مگین ماه رمضونه فحش بدی روزت باطله
مخابرات خدا به دادت رسید
مگین ماه رمضونه فحش بدی روزت باطله
مخابرات خدا به دادت رسید
منم حاضرم سرعت همون 128 کیلو باشه ولی لااقل هم پینگ بیاد پایین و هم اینکه تایم اوت نداشته باشه.
به خدا من دارم دیوونه میشم از دست این تایم اوت ها و پینگ.
توی گیم رنجر واسه خودم اسم و رسمی داشتم. ولی الان اکثرا منو بلاکـــ کردند . به خاطر اینکه همیشه بازی ها رو لگ دار میکنم. یعنی لگ مثله سگ
یه ورژن جدید از idm نصب کن مثلا 6.16 مشکل حل میشه (اون مشکله هنگ ماله کرک Idm بود)
باشه یه امتحان میکنم .
امروز وقت نشد ولی شنبه واسه قتل عام میرم بازرسی مخابرات.
الان فرستادم یکی از بچه ها یه دوشیکا بیاره تا شنبه آبکششون کنم.
من این کانتری که توی سایت گلدنت هست رو بازی کردم سرعتش خوبه هیچ لگ و گیری نداره مثل موقعی که با خوده کامپیوتر بازی می کنی
فقط یه سوال اگه یه نفر پینگش بالا باشه روی بازی همه تاثیر میزاره؟ و از کجا می شه فهمید کی پینگش بالاست توی بازی نشون میده؟
راستی اون کسی که ادمین میشه توی بازی چه دسترسی و امکاناتی نسبت به بقیه داره؟ مثلا میتونه آی پی های همه رو ببینه و می تونه بلاکشون کنه؟
من چون تا بحال گیم آنلاین بازی نکردم می خوام ببینم چه جوریه
اون سرور داخلیه ( یه جورایی هم میشه گفت محلیه ) واسه همین لگ نداره.
همین الان من رفتم با سرورهای خارجی بازی کنم انگار مثل موقعی که بخوای کرایسیس رو با کارت گرافیک ضعیف بازی کنی چجوریه ! همونجوری میشه. هی لگ و هی تاخیر
جواب سوال اول اگه کسی پینگش بالا باشه رو سرور تاثیری نداره
جواب سوال دوم با زدن دکمه TAB در هنگام بازی پینگ بازی کننده ها نمایش داده می شه
کسی که ادمین میشه اختیاراتش رو رئیس سرور مشخص می کنه البته همیشه دسته ادمین همیشه بازه
بله می تونه ایپی ها رو ببینه البته اگه اختیار بهش داده باشن
بله می تونه بلاکشون کنه ولی بیشتر از روی مک آدرس کامپیوتر بن می کنند
الان به خونه یکی از دوستانم رفتم زدم یه فایل دانلود کنه سرعت دانلود 550 کیلو بایت.
بـــــــــــــــله.
از شاتل هم سرویس داشت.
تقریبا همون قیمتی که من دادم واسه طلایی اونم دادم واسه شاتل.
فایده نداره . باید سرم رو بزنم به دیوار
از سرور خارجی 550 دانلود کردی یا داخلی؟
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)