دیگه پریمریها رو اینجا نبینم،هر حرفی داشتید تاپیک لیگ قهرمانان(اگه ادرسشو بلد نیستید بگید بنویسم واستون)...
دوستان بارسا و رئالی شما هم جواب این بی کارها رو ندین...
ارزش نداره وقتتونو به خاطر اینا تلف کنید...
دیگه پریمریها رو اینجا نبینم،هر حرفی داشتید تاپیک لیگ قهرمانان(اگه ادرسشو بلد نیستید بگید بنویسم واستون)...
دوستان بارسا و رئالی شما هم جواب این بی کارها رو ندین...
ارزش نداره وقتتونو به خاطر اینا تلف کنید...
شما که خودت از طرفداران پروپاقرص تاپیک انگلیس هستی .. هم اونجا پست میدی و هم اینجا دیگه نیا بگو که اینجا پست ندید .
من خودم طرفدار والنسیا هم هستم اینجا هم لازم باشه پست میدم . اصلا هر کی هر جا دوست داره پست میده به کسی ربطی نداره اگه پستش خلاف قوانین باشه پاک میشه شما زیاد جوش این مورد نزن . هم اینکه وقتتو واسه ما تلف نکن و هم اینکه به بقیه توهین نکن . پست های شما همیشه پر از توهینه چه به کاربرا چه به بازیکنا چه به تیما .
خوشحالم که بالاخره تلفظ صحیح بارسا رو یاد گرفتید و نام کاربریتونو درست کردید .
بابا بیخیال . همه طرف دار چند تیم هستند و مهم اینه که قلب ادم بارسلونایی باشه و بس
منم ارسنال رو دوست دارم و اگر لازم بدونم تو تاپیک ........ پست میدم .
بابا بیخیال شید شما 2 تا .
کلا تاپیک های ورزشی یک بدی داره اینه که همیشه پر از بحث های شدید طرفداران هست و هر کی که میاد یک سر بزنه یک چیز میگه و میره و دیگه نمیبینه ببینه پشت سرش چه گردوخاکی به پا کرده . زیاد حرف زدم بسه دیگه .
............
یک چیز که دقت کردم چند صفحه قبل دوستمون نتیجه بازی های رئال و بارسا رو گذاشته بود این بود که هیچ وقت بازیشون با اختلاف 1 گل به پایان نمی رسه و اکثرا یک کدوم از این تیم ها 4 یا بیشتر هستند
حالا داربی ایران ... .![]()
دوست عزيز من
آقا حسين تا اونجايي كه من ميدونم يكي از فعالترين كاربراي بخش ورزشيه و خيلي قبل تر از من و امثال من اينجا بوده
و فكر ميكنم ميتونه به عنوان يه كاربر باسابقه هرجا كه دلش خواست سر بزنه
و در مورد هر تيمي كه دلش خواست اظهار نظر كنه
هيچوقت فراموش نكن كه ما هم ميتونيم به عنوان طرفدار يه تيم نظر بديم و هم به عنوان يه تماشاگر فوتبال
حسين هم داره همين كارو ميكنه
ليوربارساي عزيز برخورد و درگيري پيش مياد و شيرينيه اين گفتگوهاست
قبول كن شما هم مثل خيلي از كاربراي ديگه كم تيكه به اين و اون نميندازيالبته بعضيهاشم براي من كه مثل خودت هم طرفدار بارسا هستم هم ليورپول شيرينه ولي بايد يكم مراعات همديگرو هم بكنيم ديگه
راستي برام خيلي جالبه بدونم چه چيز مشتركي بين ما بوده كه جفتمون طرفدار دو تيم مشتركيم؟![]()
Last edited by گرافيكار; 14-04-2011 at 00:09.
دوست عزیز شما و همه ی انگلیسیهای دیگه میتونید بیایید این تاپیک ولی به شرطی که بحثی راجب این تاپیک بکنید نه درباره ی منچستر یا مقایسه با منچستر و...
ولی اینایی که از لیگ انگلیس اومدن اینجا فقط دارن کل بازار راه میندازن و وقت کاربران رو میگیرن و هیچ پست مفیدی نمیدن...
در مورد اون قرمزه هم: هر پستی که در این تاپیک مربوط به اسپانیا نباشه خلاف قوانینه و باید پاک بشه...
---------- Post added at 01:14 AM ---------- Previous post was at 01:10 AM ----------
علیرضا جان ادم وقتی میاد که یه خبری در مورد این لیگ بشنوه میبینه 20 صفحه یکهو اضافه شده و بعد از دیدن 5 6 صفحه حتی یه پست مفید پیدا نمیشه و دلیلش هم همین منچستریها و ترسشون از بارساست که هی میان و کل بازار راه میندازن...(کی یه بارسایی رفته تاپیک انگلیس و اونجا کل بازار راه انداخته که اینا اومدن اینجا راه اندختن؟؟؟)
نمیدنم چرا ولی حداقل در این مورد اعتقادمون یکیه
---------- Post added at 01:19 AM ---------- Previous post was at 01:14 AM ----------
اسم قبلیم هم درست بود و هیجا نوشته نشده لیوربارسا چطوری نوشته میشه...
ولی چون بارسا با c نوشته میشه عوضش کردم...
