تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 639 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 6384

نام تاپيک: | گفتگو درباره بانک‌ها و امور بانکی |

کاربر فعال انجمن شعر و داستان نویسی Mr_100_dolari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2012
    محل سكونت
    ----Balance(3%)Spot----

پيش فرض

درود
    من توی موسسه کوثر سپرده کوتاه مدت 24 % دارم دیروز ازشون پرسیدم میگه این سپرده تغییر نمیکنه -- بعد 1 ساله داره که 25 % میده و 5 ساله داره که 26% میده -- به نظرتون اعتباری هست که یک ساله یا 5 ساله کنم --چون من زندگیم با سود این سپرده ها میچرخه --ممنون میشم راهنماییم کنید
    طرح جدید موسسه کوثر برای حسابهای روز شمار به صورت قرداد شش ماهه با سود 24% هستش که معلوم نیسنش بعد از شش ماه با همین درصد ادامه پیدا کنه یا نه
    از لحاظ اطمینان هم که برای صنایع دفاع هستش و نسبت به بقیه مطمءن تر هستش ... بازم خواستین خودتون بیشتر تحقیق کنید .

ارسال شده از GT-S5660 با استفاده از تپاتالک 2

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

الان بریم به نظر شما رفتن تو این موسسه کار خوبیه؟یا اینکه همون یکساله 22 درصد نرخ جدید رو بزاریم؟
    کی این بخشنامه ابلاغ میشه این هفته هست یا هفته بعد؟

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز چند تا بانک درباره حساب بلند مدت یکساله پرس و جو کردم :

با یک کارمند بانک امروز صحبت میکردم میگفت شایعه شده که میخواهند بانکها حسابهای بیشتر از یکسال از این به بعد نداشته باشند! (میگفت بخشنامه‌اش تو هفته آینده میاد)

اکثر بانکها میگفتند حساب بالای 21 درصد از شنبه به بعد نخواهند داشت (اون بخشنامه بانک مرکزی از اوایل هفته آینده لازم الجرا خواهد بود)

دوستانی که قصد باز کردن کردن حساب بلند مدت با سود بالای 21 درصد دارند بهتره فردا اینکار را انجام دهند چون روی هفته دیگه حسابی نیست!

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

بانک آینده همین الان زنگ زدم نرخ جدید کوتاه مدت رو گفتن همین الان شروع کردن بانکها

بانک دی هم گفته تا یکماه دیگه ما سود رو تغییر نمیدیم ولی بعد یکماه ممکنه کمی تییر داده بشه.یه جورایی داشت میگفت تغییر نمیدیم
    گفتش بعد یکماه ممکنه کمی تغییر کنه.
    دوستان شما هم به بانک دی یا هر بانکی که حساب دارین زنگ بزنین
    021-28930

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

اگه سود 20درصد ميخوايد ميتونيد اوراق مشاركت بخريد.دوبرابر روزشمار (كه شده 10درصد) هست و هروقت خواستيد ميتونيد بفروشيد.البته اگه اينم مثل سودهاي بانكي كم نكنن

6. این کاربر از iman_s بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

اگه سود 20درصد ميخوايد ميتونيد اوراق مشاركت بخريد.دوبرابر روزشمار (كه شده 10درصد) هست و هروقت خواستيد ميتونيد بفروشيد.البته اگه اينم مثل سودهاي بانكي كم نكنن
    االا بانک دی که گفته تا یکماه کم نمیکنن همون نرخ بعد یکماه ممکنه یکم کاهش بدن.که من دوباره سوال کردم میخوساستم مطمئن بشم یارو ترسید گفت بعد یکماه همونی میشه که بانک مرکزی گفت.ولی بانک تغییر نمیده چون سرمایه هاش میپره اون بانک آینده هم چون داره مجوز میگیره به بانک مرکزی توجه میکنه

آخر فروم باز iman_s's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2006
    محل سكونت
    کرجي يال

پيش فرض

براي اينكه بتونن به رشد اقتصادي كمك كنن بايد اين سود رو كم كنند.اين قانون هم از شنبه قراره سفت و سخت اجرا بشه.لينك زير رو ببين:

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آخر فروم باز
    تاريخ عضويت
    Nov 2012
    محل سكونت
    *ایران*=*مازندران*=*آمل*

پيش فرض

فعلا این اپراتور گفته تا یکماه هیچ تغییری نداریم بعد یکماه دستور بانک مرکزی رو اجرا میکنیم.
    گفتم حساب ها کوتاه مدت قبلی رو 20 درصد حساب میکنین یا 10 گفتن تا یکماه تغییری نداریم فکر کنم همین یکماه,یکماه تمدید میشه
    بعضی بانک ها خیلی سفت و سخت اجرا میکنن درسته ولی بعضی بانک ها نه .همین کوتاه مدت بانک دی من دوروز پشت سر هم رتم شعبه باور کن تو این یکساعت که اونجا بودم اصلا پول نمیخوستن واریز کنن یا برداشت همه داشتن افتتاح حساب کنن.حالا اینا به هر نحوهی میپیچونن

کاربر فعال انجمن هنر هفتم ehsan_iace's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2009

پيش فرض

امروز چند تا بانک درباره حساب بلند مدت یکساله پرس و جو کردم :

با یک کارمند بانک امروز صحبت میکردم میگفت شایعه شده که میخواهند بانکها حسابهای بیشتر از یکسال از این به بعد نداشته باشند! (میگفت بخشنامه‌اش تو هفته آینده میاد)

اکثر بانکها میگفتند حساب بالای 21 درصد از شنبه به بعد نخواهند داشت (اون بخشنامه بانک مرکزی از اوایل هفته آینده لازم الجرا خواهد بود)

دوستانی که قصد باز کردن کردن حساب بلند مدت با سود بالای 21 درصد دارند بهتره فردا اینکار را انجام دهند چون روی هفته دیگه حسابی نیست!
    بله خبر درست بوده :

بانک‌ها به تفاهم رسیدند که از این پس سپرده بالای یک سال پذیرفته نشود و سود ۲۲ درصد برای این نوع سپرده‌ها تعیین شود :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

داره خودمونی میشه aghili89's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2014

پيش فرض

الان توی موسسه فرشتگان..
    سود سپرده روزشمار.. تا 20 میلیون تومان، 20 درصد سود، موجودی 20 میلیون تا 50 میلیون 23 درصد و موجودی 50 میلیون به بالا 25 درصد سود میدن
    و برای سود های 5 ساله، با موجودی 50 میلیون تومان به بالا تا 29 درصد سود میدن

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •