اصلا ولش کنید سیوهم نزارید من دیگه بی خیال این بازی شدم میرم همون نسخه psp رو بازی میکنم فکر کنم باحال ترم باشه کسی اینجا نیست در مورد این نسخه منو کمک کنه؟؟؟innocent life a futuristic harvest moon
![]()
اصلا ولش کنید سیوهم نزارید من دیگه بی خیال این بازی شدم میرم همون نسخه psp رو بازی میکنم فکر کنم باحال ترم باشه کسی اینجا نیست در مورد این نسخه منو کمک کنه؟؟؟innocent life a futuristic harvest moon
![]()
رفیق این اون harvest moon نیستا!!!
ولی بازی کردی خودت ؟ چجوریاست ؟اگه جالبه من هم رو psp بازی کنم
منظورت چیه این اون هروست مون نیست منم میدون back to natur نیست دیگه چون psp دوتا شو اجرا میکنه back to nature ps1 = boy & girl psp
و
همین که شما عکسش رو گزاشتی که مال خود psp هست.![]()
سلام
نسخه های جدید این بازی خیلی عالی اند... اما نسخه ی گیم بوی یه چیز دیگه است (میدونم مال شما گیم بوی نیست)... شاید برای اون بازی یک تاپیک ساخته بشه..
رسول جان من به شما گفتم که سیو ندارم.... من رو ببخشید.
روز هفتم بهار:
تنها کاری که امروز می شه کرد اینه که به اسکله بریم و چوب ماهیگیری رو از ماهیگیر بگیریم (اگه دیروز نگرفتید). وگر نه مثل .. تو معدن کار کنید. اگه کارن قلبش آبی باشه میاد به آبشار و ازتون می پرسه چته؟ شما هم Love Life رو انتخاب کنید تا 2000 دیگه به درجه ی قلبش اضافه بشه (الآن شده 7000 یا بیشتر). فکر کنم اگه Farm رو هم انتخاب کنید همین اتفاق بیفته. تا ساعت 11 کار تو معدن رو که تموم کردید، علف ها رو بفروشید، سعی کنید به کارن دوتا گل رو بدید و دون مرغ هم بخرید. محصولات رو آب بدید. آها! باید تا امشب آب پاش رو 400 درصد کنید. یک نکته که باید تا 14 بهار حتما بیشتر از 25000 گرم طلا داشته باشید. وقت اضافی رو هم به بریدن چوب ها بگذرونید (کنده های تو زمین رو بشکونید. کنده های تو تپه ی مادر و در وبر خونه ی چوب بر رو بشکونید. کنده های نزدیک حمام رو بشکونید و داخل حمام بپرید). و بعد هم در ساعت 50 / 5 بامداد بخوابید.(کی می تونه فقط ده دقیقه بخوابه؟ در حالی که جونش داره از خستگی در میره؟). خوب تموم.
من امروز فقط به یک دمو برخوردم. اگه پیشنهادی دارید بدید. از شوخی های بی مزه هم عذر می خوام. از این به بعد هم سعی می کنم هر چند روز رو تو یه پست بنویسم (بستگی به حجم اطلاعات اون روز هم داره) و به کمک شما اصلاحش کنم.
فعلا بای
دوستان توی این تاپیک فقط back to nature راجع بهش بحث میشه.اگه بازی جدیدی هست در تاپیک جدید ایجاد کنید.
سلام
روز هشتم.
امروز شما دو راه دارید:
1. بی خیال فستیوال شید و کارهاتون رو سازمان بدید.
2. برید فستیوال و ... حال کنید.!
راه اول:
علف های زمین رو با داس رو ببرید. کنده ها رو بشکنید. استراحت کنید. به معدن بردید. زمین رو شخم بزنید. آب پاش رو تا مرز 400 در صد برسونید.
راه دوم:
تا ساعت 30 / 1 تو معدن کار کنید و بعد برید فستیوال ( نمی خواد تو حموم استراحت کنید.)
انتخاب با شماست. حتی می تونید ترکیبی از دو روش رو به کار ببرید.
روز نهم.
بازم دو روش:
1. چکش رو بگیرید، آب پاش رو به سایبرا ندید. (چون پنجشنبه تعطیله و باید تا جمعه صبر کنید)
2. چکش رو نگیرید و آب پاش رو به سایبرا ندید!
به معدن برید، و کارهای همیشگی رو انجام بدید. از ساعت 4 به بعد هم شروع به شکستن سنگ های گنده کنید. البته هنوز وظیفه ی شکوندن کنده ها رو بدوش دارید. سعی کنید تا 3 روز دیگه زمین پاک ِپاک باشه. امشب هم آب پاش رو حتما به 400 برسونید.
روز دهم:
کارهای همیشگی رو بکنید. به معدن برید اما کمتر، یک سنگ معدن آبی هم داشته باشید. چون می خواهید آب پاش رو به آهنگر بدید پس زودتر آب بدید (30 / 3) و بعد از آپگرید کردنش به معدن برید. چوب ها رو بشکونید ( باید تعدادش به 420 تا برسه). بعد بخوابید. امشب روش س-ل رو قبل از خوابیدن به کار ببرید چون از فردا نیاز به بارون دارید نه آفتاب.
چون این سه روز یه خورده کم بود برای همین تو یه پست نوشتم. اگه دمویی چیزی جا گذاشتم بگید تا پست رو ادیت کنم.
بای
برای تولد دختر نوشیدنی فروش درروزتولدش کادوببرین تایه دمودیگه ببینین
با سلامی دوباره
Long time no see!
اگه امکان داره دقیقا مشخص کنید تا با اطمینان خاطر پست رو ادیت کنم. شاید منظورتون روز دهم بود درسته؟
نه لوتی جون ربطی به فصل بهار وتابستون نداره فکرکنم ازدموهای پاییز که توی سایت حرفشونزده بودن
قبلا نتونسته بودم بذارم دیشب گذاشتم
تولددخترتوفصل پاییزفکرکنم
دوستان شما این همه وقت دنبال نرم افزار های مبدل برای این بازی میگشتین شرکتی به نام دلفین این بازی و بازی های بسیار زیادی از پلی استیشن یک را برای کامپیوتر ترجمه کرده است.......![]()
هم اکنون 2 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 2 مهمان)