سلام
با توجه به همون جمله ای که توضیح داده؛ من میگم: کلک قیمت (kalak)
معنیش میشه یه جور نخ دادن (مثل نخ دادن دخترها به پسرها)
علایم هم اگه به معنی سیگنال دادن باشه خوبه.
سلام
با توجه به همون جمله ای که توضیح داده؛ من میگم: کلک قیمت (kalak)
معنیش میشه یه جور نخ دادن (مثل نخ دادن دخترها به پسرها)
علایم هم اگه به معنی سیگنال دادن باشه خوبه.
هر چند تعدادی از پژوهشگران اذعان کرده اند که قیمت یک محرک پیچیده است و بسیاری از مصرف کنندگان درکی گسترده تر از فقط یک «نقش منفی» بعنوان خرج منابع اقتصادی (یا خرج کردن سرمایه موجود) از قیمت دارند.
بله؛ دقیقاْ.
-------------------------------------------------
برای اون دوستی که متن کوتاه گذاشته اند.
Weighted for تعدیل شده ؛ به تناسب میزان شده.
Last edited by saeediranzad; 16-04-2013 at 04:01.
دوستان اگر لطف کنید ممنون میشم...یه مقاله فقط گیر همین دو خطه...مفهومشو میفهمم دقیق ولی میخوام سلیس ترجمه شه
چرا معادل نداشته باشه دوست عزیز؟
فقط باید بگردی...
ترقی فروش، پیشرفت فروش، تشویق فروش، پیشبرد فروش، ارتقاء سطح فروش، توسعه فروش، ترویج فروش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
پيشبرد فروش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ترفیع در فروش، فروش تشویقی ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
تبلیغ فروش ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
Last edited by pro_translator; 16-04-2013 at 09:45.
همون سرنخهای بازار ظاهرا درسته... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) [( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )]
clocking out: ساعت خروج ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
cheat meal: وعدهی غذایی خارج از رژیم، وعدهی غذایی تقلب، وعدهی تقلب... یعنی هر چیزی که علاقه دارین... ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ) ( [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
ساعت خروج (و منظورم همه چیزه [هم خارج شدن از سر کار یا دفتر و هم فارغ شدن از رژیم یعنی کنار گذاشتن!]
من چندین بار مقصر این قضیه شناخته شدهام... خیلی خوب، بابا! مچمو گرفتین! تقریبا هر هفته این اتفاق میافته... وعدهی غذایی خارج از رژیم کاملا بیضرره و میتونه هم از نظر روانی و هم از نظر فیزیکی مفید واقع بشه... ولی اگه ساعت ۵ بعد از ظهر جمعه هم از سر کار (دفتر) [مرخص، خارج شدن] و هم از رژیمت فارغ بشی [خارج بشی] (یعنی هم از این بزنی هم از اون)، ممکنه یکم دچار مشکل بشی...
بازی کلامی داره... یعنی هم از سر کار clock out کنی و هم از رژیمت...
Last edited by pro_translator; 16-04-2013 at 14:21.
ببخشید یکی دو روز نیودم جواب بدم.
آره. دعوا سر تعداد افراد شرکت کننده در راهپیمایی هست. کلا چند وقتیه روی بحث های آماری کار می کنم.
فراخان (رئیس سازمانی به اسم امت اسلام در آمریکا) برگزارکننده راهپیمایی هست که قاعدتا دوست داره این تعداد بالا باشه ولی بعضی ها مثل دولتی ها مخالفند.
حالا، من کلا با کلمه سمبولیک= نمادین مشکل دارم. این که یه چیزی نمادین هست یعنی چی؟ یعنی فرعیه و اصل چیز دیگه ایه؟
The stakes in the debate over the Million Man March were largely symbolic. Because Farrakan had promised to bring a mil¬lion men together (and because he insisted that he had done so), some commentators turned the headcount for the march into a measure of his influence or credibility. Yet, regardless of whether a million men actually showed up, it was an impressive demonstra¬tion, and the number of marchers soon became a forgotten issue. Other, more complex, debates over statistics have longer histories
بنظر من اینجا منظورش اینه که ظاهرسازی بوده یا شبیه جنگ زرگری یا بهتر بگیم خالی بندی.
چیزی که نمادینه اصل نیست.
مثلاْ شما با یکی حرفت میشه زود کتت را درمیاری؛ در حالی که واقعاْ قصد کتک کاری نداری.
این تییتر رو شما چی معنی میکنید
Correlates of Price Acceptability
ارتباط های مقبولیت قیمت ؟ روابط ؟
هم اکنون 3 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 3 مهمان)