تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 646 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 6460

نام تاپيک: مشاوره براي خريد گوشي هاي آندرويد

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

خیلی فرق خاصی نداره
    حالا چرا مهاجرت به اندروید مکه iosچه مرگشه؟
    والا خیلی خوشم میومد از ios تا اینکه ios 7 اومد بیرون ، و اصلا راضی نیستم ، به شدت باتری میخوره ، سرعت دستگام هم کند شده ، و آیکون هاش هم شبیه آیکون های برنامه ی مهدکودک شده ، اون پرستیژی که ios داشت رو به نظر من از دست داده و 2 روزه اول باهال بود ، بعدش فوق العاده مسخره میشه ، یک چیزه دیگه هم اینکه به شدت از رنگ سفید استفاده شده ، که متاسفانه تو شب ، خیلی چشم رو میزنه ، در کل اصلا خوشم نمیاد از ios7، سیستم عامل هم که مهمترین چیزه ، پس مهاجرت به سوی اندروید ببینیم چی میشه.

با تشکر فراوان

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

والا خیلی خوشم میومد از ios تا اینکه ios 7 اومد بیرون ، و اصلا راضی نیستم ، به شدت باتری میخوره ، سرعت دستگام هم کند شده ، و آیکون هاش هم شبیه آیکون های برنامه ی مهدکودک شده ، اون پرستیژی که ios داشت رو به نظر من از دست داده و 2 روزه اول باهال بود ، بعدش فوق العاده مسخره میشه ، یک چیزه دیگه هم اینکه به شدت از رنگ سفید استفاده شده ، که متاسفانه تو شب ، خیلی چشم رو میزنه ، در کل اصلا خوشم نمیاد از ios7، سیستم عامل هم که مهمترین چیزه ، پس مهاجرت به سوی اندروید ببینیم چی میشه.

با تشکر فراوان
    تو ios 6 جیلبریک کرده بودین؟
    اگه SHSH سیو می کردین میشد دانگرید کرد
    جیلبریک ios 7 هم اومده

3. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

حـــــرفـه ای piishii's Avatar
    تاريخ عضويت
    Dec 2005
    محل سكونت
    myshots.ir

پيش فرض

سلام
    پسر دایی من میخواد یک گوشی بخره خوب بالطبع اسمارت فون باشه بهتره بودجه هم 600 تومن
    چی بهش پیشنهاد میدین ؟ من خودم ایکسپریا سولا دارم راضی هستم نمیدونم الان چند هست چون من حدود دو سال پیش که دلار ارزون بود حدود 520 خریدم
    خانومم ایکسپریا یو براش خریدم اونم گوشی بدی نیست ولی بازم اونم نمیدونم چند است
    قیمت این دو تا رو هم کسی داشت ممنونم و اینکه پیشنهاد های دیگری هم بود ممنون میشم چون خودمم همین ها رو با مشورت در اینجا گرفتم.

5. این کاربر از piishii بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن لپ تاپ NOR-1's Avatar
    تاريخ عضويت
    May 2013
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

سلام
    پسر دایی من میخواد یک گوشی بخره خوب بالطبع اسمارت فون باشه بهتره بودجه هم 600 تومن
    چی بهش پیشنهاد میدین ؟ من خودم ایکسپریا سولا دارم راضی هستم نمیدونم الان چند هست چون من حدود دو سال پیش که دلار ارزون بود حدود 520 خریدم
    قیمت این دو تا رو هم کسی داشت ممنونم و اینکه پیشنهاد های دیگری هم بود ممنون میشم چون خودمم همین ها رو با مشورت در اینجا گرفتم.
    xperia m گزینه خوبیه

7. این کاربر از NOR-1 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز arash66_2m's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    جایی همین نزدیکی ها

پيش فرض

سلام
    میتونه به وwinphone فکر کنه مثلا lumia 520 400 تومان هستش !
    اندروید هم w8150 بدک نیست مال 1 سال پیشه

9. این کاربر از arash66_2m بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

با تشکر فراوان

دقیقا منم آیپدم رو به همین خاطر فروختم... منتظر نوت 10.1 2014 ام

11. این کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mka703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهرانغرب

پيش فرض

با تشکر فراوان
    درسته سرعتش از os قبلي كمتر شده ولي اينطور نيست ك سرعت اندرويد بيشتر باشه، ضمن اينكه نسخه ٧.١ خيلي بهتر و سريعتر شده، آيكونهاش و كلا ios 7 بيشتر شبيه اندرويد شده پس اگه اين بنظرت پرستيژ نداره اندرويد هم احتمالا نخواهد داشت.

