تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دانلود فیلم جدید
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام
ماهان سرور
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 2608 اولاول ... 2352853253313323333343353363373383393453854358351335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 26071

نام تاپيک: ADSL / مخابرات استان تهران

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

بچه ها یه خاکی تو سر ما بریزید:

به من اینترنت 512 می دن و توی کمتر از 9 ساعت هم برام نصب می کنن.ولی شما می گین که بدرد نمی خوره و اگه دانلود کنی دیگه نمی تونی وب گردی کنی و از این حرف ها........نظرتون چیه؟

حالا به نظر شما این بهتره یا این سرویس؟؟؟512 با ترافیک:6g قیمت 15000؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی یه سوال :به مبلغ 20000 هزار تومن مخابرات آبونمان یا مالیات اضافه می شه؟؟؟؟؟؟؟دوستایی کن دارن قیمت تموم شدش چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟
    عزیزم این چه حرفیه
    خوبه میشه تعداد کانکشن های idm رو یکی دو تا کنی که سرعت رو زیاد نگیره بغلش صفحه باز کنی
    محدودیت سرعتش که برای من جواب نمیداد
    در کل به مراتب به نظرم بهتر از حجمی و شرکتی هست
    قیمتش هم فک کنم بدونه مالیات باشه البته برای من هنوز نیومده ببینم چقدره ولی نهایت همون 21 یا 22 میشه

2. این کاربر از DaRiOuShJh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه Ehsan Fire's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2011

پيش فرض

ساعت 3 بعد از ظهر...تندگویان..512....سرعت ر...ی..د ....دوباره..:|

آخر فروم باز amirpers's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2005
    محل سكونت
    در پناه خدا

پيش فرض

احتمالا اون سروری که داره ازش دانلود خیلی پر سرعته و یا تعداد کانکشن های شما بالاست

با تعداد کانکشن و فایل همزمان کمتر هم تست کنید ببینید چه طوریه
    عزیزم این چه حرفیه
    خوبه میشه تعداد کانکشن های idm رو یکی دو تا کنی که سرعت رو زیاد نگیره بغلش صفحه باز کنی
    محدودیت سرعتش که برای من جواب نمیداد
    در کل به مراتب به نظرم بهتر از حجمی و شرکتی هست
    قیمتش هم فک کنم بدونه مالیات باشه البته برای من هنوز نیومده ببینم چقدره ولی نهایت همون 21 یا 22 میشه
    البته دوستان این جوری هم نیست.
    من خودم همونطور که گفتم 512 گرفتم از مخابرات. و معمولا هم فقط یک دانلود انجام میدم و از دانلود همزمان چند تایی خودداری می کنم.
    اما همونطور که گفتم، وقتی یه دانلود داره انجام میشه، معمولا صفحات باز نمیشه یا اینکه خیلی دیر باز میشه.

کاربر فعال طراحی وب DaRiOuShJh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    تـهران - امانیه

پيش فرض

روز تعطیله دیگه برادر
    ماله منم قطع و وصل زیاد داره امروز

پروفشنال
    تاريخ عضويت
    May 2008

پيش فرض

روزه تعطیله!؟
    مگه ماست فروشیه که تعطیله؟
    خدماتی که 24 ساعته هست باید 24 ساعتش عین بنز کار بکنه
    خیلیا با این اینترنت کوفتی کار میکنن ایمیل میزنن روزه تعطیله یعنی چی اخه؟
    بگزریم که روز غیر تعطیلشم وضعیت همینجوریه
    اخه اون الاغی که جنس چینی میخره میبنده جایی که اینهمه کاربر بهش وصلن نباید یه کم عقل داشته باشه؟
    همین میشه دیگه
    همش تو این فکرن که چجوری بیشتر بکنن تو پاچه ملت
    این چین دهن مارو سرویس کرده مودم چینی روتر چینی کفش چینی موبایل چینی
    همشم اشغال

اگه نباشه جاش خالی می مونه jabi7joon's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2005
    محل سكونت
    TehRan

پيش فرض

آقا سلام به همگی..
    من یه مشکل برام پیش اومده با این اینترنت کوفتی مخابرات..128 دارم..الان یکی دو روزه اینترنتم هر یه دقیقه خودش قطع می شه..دوباره وصل می شه.اکثر اوقات چراغ اینترنت رو مودم سبز هست ولی send یا recieve ندارم..بعضی وقتا هم چراغ قرمز می شه و دوباره سبز می شه.اصلا هیچ کاری نمی شه کرد..ویندوز عوض کردم..مودم رو ریست کردم..کابل رو عوض کردم..اسپیلیتر رو ورداشتم..تلفن رو قطع کردم..دوشاخه رو عوض کردم.. هر کاری بگید کردم.نمی شه که نمی شه..
    زنگ زدم 2828 می گن ما قطعی نداریم اشکال از خودته..می گم برادر من پدرت خوب مادرت خوب من کلا همه چیو عوض کردم..چرا می پیچونی..می گه نه , ما اینجا نشستیم کار شما رو راه بندازیم و از این شر و ورا....البته خداییش از حق نگذریم اعلا م خرابی کردم 3 نفر بهم زنگ زدن..ولی چه فایده آی کیو در حد هویج... بهر حال داستان رو کوتاه کنم.. چه گلی به سرم بگیرم..؟؟؟ من منطقه 10 هستم مخابرات مالک اشتر.. دوستان یه حرکتی برام بزنید.. دستتون رو می بوسم..

این عکس وقتیه که اینترنتم قطع می شه.

مودمم D-link هست.اونم خواستم با اوتوران خودش مودم رو کانفیگ کنم این ارور رو می ده.

