خرید نمیکنم ؟!! اصلا میترسم طرف ببینه با من دشمن بشه که چرا ازش خرید نمیکنم و از اون یکی خرید میکنم . دوما اگر جنسی رو این سوپر مارکت نزدیک تر نداشته باشه اصلا روم نمیشه جلوی طرف برم از اون یکی خرید کنم .

دوستان شما بودید چه کار میکردید . چه کار کنم
    Last edited by استاد شیفو; 17-07-2015 at 18:59.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2014
    محل سكونت
    منزل

پيش فرض

دو تا سوپر مارکت کنار خونه ما هست . دو تاشون هم خیلی فاصله کمی از هم دارند . و یکی به ما نزدیک تر هست .

مشکل اینجاست که من اکثر چیز هایی که میخوام خریداری کنم . یا اون فروشگاهی که نزدیک تره به خونه ما یا نداره . همچنین جنس های درست و حسابی از برند های معتبر نداره .

(برای مثال یک نوشابه رو حساب کنید . اشی مشی در برابر پپسی کوالا بستنی ساغر در برابر دایتی و میهن ) و .... . این حکایت برای کل جنس ها درسته .

اما مشکل اینه که اولا اصلا نمیتونم از جلوی این سوپر مارکت رد بشم و از دیگری خرید کنم . لااقل دیگران یا همسایه ها چه فکر میکنند . نمیگند من چرا از این یکی که نزدیک تره خرید نمیکنم ؟!! اصلا میترسم طرف ببینه با من دشمن بشه که چرا ازش خرید نمیکنم و از اون یکی خرید میکنم . دوما اگر جنسی رو این سوپر مارکت نزدیک تر نداشته باشه اصلا روم نمیشه جلوی طرف برم از اون یکی خرید کنم .

دوست عزیز شما حق داری از هر جایی که میخوای خرید کنی...من عموم مغازه داره.یبار برامون برنج فرستاد دفعه بعد که زنگ زد گفت بفرستم بابام گفت خیلی ممنون از شمال خودمون میخریم...

Sent from my GT-I9082

11. این کاربر از a_bayan بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

ناظر انجمن های لپ تاپ و نرم افزار Public Enemy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2012
    محل سكونت
    San Andreas ( محله ی بنفش ها )

پيش فرض

والا بستگی به اخلاق خود فروشنده داره .
    بنده هم قبلا چنین شرایطی داشتم یعنی دو تا سوپرمارکت در نزدیکی منزلمون بغل به بغل هم بودن . من هم همیشه ترجیه میدادم از نزدیکه خرید کنم ... گاهی اوقات طرف جنسی رو نداشت بهم میگفت "خرید هاتو اینجا بزار برو ببین مغازه بغلی جسنو داره یا نه" ! این یعنی اینکه مغازه ی اولی با این جریان کنار اومده بود .

به نظر بنده شما هم همین جریان رو به صورت غیر مستقیم تست کنین . جنسی رو بخواین که احتمالا نداشته باشه و ببینین بدون اینکه خودتون چیزی بگین ، آیا طرف شمارو refer می کنه به مغازه کناری یا نه

13. 2 کاربر از Public Enemy بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال استاد شیفو's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2015

پيش فرض

والا بستگی به اخلاق خود فروشنده داره .
    بنده هم قبلا چنین شرایطی داشتم یعنی دو تا سوپرمارکت در نزدیکی منزلمون بغل به بغل هم بودن . من هم همیشه ترجیه میدادم از نزدیکه خرید کنم ... گاهی اوقات طرف جنسی رو نداشت بهم میگفت "خرید هاتو اینجا بزار برو ببین مغازه بغلی جسنو داره یا نه" ! این یعنی اینکه مغازه ی اولی با این جریان کنار اومده بود .

به نظر بنده شما هم همین جریان رو به صورت غیر مستقیم تست کنین . جنسی رو بخواین که احتمالا نداشته باشه و ببینین بدون اینکه خودتون چیزی بگین ، آیا طرف شمارو refer می کنه به مغازه کناری یا نه
    ممنون

وقتی جنسی رو نداره . چیزی نمیگه . فقط همیشه جلوی در مغازه هستش . به خاطر این بیشتر نمیتونم برم از اون مغازه که مورد نظرم هست خرید کنم

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •