اینکه شما نمیتونید پینگی از اون سایت داشته باشید به خاطر تنظیماتی هست که روی هاست اون سایت صورت گرفته است.
برای مثال اگه فایروال در ویندوز شما روشن باشید دستگاهی در شبکه نمیتونه دستگاه شما رو Ping کنه و همه Request Timeout میشه.
شاد باشید![]()
Windows
Linux
Unix
Os2
Other
اینکه شما نمیتونید پینگی از اون سایت داشته باشید به خاطر تنظیماتی هست که روی هاست اون سایت صورت گرفته است.
برای مثال اگه فایروال در ویندوز شما روشن باشید دستگاهی در شبکه نمیتونه دستگاه شما رو Ping کنه و همه Request Timeout میشه.
شاد باشید![]()
سیستم عامل شما بدون پسورد بودند که این اخطار رو دریافت کردید؟
شاد باشید![]()
پیشنهاد من استفاده از Mikrotik هست.
شما بعد از مودم یه روتر میکروتیک میزارید و میتونید با اون همه کارهایی رو که نیاز دارید انجام بدید.
البته این روش هزینه دار هست.
شما میتونید با حذف Gateway از تنظیمات کارت شبکه دسترسی به اینترنت اون سیستم رو قطع کنید و با قراردادن مجدید اینترنتش رو برقرار کنید.
شاد باشید![]()
بله بدون پسورد هست
مسیر زیر رو برای سیستمی که اطلاعات اون رو به اشتراک گذاشتید برید:
شاد باشیدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
Last edited by mjzaret; 04-05-2019 at 21:25.
سلام دوستان. من میخاستم اینترنت دو تا مودم 4g رو با هم ترکیب کنم.به نظرتون از چه دستگاهی استفاده کنم.
1-روتر میکروتک؟
2-load balancer دستگاهای؟
کدوم قوی تره فقط میخام نتیجه خوب باشه .
لطفا برای هرکدام مدل پیشنهادی خود را بنویسید.
و یه سوال دیگه ایا این روش برای افزایش سرعت اپلود هم موثر؟
Last edited by milad8/4; 06-05-2019 at 09:32.
قاعدتاً دستگاههای لودبالانسر برای جمع کردن دو پهنای باند بهتره.
اما میکروتیک رو هم میتونید به صورت مجازی روی سیستمتون بیارید بالا و باهاش کار کنید.
هزینه میکروتیک به مراتب کمتر از لودبالانسرهای سخت افزاری خواهد بود.
شاد باشید![]()
سلام دوستان
من یک شبکه دارم که در اون یک زیرگروه دارم که حدود 5 تا کامپیوتر در اون هست قرار هست این دوستان اطلاعات داخل سیستمشون به هیچ عنوان به جایی درز نکنه ولی اینترنت هم داشته باشند چون کارهای تحقیقی هم دارند و باید از برخی نتایج سرچشون استفاده کنند . ولی نتونن هیچ فایلی از توسیستمشون رو منتشر کنن. چه پورتهای یواس بی و سی دی چه ایمیل و...
راه حلی که به نظر ما رسید این بود که هر سیستم دو تا یوزر داشته باشه یک سیستم به شبکه دسترسی داشته باشه ولی اینترنت نداشته باشه بتونه فایل رو از طریق یه فولدر شیر از یوزر اینترنت بگیره ولی نتونه فایل داخلش بزاره
ویوزر دیگه اینترنت داشته باشه و به صورت محدود به فایلهای شبکه دسترسی داشته باشه که بتونه داخل فولدر شیر مذکور فایل بزاره ولی نتونه هیچ فایلی برداره.
مشکل برای اینکه یه یوزر اینترنت داشه باشه و دیگره نداشته باشه من نتونستم تنظیمات کارت شبکه برای هر یوزر رو جداگانه داشته باشم چون هر تنطیمی روی کارت شبکه اعمال میکنم به دیگری هم اعمال میشه .
بنابراین تصمیم گرفتم اینترنت رو از طریق میکروتیک روی IP ها ببندم و روی یکی از یوزر ها از طریق ویندوز VPN کانکشن تعریف کنم .
ولی مشکل اینجاس یوزر دیگر هم میتونه کانکشن vpn بزنه! از طریق رجیستری ویندوز هم این تنظیم prohibit access to the new connection wizard کار نمیکنه !
لطفا سولوشنی اگر هست بفرمایید.
سلام دوستان .
ما یه سرورتحت دامین داریم داخل شرکت که حدود۵۰کلاینت داره توی دوطبقه و با دوتا سوییچ .با رنج آی پی ۱۰۰که به صورت دستی می باشد.
بتازگی اینترنت vdslگرفتیم مودمم نزدیک سوییچ طبقه اول هست میخواستم بدونم میتونم با وصل کردنکابل Lan از مودم به سوییچ وست کردن Ipمودم روی گیت وی کلاینت اینترنت بگیرم ؟؟
سلام
دوستان من نت adsl چون قطعی زیاد داره یک مودم usb 4g هم گرفتم که هنگام قطع بودن adsl از اون استفاده کنم
حالا وقتی adsl قطع میشه و من مودم 4 جی رو کانکت میکنم نت وصل نمیشه و به محض اینکه مودم دی اس ال رو خاموش میکنم نت کار میکنه .
فهمیدم بخاطر تفاوت گیت وی مودم 4جی و دی اس ال هستش این موضوع . راه حل چی هستش که بتونه بدون خاموش کردن مودم دی اس ال وقتی قطع میشه از مودم 4 جی استفاده کنم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)