کدوم مدلش رو داییتون داشتن؟ وودی؟فروینتال؟ لایت؟
میشه بوش رو برام تفصیر کنی؟![]()
کدوم مدلش رو داییتون داشتن؟ وودی؟فروینتال؟ لایت؟
میشه بوش رو برام تفصیر کنی؟![]()
با این جملتون موافقم. من روی بیشتر برندها چنین نظری دارم
شنل آنتایوس رو گفتم
لاگرفیلد رو که خودم لایت وودی رو دارم.نمیدونم چجوری توصیفش کنم.یه بویه ملایم و یجورایی تلخ داره.بویه یاس میده که با یه چیزه دیگه قاطی شده و بویه دودی مانند گرفته.یکم هم گرمه.
خیلی دوستش دارم.به نظرم خاصه.ولی اصلا موندگاری نداره.در حده 2 ساعت
اون مدله وودی هم تست کردم.اونم بویه جالب و تقریبا خاصی داره.
به نظرم کارهایه ارزشمندی هستن.فقط این موندگاری حاله آدمو میگیره.![]()
Last edited by cyber861; 14-01-2012 at 00:14.
علی جان الان که دوباره کاغذ تست های دیروز رو بو کردم بوی وانیل توی سیلور مشهودتر از راکی مونتاین هست.
شما چنین حسی نداشتی؟
سپاس از جوابتون
ریو زنونه هستش
درسته؟
اون موقع زیاد تو فازش نبودم.همون اولش که دلمو زد اصلا نگهش نداشتم.ولی احتمالا باید کاره ارزشمندی
باشه.چون قیمتش هم بیشتر از اونه.
بدبختی من دوست دارم از همون نته ابتدایی ادکلن آدمو ببره فضااز اون بویه بخور مانندش خوشم نیامد.
Last edited by cyber861; 14-01-2012 at 01:10.
آره نت ابتدایی راکی مونتاین خیلی باحاله. من که اولش کلی باش حال کردم.
یه چیزه جالب.الان نگاه کردم دیدم اصلا تو نت هایه راکی مینتین وانیل ندارهپس چه نتی رو من اشتباه گرفتم؟
![]()
باور کنید منم چنین حسی که شما گفتین رو نداشتم ولی گفتم شاید من درست متوجه نشدم. الان عناصرش رو که نگاه میکردم فقط یک نوع بخور هست که ممکنه باعث چنین بویی بشه. وگر نه با بقیه تا حدودی آشنایی دارم. شاید هم با آمبر که مخلوط بشه چنین چیزی بوجود بیاد. در کل اکثر مواقع میبینید بویی که به مشام شما میرسه هیچ تشابهی با عناصر سازنده اش نداره و اینجاست نقش عطر سازان به خوبی معلوم میشه
---------- Post added at 02:41 AM ---------- Previous post was at 02:38 AM ----------
الان هم رفتم سیلور رو بررسی کردم و عناصرش رو دیدم. دقیقا تو تاپ نوتش وانیل و آمبر وجود داره![]()
الان خودم هم رفتم باز اساسی راکی رو تست کردم.راست میگی
بویه فلفل سیاه و بخور نت هایه قالبش هستن + سدر---من بویه آمبر رو تو این حس نمیکنم.ولی شاید شیرینی
اش ماله مشک باشه.زیاد مشک رو نیمیشناسم چون تو هر ادکلنی ممکنه بوش فرق کنه.مثلا تو پوران هوم
کارون کاملا متفاوته.ولی بسیار دوست داشتنی.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)