1. من نیاز به مقاله ندارم، گفتم، سند، شما میتونی چکیده همون مقالات رو اینجا بذاری که بقیه هم بخونن و ببینن. گفتی 100 تا دیگه نه؟ متظریم!
2. این دیگه از اون حرفا بود! یعنی میگی تیم بارسلونا از حق خودش گذشته؟ اونم طرفدارای دو آتیشه کاتالانیایی؟! هیچ کس از حقش نمیگذره. در ضمن، اصلا به فرض که بارسا دنبال حذف اون نتیجه و گرفتن اون جام هایی که گفته میشه مادرید به زور گرفته نیست، اما حداقل میتونه مدارکش رو تو سایت های معتبر درج کنه که؟ این داستان دقیقا مثل جریان به سفر رفتن فضانوردای آمریکایی به ماه هست (اگه اشتباه نکنم آپلو 11) بعضی ها مدارکی رو میکنن که میگن تمام اون صحنه ها تو استدیو ضبط شده، اما هرگز به طور 100% به این نتیجه نرسیدن.
3. متاسفانه، نمونه این سوال رو خیلی جاها دیدم! دوست عزیز، شما ادعا میکنین حقتون ضایع شده! پس شما باید بیاین پا پیش بذارین، شما باید شکایت کنیم تا ما از خودمون دفاع کنیم! وقتی هیچ کدوم از روسای باشگاه بارسا حرفی نمزنن، ما چرا حرف بزنیم؟! سری که درد میکنه رو بخیه بزنیم؟
تو لینکی که گذاشتی، همون خط دوم نوشته: Nobody knows for sure و تا جایی که من جستجو کردم، تو اون قسمت مقاله، در مورد نتیجه 11-1 هیــــــچ نامی از کرایوف نیست! ( کلش رو نخوندم، فقط بخش 1 رو خوندم )
اونجا نوشته شده: رژیم اول تبلیغات رو شروع کرد، جو ورزشگاه رو کاملا به نفع رئال کرد. بعد رئیس امنیت (یا اطلاعات) اسپانیا با یه اسلحه پر رفت و رختکن بارسا و گفت که شما اینجایین فقط بخاطر...!
مساله تبلیغات که به نظر من یکم مزحک هست، چون اون زمان آنچنان قدرت تبلیغاتی نبوده!!! کلا استادیوم چند نفر جمعیت داشت؟ یا روزنامه ها چقدر تیراژ و فروش داشتن؟
اما قسمت اسلحه و تهدید ( که جالبه بعضی جاها دوستان بارسایی میگن حتی خانواده بازیکنا رو گروگان گرفته بودن) شما از اون همه بازیکن اصلی و ذخیره و کادر فنی، نقل قول 5 - 6 نفر رو بیارین که این مساله رو تایید کنن (گفتین 100 تا مقاله دارین دیگه ) طول عمر انسان هم که ماشالا کم نیست! اونم یه ورزشکار! پس بعد از فروپاشی یا مرگ فرانکو، بودن بازیکنای بارسایی که حداقل قبل مرگش یه حرفی زده باشن...
ممنون![]()
با تخفیف دو بعلاوه یک اعجوبه هر بازیکن دیگه ای بود می گفتم فایده نداره اینجوری فوری به کار گرفتنش. اما فکر می کنم پویول حتی منهای رهبریش و اثری که رو اطرافیان میزاره عالی کار کنه. حالا استراحت خوبی هم داشته. چیزی که ستاره هامون به شدت ازش محروم بودن و به نظرم باعث شد این فصل حداکثر توان بارسای پپ رو نبینیم.
روزنامه نوشته ناراحتی زانوش ادامه داره اما تلاش میکنه برسه.
تبریک به دوستان رئالیکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید![]()
بیخیال بحث با شما ثابت شده بیفایده است
تبریک هم میگم بابت برد ایشالا تصفیه حسابها باشه برای این ۴ ال کلاسیکو![]()
Last edited by fr0st; 14-04-2011 at 02:05.
نمیدونم چرا، ولی حس میکنم این 4 تا ال کلاسیکو، از اون جذابیت و هیجانش کم میکنه. یه جورایی فکر میکنم Cheap میشه.
چيزي كه مشخصه اعتماد به نفس خط دفاعي بارسا خيلي كم شده و برگشتن پويول به خوبي ميتونه اين اعتماد به نفس رو برگردونه هماهمنگي پويول و پيكه هم يه امتياز ديگه برگشتن پويوله
قدرت رهبري و تجربه هم به قول شما غير قابل كتمانه
اما چيزي كه باعث نگراني من ميشه آمادگي بدني پويوله
توي يه جدال تك به تك و فرار مهاجم ديگه قدرت رهبري به كار نمياد اونجا ممكنه زانوي پويول كم بياره
در فوتبال موقع دويدن و حتي پريدن فشار معمولي روي زانو مياد
اما حركات ظريفتري مثل تغير ناگهاني مسير مهاجم فشار زياد به زانوها مياره
ولي اميدوارم بازگشت شكوه مندانه اي داشته باشه
من هم همچين احساسي دارم
ولي فكر ميكنم چون در سه جام متفاوت بازي دارن جذابيت ال كلاسيكو هم زياد پايين نياد
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)