Sent from my iPad Air using Tapatalk HD

13. این کاربر از mka703 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز Pedram_mrn's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2009
    محل سكونت
    Somewhere I hate

پيش فرض

آیپد ایر شما رو نمیدونم، ولی من تو آیپد 4 خودم بعد از آپدیت به شدت کاهش پرفرمنس و لگ در انیمیشن ها رو مشاهده کردم...(باگ های ریز درشت در مرورگرها و تاچ آن کالیبره و ... بماند، کافیه یه سرچ کنید تو گوگل) الان اندروید بعد از جلی بین و مخصوصا بعد از 4.4 تو دستگاه های نکسوس کمترین لگ و کندی ای نداره کافیه خودتون امتحان کنید... تنها دلیل من برای پیشنهاد دادن آیپدها PPI بالاشون بود که دیگه اونم با اومدن تبلت هایی مثل نکسوس 7 2013 G Pad LG و نوت 10.1 2014 دلیلی برای خریدن محصولات اپل نمیبینم، البته نه اینکه بد باشن...

15. 2 کاربر از Pedram_mrn بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2013

پيش فرض

درسته سرعتش از os قبلي كمتر شده ولي اينطور نيست ك سرعت اندرويد بيشتر باشه، ضمن اينكه نسخه ٧.١ خيلي بهتر و سريعتر شده، آيكونهاش و كلا ios 7 بيشتر شبيه اندرويد شده پس اگه اين بنظرت پرستيژ نداره اندرويد هم احتمالا نخواهد داشت.

فك كنم سرعت خيلي مهم باشه براي استفاده كننده و بجايي كه اپل بياد سرعت رو ببره بالا برعكس كار كرده ، يكي از دلايلي هم كه اپل از اون چيپ ٦٤ بيتي استفاده كرده همين ios ٧ هست كه تو ٥اس كم نياره، حالا ماهايي كه دستگاه قديمي تر داريم چه گناهي كرديم!!!!! و اون ايكون ها هم در هر گوشي اندرويدي با ديگري فرق داره ، هر شركت مياد با توجه به سليقه ي خودش تغيير ميده و طراحي ميكنه.

17. این کاربر از VorteX01 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه mka703's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    تهرانغرب

پيش فرض

آیپد ایر شما رو نمیدونم، ولی من تو آیپد 4 خودم بعد از آپدیت به شدت کاهش پرفرمنس و لگ در انیمیشن ها رو مشاهده کردم...(باگ های ریز درشت در مرورگرها و تاچ آن کالیبره و ... بماند، کافیه یه سرچ کنید تو گوگل) الان اندروید بعد از جلی بین و مخصوصا بعد از 4.4 تو دستگاه های نکسوس کمترین لگ و کندی ای نداره کافیه خودتون امتحان کنید... تنها دلیل من برای پیشنهاد دادن آیپدها PPI بالاشون بود که دیگه اونم با اومدن تبلت هایی مثل نکسوس 7 2013 G Pad LG و نوت 10.1 2014 دلیلی برای خریدن محصولات اپل نمیبینم، البته نه اینکه بد باشن...
    براي منم لگ داره ولي كمتر، همونطور ك گفتم توي آپديت ٧.١ مشكلات لگ برطرف شده فقط بايد منتظر انتشار اين نسخه باشيم. نميدونم ولي من همچنان آيپد رو بهتر ميدونم بخاطر برنامه هاي بيشتر و بهينه شده و اختصاصي. كيفيت صفحه فقط به ppi نيست حالا نوت هم ppi ش فرق چنداني با آيپد نداره، بنظرم تنها مزيت نوت نسبت به آيپد قلمشه

19. این کاربر از mka703 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •