تبلیغات :
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

مشاهده نتيجه نظر خواهي: داوطلب کدام رشته در کنکور 90 هستید؟

راي دهنده
368. شما نمي توانيد در اين راي گيري راي بدهيد
  • ریاضی

238 64.67%
  • تجربی

91 24.73%
  • انسانی

26 7.07%
  • هنر

13 3.53%
صفحه 335 از 515 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 5146

نام تاپيک: ✔ کــنــکــور 90 ؛ مشاوره ، برنامه ریزی ، شیوه های برتر

داره خودمونی میشه lifepatogh's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

تورو خداجواب منو بدین دیگه خیلی ییییییییییییییییی لازم دارم لطفا یکی پیدا بشه منو راهنمایی کنه

ممننننننننننننننننننننننن ننننننووووووووووووووووووو ووووننننننننننننننن

آخر فروم باز Facon_Archi's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2008
    محل سكونت
    Endless Vision

پيش فرض

تورو خداجواب منو بدین دیگه خیلی ییییییییییییییییی لازم دارم لطفا یکی پیدا بشه منو راهنمایی کنه

ممننننننننننننننننننننننن ننننننووووووووووووووووووو ووووننننننننننننننن
    سوال شما چی هست خب؟

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

با عرض سلام به تو دوست عزیزلطفا هرچه سزیع تر منو راهنمایی کن. من پارسال کنکور دادم رتبم 17000 منطقه شد تعیین رشته نکردم موند واسه امسال چون میدو نستم اگه بخونم ببهتر میشم. از مهر دارم میخونم طبق برنامه گزینه 2ـفروردینو سال سومو پیش 2 رو خوندم .اردیبهشتم برنامه ریزی کردم دوم ـسوم ـ پیش 1 و2 رو جمع کنم –خردادم تست های جامع بزنم و اشکالات کلیمو برطرف کنم به نظرت میتونم با این روش درس خوندن یه رتبه ای تا 3000 بیارم؟؟؟؟؟ فعلا روزی 11 ساعتم درس میخونم –راستی مرور اخرم شرکت کردم 20کنکور گاجم دارم- لطفا راهنماییم کن ممنون میشم به کمکت خیلی فوری نیازمندم. با تشکر فراوان منتظر جوابت هستم.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    Apr 2010
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو آزمونای کانون شرکت میکنم و میخام بدونم با این وضع تراز و رتبه حدودا" رتبه ی کنکورم چقدر میتونه بشه.

تراز : 6800
    رتبه کشوری: 1121
    رتبه منطقه یک: 383

راستی به نظرتون واسه قبول شدن رشته الکترونیک یکی از دانشگاههای تهران(مثلا" شهید بهشتی) باید تراز و رتبم چند بشه؟؟ با همین وضع میشه قبول شد؟
    خیلی ممنون میشم جواب بدین

داره خودمونی میشه afii siyah's Avatar
    تاريخ عضويت
    Apr 2011
    محل سكونت
    يه جا همين نزديكيا

پيش فرض

QUO

برو ياد گار ماندگار كانون نگاه كن من مال تجربيشو دارم

---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------

اطلاعيه مهم سازمان سنجش آموزش كشور در خصوص داوطلبان آزمون سراسري سال1390

1390/02/05 -

بدين وسيله به اطلاع داوطلبان آزمون سراسري سال 1390مي رساند كه ثبت نام قطعي داوطلبان در اين آزمون مستلزم دريافت كد رهگيري (15حرفي) بوده است.
    براساس بررسيهاي به عمل آمده در سازمان، به نظر مي رسد تعداد محدودي از داوطلبان كه در زمان ثبت نام كد پيگيري (16رقمي) سوابق تحصيلي را از سايت دريافت نموده اند؛ به منزله ثبت نام در آزمون تلقي كرده اند . لذا، به منظور اطمينان از صحت ثبت نام و صدور كارت شركت در آزمون، سازمان سنجش آموزش كشور از داوطلبان در خواست مي نمايد از روز شنبه مورخ 10 /2/1390 لغايت روز دوشنبه مورخ 12/2/1390 به سايت اين سازمان به نشاني :
    [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] مراجعه نموده و با وارد نمودن اطلاعات كارت اعتباري (شماره پرونده و رمز ورود) وضعيت ثبت نامي خود را مشاهده نمايند. بديهي است چنانچه پس از وارد نمودن اطلاعات كارت اعتباري (شماره پرونده و رمز ورود) مشخص گرديد داوطلب در آزمون ثبت نام نموده است، مشخصات شناسنامه اي داوطلب به رويت وي خواهد رسيد در غير اينصورت، لازم است داوطلب حتماً براساس دستورالعمل مندرج در سايت سازمان در تاريخهاي مذكور نسبت به ثبت نام در آزمون اقدام نمايد.
    لازم به توضيح است در رابطه با آندسته از داوطلبانيكه كارت اعتباري ثبت نام دريافت نموده و ثبت نام ننموده اند، چنانچه در اين مرحله اقدام به ثبت نام ننمايند، هيچگونه مساعدتي در رابطه با شركت در آزمون به عمل نخواهد آمد.

روابط عمومی سازمان سنجش آموزش کشور

سنجش
    ترسوندي ما رو نكنه من ثبت نام نشده باشم

6. این کاربر از afii siyah بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

آخر فروم باز elendil's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2006
    محل سكونت
    مشاوره، طراحی سازه ، تاسیسات ، تهویه مطبوع

پيش فرض

سلام دوستان
    من تو آزمونای کانون شرکت میکنم و میخام بدونم با این وضع تراز و رتبه حدودا" رتبه ی کنکورم چقدر میتونه بشه.

تراز : 6800
    رتبه کشوری: 1121
    رتبه منطقه یک: 383

راستی به نظرتون واسه قبول شدن رشته الکترونیک یکی از دانشگاههای تهران(مثلا" شهید بهشتی) باید تراز و رتبم چند بشه؟؟ با همین وضع میشه قبول شد؟
    خیلی ممنون میشم جواب بدین

پارسال برای تغییراتی که داشتیم یکم پیش بینی های ما به فنای ابدی و ازلی رفت پیشنهاد من اینه شما این چندوقت رو هم بخون ایشالله بهتر از اون چیزی که میخوای قبول میشی

پ.ن : خیلی وقت بود این تاپیک نیومده بودم

8. این کاربر از elendil بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

بابا مردم اینقدر خواهش کردم تورو خدا یکی نیست جواب سوال مارو بده

توووووووووووووووووووووورو وووووووووووخداااااااااااا ااااااااااااااا من به شدت به مشاورتون نیاز دارم

مر333333333333333333333300000000000000000
    اینم سوالمه:
    دوست عزیزلطفا هرچه سزیع تر منو راهنمایی کن. من پارسال کنکور دادم رتبم 17000 منطقه شد تعیین رشته نکردم موند واسه امسال چون میدو نستم اگه بخونم ببهتر میشم. از مهر دارم میخونم طبق برنامه گزینه 2ـفروردینو سال سومو پیش 2 رو خوندم .اردیبهشتم برنامه ریزی کردم دوم ـسوم ـ پیش 1 و2 رو جمع کنم –خردادم تست های جامع بزنم و اشکالات کلیمو برطرف کنم به نظرت میتونم با این روش درس خوندن یه رتبه ای تا 3000 بیارم؟؟؟؟؟ فعلا روزی 11 ساعتم درس میخونم –راستی مرور اخرم شرکت کردم 20کنکور گاجم دارم- لطفا راهنماییم کن ممنون میشم به کمکت خیلی فوری نیازمندم. با تشکر فراوان منتظر جوابت هستم.

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
    Last edited by lifepatogh; 26-04-2011 at 17:13.

10. این کاربر از lifepatogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

تورو خداراهنماییم کنینا من منتظزتون هستم
    مر30000000000000000
    Last edited by lifepatogh; 26-04-2011 at 17:21.

ناظر فوتبال خارجی و مسابقه و سرگرمی Reza31001's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2010
    محل سكونت
    مشهد

پيش فرض

با عرض سلام به تو دوست عزیزلطفا هرچه سزیع تر منو راهنمایی کن. من پارسال کنکور دادم رتبم 17000 منطقه شد تعیین رشته نکردم موند واسه امسال چون میدو نستم اگه بخونم ببهتر میشم. از مهر دارم میخونم طبق برنامه گزینه 2ـفروردینو سال سومو پیش 2 رو خوندم .اردیبهشتم برنامه ریزی کردم دوم ـسوم ـ پیش 1 و2 رو جمع کنم –خردادم تست های جامع بزنم و اشکالات کلیمو برطرف کنم به نظرت میتونم با این روش درس خوندن یه رتبه ای تا 3000 بیارم؟؟؟؟؟ فعلا روزی 11 ساعتم درس میخونم –راستی مرور اخرم شرکت کردم 20کنکور گاجم دارم- لطفا راهنماییم کن ممنون میشم به کمکت خیلی فوری نیازمندم. با تشکر فراوان منتظر جوابت هستم.
    خب اگه سوال شما همون قسمت آبی باشه (من سوال دیگه ای ندیدم) خب طبیعتا جوابش مثبته به خصوصی برای شما که با برنامه از اول مهر شروع کردی و برنامه ریزی خوبی هم دارین

دیگه نمیدونم در چه مورد راهنمایی می خواین چون همون طور که گفتم برنامتون خوبه و چون تجربه هم دارید فقط می تونم بگم امیدوارم موفق باشید

اگه بهت دلگرمی بده باید بهت بگم یکی از دوستان من هم دوبار در کنکور شرکت کرد که بار اول 7 هزار و خورده ای شد ولی سال دوم رو مثل شما از اول مهر با برنامه خوند و تونست به رتبه 1500 برسه

تاريخ عضويت
    Nov 2010

پيش فرض

ممنون از دلگرمیت ولی با این تاثیر 25 درصدی معدل یه ذره نا امید شدم
    به نظرت سنجش شرکت نکردم یه فرصت خوبو از دست دادم؟

14. این کاربر از lifepatogh بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •