واینکه رادیتور پره با پنلی کدوم مدل بهتره از نظر خرابی خوردگی بیشتر شرایط نگهداریش برام مهم تا هزینه اولیش ممنون میشم پاسخ بدید
واینکه رادیتور پره با پنلی کدوم مدل بهتره از نظر خرابی خوردگی بیشتر شرایط نگهداریش برام مهم تا هزینه اولیش ممنون میشم پاسخ بدید
سلام
والترو کیفیتش خیلی خوب هست بی صدا و کم مصرف اکثر مدل هاش قابلیت برنامه ریزی دما روزانه(8 مرحله ) داره که مصرف خیلی میاد پایید کیفیت قطعاتش هم عالی هست خرابی خیلی کم داره
با پکیج رادیاتور پانلی بهتر جواب میده و هوا نمیگیره ( نیاز به هواگیری دوره ای نداره ) همین دلیل باعث میشه هوا توی پمپ کمتر بیاد و پمپ دیرتر خراب میشه
امروز از فروشنده بوتان که سوال میکردم میگفت Benessere Pro کاملا ایتالیایی هست و اینکه حتی یه پیچم بونتان نبسته خیلی خوب از این حرفا و بابت اینکه پره ببندیم یا پنلی گفت پره بهتره گرماش بیشتر چند جا بود که بخاطره گرم نکردن مجبور به تعویض رادیاتور پنلی به پره شدن ،بابت هواگیری این حرفا که رادیاتور آلمینیوم با پمپ مسی سازگار نداره برگشت گفت رادیاتور بوتان هم داخلش رنگ شده و هم رورش که این مشکل نداره این روزها هیچکس نمیگه ماست من ترشه ممنون میشم اگه مارک دیگه هست بهتر از این دوتا مارک تقریبا تو رنچ همینا باشه بهم معرفی کنید ،شهر سکونت من یزد هست واینکه والترو با جنرال والترو فرقی میکنه کلا من سر رشته تو پکیج اینا نداره یه راهنمایی کلی بکنید خیلی خیلی ممنون میشم
سلام
پانلی تعویض کردند برای اینکه از اول درست محاسبه نکردند و رادیاتور کوچک انتخاب کردند و در مورد رادیاتور پره ای بوتان بله درست گفتند رادیاتور پره ای بوتان کیفیتش خوب هست ولی باز هم پانلی بهتر هست و از نظر قیمت مناسب تر
با توجه به اینکه شما یزد هستید و کارخانه والترو در یزد برای شما بهترین گزینه والترو هست و بهترین خدمات را بهتون میده و کیفیت پکیج والترو واقا عالی هست
پیام خصوصی براتون گذاشتم بخونید
تفاوت والترو و جنرال والترو تو مدل ها هست توی پکیج والترو وارداتی هست و جنرال والترو منتاژ ایران
رادیاتور هم والترو ترکیه و هم ایرانی داره و جنرال والترو رادیاتور ایرانی که بازدهی جنرال والترو عالی و خیلی شیک و منحصر بفرد میباشد
من قیمتی برا این پکیج که به دوستمون پیشنهاد کردید داخل نت ندیدم
اگر حدود قیمت دارید ممنون میشم بفرمایید
سلام دوست عزیز
حدود قیمت پکیج جنرال والترو و والترو از 2000000 تومان به بالا داره و پکیج های وارداتیش قیمت بالا تری نسبت به مونتاژ ایران داره
مشکل شما میتونه یا از سنسور NTC آب مصرفی باشه و یا اینکه دستگاهتون نیاز به جرم گیری داره
مشکل دستگاه شما در منبع انبساط دستگاه میباشد که دلایل زیادی برای خرابیش وجود دارد از جمله کم شدن فشار هوای منبع و یا پارگی دیافراگم داخل منبع انبساط
درود
نظر اساتید راجع به پکیج الجی (پایونیر که انالوگ هستش و پرستیژ که دیجتاله)چیه؟؟؟
2 تا از دوستام 2-3 سالی هست که استفاده میکنند مدل پایونیر و خیلی راضین و فعلا مشکلی نبوده
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)