سلام
منم مازاد بودم افتادم مرکز اموزش ولیعصر (عج) تبریز(نيروي انتظامي)، نمي دونم چجور جاييه حداقلش تو شهر خودمم، اگه كسي اطلاعاتي داره بگه و اينكه كلاسها از روز چندم شروع ميشه؟
سلام
منم مازاد بودم افتادم مرکز اموزش ولیعصر (عج) تبریز(نيروي انتظامي)، نمي دونم چجور جاييه حداقلش تو شهر خودمم، اگه كسي اطلاعاتي داره بگه و اينكه كلاسها از روز چندم شروع ميشه؟
توکه مثل من بودی .... منم آموزشی 04 بیرجند بودم بعدشم افتادم اداره عقیدتی سیاسی ستاد مشترک چه جالب !!!!... سال 86 خدمت بودم ... توی 04 بیرجند گردان و گروهانم یادم نیست ولی آسایشگاهمون بالای آشپزخونه بود ... فکر کنم گروهان 4 میشد ... به نظر من که جای خوبی بود درسته خیلی دوره و بد آب و هوتا ولی جای خوبیه ... هنوزم سینما داره ...
.
ستاد هم بهترین جا برای خدمت کردنه ... تمام فرماندهان ارشد ارتش از انیرصالحی که فرمانده ارتش هم تا هرچی شرهنگ و امیر هست همه در ستاد مشترک هستند ... واقعاً یه جای با کلاسی هست برای سربازی ... وقتی توی محوطش راه میری همش امیر و سرهنگ میبینی ... حالا مشخص نشده کدوم قسمتش افتادی ....؟
ببین قسمت نیروی انسانی جایی هست که تقسیم میکنن اونجا یه ستوان 2 هست که سربازارو تقسیم میکنه .. درسته که درجش پائینه ولی کل ایران میشناسنش ... من کرمانشاه بودم زنگ زد به این طرف و سفارشمو کرد و انداخت عقیدتی .... اگه خواستی بگو اسمشو بهت بگم که بری پیش خودش .. منم میشناسه خیلی با هم رفیق بودیم ...
در هر صورت جای خوبی افتادی اصلاً نمیفهمی کی خدمتت تموم میشه ...
Last edited by Saman-tci; 23-06-2011 at 18:06.
اگخ فوق دیپلم بودی یحتمل گردان 3 بودی...
اگه رو به روی سینما بودین و بغل اشپز خونه گروهان 4 بودی ولی اگه نزدیکترین گروهان به میدون بودی اونجا گروهان 3 بود
منم سال 88 بیرجند بودم گروهان 5 گردان 3
کلا من که خیلی راضی بودم..از بیرجند
سلام دوستان
من هم افتادم نیروی انتظامی تبریز (پایگاه ولیعصر)
به نظر جایه خوبی میاد ولی روز اول صورتم به کل سوخت (کسی میدونه واسه این صورت باید چکار کرد) و تقریبا همه لیسانس بودند فقط تعداد کمی فوق دیپلم بود.
و روز اول گفتن برین پس فردا بیاین.
کسی قبلا اینجا افتاده؟
سلام
والا دلمون نیومد از ispمون فعلا دل بکنیم...شاید تا اخر خدمت همین رو استفاده کنیم....
راسی برای همه عزیزانی که تازه بخدمت اعزم شدن ظرف امروز و دیروی آرزوی سلامتی میکنم...انشاللا خدمت براتون راحت باشه....براتون آرزو نمیکنم که یگانتون توی نزدیک خونتون باشین میگم جایی بیوفتین که فرماندتون خوب باشه.....
نترس روز اول بوده ....یکی دو روز صبر کن ببین چی میشه؟
راسی نبود 90 روز دیگه(البته با 20 روز مرخصی باقی مونده میشه 70 روز دیگه)
![]()
'من گردان 4 گروهان 1 بودم ! فرمانده گردان سرهنگ حسن اصغری و فرمانده گروهان ستوان یکم عارفی ! بعد من اصلا داخل شهر نبودم ! پادگان ما سینما و اینجور چیزا نداشت ! خیلی راحت میگرفتن ولی آب و هواش خیلی بد بود !
اون آشناتون تو ستاد مشترک رو هم بگی بد نیست !
از این به بعد هم گردان 4 فقط فوق دیپلم میگیره ما که رفتیم قاطی بود 3 تا گروهان 1یکیش عادی بود و 2تاش دیپلم 3تا هم فوق دیپلم !
دوستان ، سلام
امروز یک از دوستان که افتاده بود ارتش مشهد رفتن و بهشون لباس دادن و گفتن برین شنبه بیاین
لباسهای این دوستمون اندازش نبود و برد خیاطی ، خیاطی هم بهش گفتن شنبه عصر درست میشه
حالا این دوستمون که شنبه صبح باید بره اونجا ، بهش گیر نمیدن که چرا لباس نداری؟
چی کارش میکنن؟
مشکلی پیش میاد؟
باید با لباس بره عزیز.....ببره یه جای دیگه که سریعتر براش آماده کنن
من امروز از 06 اومدم خونه ، آقا پوستمونو کندن غلفتی : دی
از ساعت 8 تا 3 بعد از ظهر زیر آفتاب نشستیم ! سرخپوست شدم دیگه !!
فقط برای اینکه بهمون فرم بدن پر کنیم و لباس بگیریم و این خزولات !
خلاصه زهرچشم رو گرفتن ، نهار هم ساچمه پولو دادن با نون ! قاشق نبود با دست خوردیم !! دسر من هم پنیر بود !!!
بعد نهار هم سرگرد اونجا غذا رو کوفتمون کرد ، بشین پاشو داد همش همونجا هضم شد !! : دی
دوست عزیز من با شما احساس همدردی میکنم.
ما رو هم از ساعت 8 صبح تا 4 بعد از ظهر جلویه آفتاب نگه داشتن میشه گفت رسما جزغاله شدیم و من کلی عملیات رویه صورتم انجام دادم ولی بازم آثار آفتاب سوختگی نمایانه و مضحکه عام و خاص شدم. راستی دوستان این آفتاب سوختگی رو روز اول متذکر نشده بودن و ما هم بی دفاع رفتیم دیگه.
خوبه که به شما نهار دادن به ما اونو هم ندادن ولی چشم غره رو واسه ما هم اومدن.
حالا فردا بریم ببینیم چه آشی واسمون پختن.
هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)