(چرا نمی شه عکس آپلود کرد؟ چرا نمی شه لینک عکس گذاشت حداقل؟)

از همون روش 192.168.1.1 رفتم و مودم رو کانفیگ کردم.. گفتم اینم بدونید بهرحال بد نیس..

الان دیدم بروبچ 256 گرفتن یا 512.. همین جوری می دن یا باید بریم مخابرات.من یکی از رفیقام شرکت داره..با اون می شه 512 گرفت..؟؟
    من الان از این مک هکیا دارم 512 سه ماهه 22 تومان.. خوبیش اینه چیز پی ان داره خودش..سرعت دانلود هم تقریبا 60..ولی خوب داستان زیاد داره..قطعی و این چیزا..می خواستم ببینم اگه 512 می ده مخابرات نامحدود بریم اونو بگیریم خیالمونو راحت کنیم..

الان که داشتم اینو می نوشتم 6 بار قطع شد ...پیر شدم.
    Last edited by jabi7joon; 10-08-2012 at 17:37.

آخر فروم باز ak313's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2009

پيش فرض

بچه ها یه خاکی تو سر ما بریزید:

به من اینترنت 512 می دن و توی کمتر از 9 ساعت هم برام نصب می کنن.ولی شما می گین که بدرد نمی خوره و اگه دانلود کنی دیگه نمی تونی وب گردی کنی و از این حرف ها........نظرتون چیه؟

حالا به نظر شما این بهتره یا این سرویس؟؟؟512 با ترافیک:6g قیمت 15000؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

راستی یه سوال :به مبلغ 20000 هزار تومن مخابرات آبونمان یا مالیات اضافه می شه؟؟؟؟؟؟؟دوستایی کن دارن قیمت تموم شدش چقدره؟؟؟؟؟؟؟؟
    من ندارم اما تعرفه 512 توی سایت مخابرات 20480 تومنه. البته به طور کلی به تمامی هزینه های قبض تلفن شما مقداری مالیات و عوارض اضافه میشه. شما همین الان می تونی قبضهای تلفنتون رو چک کنی ببینی چند درصد مالیات و عوارض بستن

آخر فروم باز GHAGHALEELEE's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

آقا سلام به همگی..
    من یه مشکل برام پیش اومده با این اینترنت کوفتی مخابرات..128 دارم..الان یکی دو روزه اینترنتم هر یه دقیقه خودش قطع می شه..دوباره وصل می شه.اکثر اوقات چراغ اینترنت رو مودم سبز هست ولی send یا recieve ندارم..بعضی وقتا هم چراغ قرمز می شه و دوباره سبز می شه.اصلا هیچ کاری نمی شه کرد..ویندوز عوض کردم..مودم رو ریست کردم..کابل رو عوض کردم..اسپیلیتر رو ورداشتم..تلفن رو قطع کردم..دوشاخه رو عوض کردم.. هر کاری بگید کردم.نمی شه که نمی شه..
    زنگ زدم 2828 می گن ما قطعی نداریم اشکال از خودته..می گم برادر من پدرت خوب مادرت خوب من کلا همه چیو عوض کردم..چرا می پیچونی..می گه نه , ما اینجا نشستیم کار شما رو راه بندازیم و از این شر و ورا....البته خداییش از حق نگذریم اعلا م خرابی کردم 3 نفر بهم زنگ زدن..ولی چه فایده آی کیو در حد هویج... بهر حال داستان رو کوتاه کنم.. چه گلی به سرم بگیرم..؟؟؟ من منطقه 10 هستم مخابرات مالک اشتر.. دوستان یه حرکتی برام بزنید.. دستتون رو می بوسم..

این عکس وقتیه که اینترنتم قطع می شه.

مودمم D-link هست.اونم خواستم با اوتوران خودش مودم رو کانفیگ کنم این ارور رو می ده.

(چرا نمی شه عکس آپلود کرد؟ چرا نمی شه لینک عکس گذاشت حداقل؟)

از همون روش 192.168.1.1 رفتم و مودم رو کانفیگ کردم.. گفتم اینم بدونید بهرحال بد نیس..

الان دیدم بروبچ 256 گرفتن یا 512.. همین جوری می دن یا باید بریم مخابرات.من یکی از رفیقام شرکت داره..با اون می شه 512 گرفت..؟؟
    من الان از این مک هکیا دارم 512 سه ماهه 22 تومان.. خوبیش اینه چیز پی ان داره خودش..سرعت دانلود هم تقریبا 60..ولی خوب داستان زیاد داره..قطعی و این چیزا..می خواستم ببینم اگه 512 می ده مخابرات نامحدود بریم اونو بگیریم خیالمونو راحت کنیم..

الان که داشتم اینو می نوشتم 6 بار قطع شد ...پیر شدم.
    ببین موضوع اول رو نمیدونم چی بگم فقط یکبار هم اینو امتحان کن گوشی بیسیم رو کلا از برق دربیار.
    512 مخابرات 20 تومن درمیاد و پینگش بالاست.اون یارو فروشنده مک خیلی باهات خوب حساب کرده.همون رو بچسب.3 ماه 22 تومن عالیه.
    مرکز ما 512 رو همینجوری میده. اگه 512 ندادند باید حضوری بری رو مخ رییس مرکز.

اگه نباشه جاش خالی می مونه rezausa2020's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2011

پيش فرض

هنوز نمیشه از مخابرات راحت 512 یا بیشتر گرفت؟

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Jan 2010

پيش فرض

هنوز نمیشه از مخابرات راحت 512 یا بیشتر گرفت؟
    والا مخابرات ما که خیلی راحته. من الان 256 دارم فردا میخوام برم 512 کنمش تنها چیزی هم که لازمه یه شناسنامه ای چیزی هست که بدونن صاحب خط توئی. والسلام.
    راستی من اندیشه میشینم.

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 13 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 13 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •