اينم سرور غنا
![]()
اينم سرور غنا
![]()
مال منم speedtest درست شد . خداروشکر الان هم سرعت عالیه هم پینگ بدک نیست ! با اینکه پینگ با لندن 301 ولی صفحات رو خیلی خوب باز میکنه . محمد جان شما هنوز این مشکل سند و رسیو داری ؟ من تو 1 ساعت گذشته 2 بار اینطوری شده !
![]()
یعنی چی یعنی اگر این سایت باز بشه سرعتت عالیه؟برا من که باز نشد؟توضیح کامل .چجوری از سایتها پینگ میگیرید؟چجوری بفهمیم کدوم سرور خارجی کدوم ایرانی؟ممنون
بسلامتي.
احساس مي كنم كامل قطع نميشه با بعضي سرورها اينطور ميشه. مثلا داره يه سايت باز ميكنه نصفش مياد بعد هرچقدر رفرش ميكنم ديگه نمياد. ديسكانكت هم كنم فرقي نداره تا چند دقيقه نگذره درست نميشه! منم فكر كنم 1-2 بار اينطور شد. ولي ميگم كامل قطع نميشه.
[اين سايت تقريبا معتبرترين سايت آزمايش سرعت اينترنت در سرتاسر جهان هست و نتايجش تا حد زيادي به واقعيت نزديكه. با دادن خروجي عكس كه تاريخ و ... داره براي اشتراك گذاشتن سرعت توي اينترنت كه كاربراي ديگه هم بتونن اعتماد كنن. بازشدنش از اين جهت مهمه. وگرنه عالي بودن سرعت كه توي تست و استفاده مشخص ميشه.
پينگ گرفتن كه از منوي استارت كامپيوتر RUN رو مي زنيد cmd رو تايپ و اجرا مي كنيد. بعد ميشه با دستور ping مثلا بصورت ping google.com از سايت گوگل پينگ گرفت.
سرور كه بستگي به اون سايت داره كه محل قرار گيري اطلاعات و فايلهاي سايت روي هارد كامپيوتر(سرور) توي ايران باشه و يا خارج كشور باشه.
مثلا سايتهاي مثل آپارات ، تبيان و ... از سرور هاي داخل كشور استفاده مي كنند كه با سرعت بالاتري ميشه ازشون دانلود كرد و پينگ كمتري هم دارند.
سايتهاي خارجي كه هيچ! اما سايتهاي ايراني رو هم بخوايد بدونيد هركدوم ديديد سرعت دانلود ازش بالاست ايرانيه در غير اينصورت خارجي!
كه خب اغلب سايتها سرورهاي خارجي دارند.
توي speedtest.net هم ميشه از روي نقشه سرورهاي داخلي يا خارجي رو انتخاب كرد كه تفاوتشون كاملا محسوس هست.
داداش آخر فهمیدی که اون شرکتی که ازش اینترنت گرفتی کی بود؟
الان پشتیبانیت همون 2020 هست ؟ میتونی به سیترا وارد بشی ؟
اره اصلا اینترنت قطع نمیشه ولی نه میتونی دانلود کنی نه پیج باز میکنه ! بعد 4-5 دقیقه درست میشه ! حالا قراره امشب مودم دختر عمم بگیرم با اون هم تست کنم شاید شاید از مودم باشه که بعید میدونم !
اگه دیدی اینترنتت وصله ونمیتونی دانلود کنی ونمیتونی پیج عوض کنی بدون چراغ اینترنت مودمت خاموش یا قرمز شده تو اون لحظه که اینجوری میشه اشکال تو مخابرات پیش میاد ممکن بعد چند دقیقه درستش کنن ممکنه بعد چند ساعت.برا من پیش اومده که 3روز این اتفاق برام افتاد اینترنت داشتم وتلویزیون کانکت اینترنت کوچک کنارساعت روشنه ولی هیچ سرعتی ندارم چه دانلود وچه پیج عوض کردن.
حالا شما تجربه کنید اگه اینطوری شد یه نگاهی به چراغ اینترنتون بکنید
خیر دوست عزیز موقعی که اینجوری میشه چراغ اینترنت روشن و مشکلی نداره ! ولی سند و رسیو اصلا انجام نمیشه !!
نه نفهميدم فقط با راهنمايي دوستان فهميدم كه با 80.191.224.244 مي تونم اطلاعات سرويسم رو ببينم. 2020 كه ميگه مشترك ما نيستي! سيترا هم نمي تونيم وارد بشيم!
حدس مي زنم پرديس رايان جنوب نماينده مخابرات توي خوزستان باشه!
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)