تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 4105 اولاول ... 2352853253313323333343353363373383393453854358351335 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 41049

نام تاپيک: | مشاوره در مورد خدمت سربازی | ( پست اول مطالعه شود )

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Jun 2011

پيش فرض

سلام
    منم مازاد بودم افتادم مرکز اموزش ولیعصر (عج) تبریز(نيروي انتظامي)، نمي دونم چجور جاييه حداقلش تو شهر خودمم، اگه كسي اطلاعاتي داره بگه و اينكه كلاسها از روز چندم شروع ميشه؟

کاربر فعال انجمن Saman-tci's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    ♠ جاﺪه انتظار ♠

پيش فرض

سلام !
    آموزشی ما هم تموم شد ! 04 بیرجند بودم تو اون پادگان جدیده ! واقعا بدترین جای ممکن برای خدمت از نظر آب و هوا ولی نسبت به جاهای دیگه زیاد سخت نمیگیرن ! یگان هم افتادم ستاد مشترک چهارراه قصر رسته اداری !
    توکه مثل من بودی .... منم آموزشی 04 بیرجند بودم بعدشم افتادم اداره عقیدتی سیاسی ستاد مشترک چه جالب !!!!... سال 86 خدمت بودم ... توی 04 بیرجند گردان و گروهانم یادم نیست ولی آسایشگاهمون بالای آشپزخونه بود ... فکر کنم گروهان 4 میشد ... به نظر من که جای خوبی بود درسته خیلی دوره و بد آب و هوتا ولی جای خوبیه ... هنوزم سینما داره ...
    .
    ستاد هم بهترین جا برای خدمت کردنه ... تمام فرماندهان ارشد ارتش از انیرصالحی که فرمانده ارتش هم تا هرچی شرهنگ و امیر هست همه در ستاد مشترک هستند ... واقعاً یه جای با کلاسی هست برای سربازی ... وقتی توی محوطش راه میری همش امیر و سرهنگ میبینی ... حالا مشخص نشده کدوم قسمتش افتادی ....؟
    ببین قسمت نیروی انسانی جایی هست که تقسیم میکنن اونجا یه ستوان 2 هست که سربازارو تقسیم میکنه .. درسته که درجش پائینه ولی کل ایران میشناسنش ... من کرمانشاه بودم زنگ زد به این طرف و سفارشمو کرد و انداخت عقیدتی .... اگه خواستی بگو اسمشو بهت بگم که بری پیش خودش .. منم میشناسه خیلی با هم رفیق بودیم ...
    در هر صورت جای خوبی افتادی اصلاً نمیفهمی کی خدمتت تموم میشه ...
    Last edited by Saman-tci; 23-06-2011 at 18:06.

کـاربـر بـاسـابـقـه Ali_BlueBoy's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2007
    محل سكونت
    ته ران...!!!

پيش فرض

توکه مثل من بودی .... منم آموزشی 04 بیرجند بودم بعدشم افتادم اداره عقیدتی سیاسی ستاد مشترک چه جالب !!!!... سال 86 خدمت بودم ... توی 04 بیرجند گردان و گروهانم یادم نیست ولی آسایشگاهمون بالای آشپزخونه بود ... فکر کنم گروهان 4 میشد ... به نظر من که جای خوبی بود درسته خیلی دوره و بد آب و هوتا ولی جای خوبیه ... هنوزم سینما داره ...
    .
    ستاد هم بهترین جا برای خدمت کردنه ... تمام فرماندهان ارشد ارتش از انیرصالحی که فرمانده ارتش هم تا هرچی شرهنگ و امیر هست همه در ستاد مشترک هستند ... واقعاً یه جای با کلاسی هست برای سربازی ... وقتی توی محوطش راه میری همش امیر و سرهنگ میبینی ... حالا مشخص نشده کدوم قسمتش افتادی ....؟
    ببین قسمت نیروی انسانی جایی هست که تقسیم میکنن اونجا یه ستوان 2 هست که سربازارو تقسیم میکنه .. درسته که درجش پائینه ولی کل ایران میشناسنش ... من کرمانشاه بودم زنگ زد به این طرف و سفارشمو کرد و انداخت عقیدتی .... اگه خواستی بگو اسمشو بهت بگم که بری پیش خودش .. منم میشناسه خیلی با هم رفیق بودیم ...
    اگخ فوق دیپلم بودی یحتمل گردان 3 بودی...
    اگه رو به روی سینما بودین و بغل اشپز خونه گروهان 4 بودی ولی اگه نزدیکترین گروهان به میدون بودی اونجا گروهان 3 بود

