گرفتم!!!!!! !!!i got it
ممنون از راهنمایی.
گرفتم!!!!!! !!!i got it
ممنون از راهنمایی.
سلام دوستان من امسال کنکور دادم و بد نوشتم
حالا میخوام ببینم اگه رشته های پیام نور رو تو انخاب رشته انتخاب کنم و بعدا نرم مثل روزانه یه سال از کنکور محروم میشمیا نه
![]()
قابلی نداشت.
---------- Post added at 09:33 PM ---------- Previous post was at 09:33 PM ----------
نه،عزیزم فقط روزانه محرومیت داره،بقیه مشکلی نیست.
در ضمن محل سکونت:آزربایجان یا آذربایجان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نظرتون درمورد اینکه امسال برم پیام نور مدیرت بازرگانی و صنعتی یا یه سال بمونم درس بخونم برا رشته های بهتر
رتبه ی امسالمو نپرسین که شانسی زدم ولی مجاز شدم![]()
اگه روحیش رو داری یه سال بدون خستگی،ناامیدی و ... و همچنین 100% به خودت اعتماد داری بمون برا سال بعد.
آزبایجان یا آذربایجان؟!!!!!!!!
---------- Post added at 09:46 PM ---------- Previous post was at 09:44 PM ----------
ممنون دوست عزیز ،منطقه 3،من همه رو مجاز شدم،ازپیام نورکه اصلا خوشم نمیادغیرانتفاعیم چون شبیه دولتیه خوبه،به نظرتو امکان قبولیم تورشته های روزانه یاشبانه وجودداره(واسه کارشناسی)؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟باورنمیکنی ازوقتی که باگزینه دو تعیین رشته کردم خیلی دپرس شدم![]()
[QUOTE=lifepatogh;6346675]اگه نمره ترازت تو زیر گروه یک از 5500 به بالا باشه.آره.نوشته شده توسط Farshid
آزربایجان تورک و آذربایجان فارسیه نکته ی کلدییه
حالا بحثو سیاسی نکنیم
خب اگه درسم نخونم همین رشته حتما میتونم سال بعد قبول بشم
یه سال عمره اینم شوخی نیست
راستی منطقه 3 هستم و امسال وقت سربازیم نیست
[QUOTE=felainy;6346689]یکم از5500پایین تره ،یعنی کارشناسی روزانه یاشبانه و......قبول نمیشم؟؟؟؟؟؟
[QUOTE=lifepatogh;6346699]روزانه و شبانه که فکر نکنم اما غیر انتفاعی احتمالا تا قسمتی ابری بیاری.
---------- Post added at 09:56 PM ---------- Previous post was at 09:53 PM ----------
دوست عزیز همه چیز بستگی به خودت داره،تو 2-3 روز آینده خوب فکر کن ببین میخوای چیکار کنی.اگرم این رشته ها رو دوست داری همین امسالو برو،ولی گفتم همه چیز بستگی به نظر خودت داره و هیچ کسی نمیتونه به جای تو تصمیم بگیره.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)