والا توی فرهنگ ما که میگن نباید به آشنا بگی تسلیت میگم!!!چون خودمون هم به نوعی صاحب عزا حساب میشیم
واقعا اختلاف زیاد بین فرهنگهای مختلف هست
والا توی فرهنگ ما که میگن نباید به آشنا بگی تسلیت میگم!!!چون خودمون هم به نوعی صاحب عزا حساب میشیم
واقعا اختلاف زیاد بین فرهنگهای مختلف هست
درود
داریم با یک نفر که نمی شناسیم حرف میزنیم بعد خودش رو معرفی میکنه من فلانی هستم . فلان کاره
ما باید چیزی بگیم یا سکوت کنیم ؟ حالا پشت تلفن یا حضوری باشه فرق دارد؟
اگر اول صحبت باشه مثلا بعد از سلام بگه من فلانی هستم فلان کاره .در جواب میگوییم خوشبختم از اشناییتون./خوشبختم/خوشبختم که صدای شما رو میشنوم
ولی اگر وسط صحبت باشید
باید یجوری دنباله ی حرفش رو بگیرید
فلانی هستم فلان کاره : به به خوشحالم از اشناییتون اقا چه شغل خوبی دارید و...
: خوشبختم جناب .... من هم فلانی هستم و ....
من زنگ زدم به یک مسئول ی و از کارمندش شاکی بودم
بعد توضیح دادم و اینها گفت من فلانی هستم و مسئول فلان قسمت هستم.
یعنی نیازی نبود من خودم معرفی کنم . یک چنین موردی هست
سلام
اینجا تاپیکی برای درد دل و صحبت داریم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بدرقم حوصله م سررفته و دلتنگ شدم
در این موارد وقتی میگوید مسئول فلان قسمت هستم بگویید ببخشید اگر امکان دارد من را به قسمت مربوطه وصل کنید
در انجمن دهکده سرگرمی مطرح کنید
دوستان یه ماجرایی پیش اومده برای من .
دو تا سوپر مارکت کنار خونه ما هست . دو تاشون هم خیلی فاصله کمی از هم دارند . و یکی به ما نزدیک تر هست .
مشکل اینجاست که من اکثر چیز هایی که میخوام خریداری کنم . یا اون فروشگاهی که نزدیک تره به خونه ما یا نداره . همچنین جنس های درست و حسابی از برند های معتبر نداره .
(برای مثال یک نوشابه رو حساب کنید . اشی مشی در برابر پپسی کوالابستنی ساغر در برابر دایتی و میهن ) و .... . این حکایت برای کل جنس ها درسته .
حال اون یکی سوپر مارکت جنس های بسیار بهتری داره . دقیقا همونی که میخوام .
اما مشکل اینه که اولا اصلا نمیتونم از جلوی این سوپر مارکت رد بشم و از دیگری خرید کنم . لااقل دیگران یا همسایه ها چه فکر میکنند . نمیگند من چرا از این یکی که نزدیک تره خرید نمیکنم ؟!! اصلا میترسم طرف ببینه با من دشمن بشه که چرا ازش خرید نمیکنم و از اون یکی خرید میکنم . دوما اگر جنسی رو این سوپر مارکت نزدیک تر نداشته باشه اصلا روم نمیشه جلوی طرف برم از اون یکی خرید کنم .
دوستان شما بودید چه کار میکردید . چه کار کنم![]()
Last edited by استاد شیفو; 17-07-2015 at 18:59.
دوست عزیز شما حق داری از هر جایی که میخوای خرید کنی...من عموم مغازه داره.یبار برامون برنج فرستاد دفعه بعد که زنگ زد گفت بفرستم بابام گفت خیلی ممنون از شمال خودمون میخریم...
Sent from my GT-I9082
والا بستگی به اخلاق خود فروشنده داره .
بنده هم قبلا چنین شرایطی داشتم یعنی دو تا سوپرمارکت در نزدیکی منزلمون بغل به بغل هم بودن . من هم همیشه ترجیه میدادم از نزدیکه خرید کنم ... گاهی اوقات طرف جنسی رو نداشت بهم میگفت "خرید هاتو اینجا بزار برو ببین مغازه بغلی جسنو داره یا نه" ! این یعنی اینکه مغازه ی اولی با این جریان کنار اومده بود .
به نظر بنده شما هم همین جریان رو به صورت غیر مستقیم تست کنین . جنسی رو بخواین که احتمالا نداشته باشه و ببینین بدون اینکه خودتون چیزی بگین ، آیا طرف شمارو refer می کنه به مغازه کناری یا نه
ممنون
وقتی جنسی رو نداره . چیزی نمیگه . فقط همیشه جلوی در مغازه هستش . به خاطر این بیشتر نمیتونم برم از اون مغازه که مورد نظرم هست خرید کنم![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)