کرک مشکل داره حتی اگه ساندویج هم بخوری حل نمی شه منم این مشکلو داشتم که با گرفتن کرک جدید حل شد![]()
کرک مشکل داره حتی اگه ساندویج هم بخوری حل نمی شه منم این مشکلو داشتم که با گرفتن کرک جدید حل شد![]()
کرک جدیدرو آدرسشو میتونی برام بزاری چون چند تا کرک گرفتم هیچ کودومش کار نکرد.........مرسی
بعد از جو دیگه قرار نیست dlc جدید بیاد؟ خیالم راحت بازی و Uninstall کنم؟ :ی
پست دوم همین تاپیک
خیانت جیمی بعد از جو اومد دیگه هان؟ البته فقط برای PS3 و PC هست خیانت جیمی واسه ایکس باکس داستان جو و انتقام جیمی هست... مافیا فقط روی PC کامل و باحاله
کلا هر دوتا DLC مربوط به جیمی یخ به تمام معنا بودن باز داستان جو قال تحمل تر بود! داستان و روند بازی اصلی خیلی بهتره حیف که Free Ride Mode فقط یک -- محسوب می شه این مود باید فابریک وجود داشت کلا داشته ها بی معنی هست هیچ معنی نداره مثلا یه ماشین رو تمیز نگه داری و از دست ندی روی ایکس باکس 100٪ تمومش کردم در حالیکه روی PC این بیشتر معنی میده
به احتمال 90% خير...!
ولي كاشكي بياد...
فعلا که خبری نیست ولی من حدس می زنم بیاد امسال فکر کنم از بازوردها تا الان فهمیدن که هیچکدوم از dlc هاشون باحال نبود ساختن dlc خیلی صرف می کنه براشون بخصوص واسه کنسول ها من الان بخوام داستان جو رو بگیرم 800 تا مایکروسافت پوینت باید خرج کنم معادل 12 هزار تومن! که وقتی روی PC همه dlc های موجود رو دارم و تموم کردم کار احمقانه ای هست ولیبه هر حال هستند کسانی که میان و این پوینت ها رو خرج می کنن واسه dlc ها
دوستان جز این 3 تا DLC چیز دیگه ای هم هست ؟
The Betrayal of Jimmy
Joe's Advanture
Jimmy's Vendetta
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)