منم سال 88 بیرجند بودم گروهان 5 گردان 3

کلا من که خیلی راضی بودم..از بیرجند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

سلام دوستان
    من هم افتادم نیروی انتظامی تبریز (پایگاه ولیعصر)
    به نظر جایه خوبی میاد ولی روز اول صورتم به کل سوخت (کسی میدونه واسه این صورت باید چکار کرد) و تقریبا همه لیسانس بودند فقط تعداد کمی فوق دیپلم بود.
    و روز اول گفتن برین پس فردا بیاین.
    کسی قبلا اینجا افتاده؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

سلام
    والا دلمون نیومد از ispمون فعلا دل بکنیم...شاید تا اخر خدمت همین رو استفاده کنیم....

راسی برای همه عزیزانی که تازه بخدمت اعزم شدن ظرف امروز و دیروی آرزوی سلامتی میکنم...انشاللا خدمت براتون راحت باشه....براتون آرزو نمیکنم که یگانتون توی نزدیک خونتون باشین میگم جایی بیوفتین که فرماندتون خوب باشه.....

سلام دوستان ، من رفتم پادگان سک سک کردم و برگشتم !
    خیلی جای باحالی افتادم ( مشهد ) ، واقعا درجه داراش با احترام رفتار میکردن همش میگفتن آقایون بفرمایید تو سایه بشینید تا ما بیایم آمارتونو بگیریم ، همه شاخ در آورده بودن از این رفتارشون! باورتون میشه حتی یه بشین پاشو هم نرفتیم! در کل فقط 3 بار به صف وایستادیم البته شاید بعدا تلافیشو سرمون در بیارن! در ضمن هر چی برده بودم برگردوندم فقط بار اضافه بود و بس ، تازه اگه کچل هم نمیکردم چیزی نمیگفتن!
    خلاصه لباسامونو دادن و منم طبق توصیه های دوستان داد زدم پوتین 40 میدم 41 میگیرم که اونم در عرض 2 دقیقه اوکی شد
    فقط تنها مشکلی که داشت این بود که ناهار بهمون ندادن که همه داشتیم تلف میشدیم ، آخرش مجبور به خرید از بوفه شدیم!
    راستی از تک تک دوستانی که اطلاعاتشون رو در اختیار ما می زارن کمال تشکر و سپاس رو دارم
    458 روز دیگه نبوووووووووووووووووود؟
    نترس روز اول بوده ....یکی دو روز صبر کن ببین چی میشه؟

راسی نبود 90 روز دیگه(البته با 20 روز مرخصی باقی مونده میشه 70 روز دیگه)

6. 2 کاربر از mehdi_vsgh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

حـــــرفـه ای امير موسر's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

.

'من گردان 4 گروهان 1 بودم ! فرمانده گردان سرهنگ حسن اصغری و فرمانده گروهان ستوان یکم عارفی ! بعد من اصلا داخل شهر نبودم ! پادگان ما سینما و اینجور چیزا نداشت ! خیلی راحت میگرفتن ولی آب و هواش خیلی بد بود !
    اون آشناتون تو ستاد مشترک رو هم بگی بد نیست !
    از این به بعد هم گردان 4 فقط فوق دیپلم میگیره ما که رفتیم قاطی بود 3 تا گروهان 1یکیش عادی بود و 2تاش دیپلم 3تا هم فوق دیپلم !

داره خودمونی میشه freemason's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010
    محل سكونت
    همه جا

پيش فرض

دوستان ، سلام

امروز یک از دوستان که افتاده بود ارتش مشهد رفتن و بهشون لباس دادن و گفتن برین شنبه بیاین

لباسهای این دوستمون اندازش نبود و برد خیاطی ، خیاطی هم بهش گفتن شنبه عصر درست میشه

حالا این دوستمون که شنبه صبح باید بره اونجا ، بهش گیر نمیدن که چرا لباس نداری؟
    چی کارش میکنن؟

مشکلی پیش میاد؟

آخر فروم باز mehdi_vsgh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jan 2006
    محل سكونت
    توی لباسام

پيش فرض

دوستان ، سلام

امروز یک از دوستان که افتاده بود ارتش مشهد رفتن و بهشون لباس دادن و گفتن برین شنبه بیاین

لباسهای این دوستمون اندازش نبود و برد خیاطی ، خیاطی هم بهش گفتن شنبه عصر درست میشه

حالا این دوستمون که شنبه صبح باید بره اونجا ، بهش گیر نمیدن که چرا لباس نداری؟
    چی کارش میکنن؟

مشکلی پیش میاد؟
    باید با لباس بره عزیز.....ببره یه جای دیگه که سریعتر براش آماده کنن

حـــــرفـه ای Pami's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2007

پيش فرض

من امروز از 06 اومدم خونه ، آقا پوستمونو کندن غلفتی : دی
    از ساعت 8 تا 3 بعد از ظهر زیر آفتاب نشستیم ! سرخپوست شدم دیگه !!
    فقط برای اینکه بهمون فرم بدن پر کنیم و لباس بگیریم و این خزولات !
    خلاصه زهرچشم رو گرفتن ، نهار هم ساچمه پولو دادن با نون ! قاشق نبود با دست خوردیم !! دسر من هم پنیر بود !!!
    بعد نهار هم سرگرد اونجا غذا رو کوفتمون کرد ، بشین پاشو داد همش همونجا هضم شد !! : دی

11. 3 کاربر از Pami بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

پروفشنال omid.pari's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2009
    محل سكونت
    Sarzamine nistiha

پيش فرض

من امروز از 06 اومدم خونه ، آقا پوستمونو کندن غلفتی : دی
    از ساعت 8 تا 3 بعد از ظهر زیر آفتاب نشستیم ! سرخپوست شدم دیگه !!
    فقط برای اینکه بهمون فرم بدن پر کنیم و لباس بگیریم و این خزولات !
    خلاصه زهرچشم رو گرفتن ، نهار هم ساچمه پولو دادن با نون ! قاشق نبود با دست خوردیم !! دسر من هم پنیر بود !!!
    بعد نهار هم سرگرد اونجا غذا رو کوفتمون کرد ، بشین پاشو داد همش همونجا هضم شد !! : دی
    دوست عزیز من با شما احساس همدردی میکنم.
    ما رو هم از ساعت 8 صبح تا 4 بعد از ظهر جلویه آفتاب نگه داشتن میشه گفت رسما جزغاله شدیم و من کلی عملیات رویه صورتم انجام دادم ولی بازم آثار آفتاب سوختگی نمایانه و مضحکه عام و خاص شدم. راستی دوستان این آفتاب سوختگی رو روز اول متذکر نشده بودن و ما هم بی دفاع رفتیم دیگه.
    خوبه که به شما نهار دادن به ما اونو هم ندادن ولی چشم غره رو واسه ما هم اومدن.
    حالا فردا بریم ببینیم چه آشی واسمون پختن.

13. 2 کاربر از omid.pari بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 8 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 8 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •