این خروجی پشت لپ تاپ که پیش usb هست به چه دردی می خوره؟ مال اترنته. درسته؟
این خروجی پشت لپ تاپ که پیش usb هست به چه دردی می خوره؟ مال اترنته. درسته؟
Last edited by sheklak; 19-04-2011 at 16:37.
سلام دوستان این "صفحه آبی" که میگند چیه؟ چند جا searchکردم ولی چیزی پیدا نکردم.
کسی تا حالا موفق شده روی این مدل مک نصب کنه ؟
بله. میشه باهاش لپتاپ رو با یه دیوایس دیگه شبکه کرد ، پرینتر ، مودم ، کامپیوتر ، اسکنر و ....
بله ، برای شبکه کردن هستاین خروجی پشت لپ تاپ که پیش usb هست به چه دردی می خوره؟ مال اترنته. درسته؟
صفحه آبی یا blue screen یا blue died یا صفحه مرگ ، زمانی روخ میده که کامپیوتر شما دچار خللی شده باشه !!سلام دوستان این "صفحه آبی" که میگند چیه؟ چند جا searchکردم ولی چیزی پیدا نکردم.
این اختلال می تونه از : سخت افزار (مثل: رم) یا نرم افزاری (مثل:ویروس) باشه !!
اول اینکه mac روی IBM pcها خوب جواب نمیده !!کسی تا حالا موفق شده روی این مدل مک نصب کنه ؟
دوم اینکه من روی DELL بازده خوبی ندیدم !!
نه فکر نمی کنم چنین اتفاقی بیفته، بیشتر لپ تاپ ها تا جایی که توی کلوبشون دیدم هاردشون یه مقدار صدا داره
در نهایت بهتره از اطلاعات مهم روی هارد لپ تاپت یه بک آپ تهیه کنی تا خدای نکرده اگه هاردش سوخت مشکلی ایجاد نشه، که البته من بعید میدونم چنین اتفاقی بیفته
---------- Post added at 12:29 AM ---------- Previous post was at 12:24 AM ----------
نخیر، اترنت نیست و پورت VGA هست و برای اتصال به مانیتور یا پرژکتور استفاده میشه (البته شاید کاربرد های دیگه هم داشته باشه)
![]()
Last edited by sheytoon001; 19-04-2011 at 23:32.
[QUOTE=sheytoon001;6031023]نه فکر نمی کنم چنین اتفاقی بیفته، بیشتر لپ تاپ ها تا جایی که توی کلوبشون دیدم هاردشون یه مقدار صدا داره
در نهایت بهتره از اطلاعات مهم روی هارد لپ تاپت یه بک آپ تهیه کنی تا خدای نکرده اگه هاردش سوخت مشکلی ایجاد نشه، که البته من بعید میدونم چنین اتفاقی بیفته
اما من چند تا لپتاپی که دیدم هیچ صدایی ندادن حتی موقع کارکردن هارد.حتی یکیشون دقیقا مثل لپتاپ خودم بود.من نگرانشممممم
بفرستمش تهران برای خود مغازه ای که خریدمش؟از علاالدین گرفتم .فقط گارانتی سی تومنی خود فروشنده رو داره.اصلا جز گارانتی هست؟؟؟![]()
سلام
آقا من با وایرلس 5010 مشکل دارم
به نظرم درست نصب نشده
وایرلس خود سایت رو نصبیدم و نشد
وایرلس لینک زیر رو نصبیدم و نشد
با driver magician گرفتم و نصبیدم و نشدکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
الان وضعیت به صورت چهار شکل زیر هست
از راهنمایی های خوبتون پیشا پیش ممنونم
1:
2:
3:
4:
![]()
Last edited by fishdilo; 20-04-2011 at 02:36.
فکر میکنم تفاوت این دو پورت رو همه بفهمن !!
منظورشون اینه :
![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)