دوستان چیپ گرافیکش چیه؟![]()
دوستان چیپ گرافیکش چیه؟![]()
Adreno 200
با سلام
گوشی من اکسپریا x8 است. چند ماه است که وارد صفحه اصلی گوشی نمیشه و از go launcher استفاده می کنم.
در گوشیم سه تا دکمه در پایین دارد که من وقتی وسطی رو فاشر می دادم می تونستی تم مورد علاقه ات رو انتخات کنی و هم می تونستی صفحه اصلی رو باز کنی . ولی الآن وقتی وسطی رو فشار می دی مانند دکمه back خارج می شه. اما کلی .
اگه میشه راهنمایی کنید. ممنون میشم
با تشکر
سلام زمانی که برنامه روت رو میزنن برای اجرا این ارور رو میده مشکل از کجاست؟؟!!!
![]()
فکـر کنم این ارور مربوط به نصب نبودن بـرنامه NET.Framework هست. ببین نصبه رو سیستم یا نه
![]()
نشد........![]()
سلام..
ببخشید شاید خیلی مربوط به این بخش نباشه..
قبلا x8 داشتم این والپیر رو داخل یکی از رامهاش دیدم..
کسی اینو داره برام قرار ده.. ولی اون زنبورا نباشه.. اگه کسی میتونه اینارو حذف کنه ممنون میشم.. سایزش هم همین سایز باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
من رام storm mix 2.2 نصب کردم
از محیط sms اش خوشم نیومد چه طور میشه محیط sms ش و فونتش رو عوض کرد ؟
سلام دوست من برای روت منم دقیقا همین مشکل شما رو داشتم تا اینکه یه روز سی دی کانون قلم چی رو نصب کردم و داخل برنامه هاش برنامه NET.Framework v2 بطور اتوماتیک رو کامپیوتر نصب شد بعد از اون برنامه ی رووت رو به راحتی تونستم باز کنم البته با super one click گوشیم رو رووت کردم با برنامه ی x8toolbox-beta-4-x8 هم میتونی تو محیط داس به راحتی هر چه تمامتر رووت کنی برای دانلود ش برو به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] تو قسمت نرم افزار های مفید حاشیه ی سمت راست وبلاگ موفق باشی
اقا محسن شما باید برنامه ی اسمارت کیبورد .گو کیبورد رو تو گوگل سرچ کنید و بعد از نصب رو گوشیتون اجراش کنید و تو محیط اس ام اس هم ازش استفاده کنید
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)