تورو خداجواب منو بدین دیگه خیلی ییییییییییییییییی لازم دارم لطفا یکی پیدا بشه منو راهنمایی کنه
ممننننننننننننننننننننننن ننننننووووووووووووووووووو ووووننننننننننننننن![]()
تورو خداجواب منو بدین دیگه خیلی ییییییییییییییییی لازم دارم لطفا یکی پیدا بشه منو راهنمایی کنه
ممننننننننننننننننننننننن ننننننووووووووووووووووووو ووووننننننننننننننن![]()
سوال شما چی هست خب؟![]()
با عرض سلام به تو دوست عزیزلطفا هرچه سزیع تر منو راهنمایی کن. من پارسال کنکور دادم رتبم 17000 منطقه شد تعیین رشته نکردم موند واسه امسال چون میدو نستم اگه بخونم ببهتر میشم. از مهر دارم میخونم طبق برنامه گزینه 2ـفروردینو سال سومو پیش 2 رو خوندم .اردیبهشتم برنامه ریزی کردم دوم ـسوم ـ پیش 1 و2 رو جمع کنم –خردادم تست های جامع بزنم و اشکالات کلیمو برطرف کنم به نظرت میتونم با این روش درس خوندن یه رتبه ای تا 3000 بیارم؟؟؟؟؟ فعلا روزی 11 ساعتم درس میخونم –راستی مرور اخرم شرکت کردم 20کنکور گاجم دارم- لطفا راهنماییم کن ممنون میشم به کمکت خیلی فوری نیازمندم. با تشکر فراوان منتظر جوابت هستم.
![]()
سلام دوستان
من تو آزمونای کانون شرکت میکنم و میخام بدونم با این وضع تراز و رتبه حدودا" رتبه ی کنکورم چقدر میتونه بشه.
تراز : 6800
رتبه کشوری: 1121
رتبه منطقه یک: 383
راستی به نظرتون واسه قبول شدن رشته الکترونیک یکی از دانشگاههای تهران(مثلا" شهید بهشتی) باید تراز و رتبم چند بشه؟؟ با همین وضع میشه قبول شد؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین![]()
QUO
برو ياد گار ماندگار كانون نگاه كن من مال تجربيشو دارم
---------- Post added at 02:12 PM ---------- Previous post was at 02:10 PM ----------
ترسوندي ما رو نكنه من ثبت نام نشده باشم![]()
سلام دوستان
من تو آزمونای کانون شرکت میکنم و میخام بدونم با این وضع تراز و رتبه حدودا" رتبه ی کنکورم چقدر میتونه بشه.
تراز : 6800
رتبه کشوری: 1121
رتبه منطقه یک: 383
راستی به نظرتون واسه قبول شدن رشته الکترونیک یکی از دانشگاههای تهران(مثلا" شهید بهشتی) باید تراز و رتبم چند بشه؟؟ با همین وضع میشه قبول شد؟
خیلی ممنون میشم جواب بدین![]()
پارسال برای تغییراتی که داشتیم یکم پیش بینی های ما به فنای ابدی و ازلی رفتپیشنهاد من اینه شما این چندوقت رو هم بخون ایشالله بهتر از اون چیزی که میخوای قبول میشی
پ.ن : خیلی وقت بود این تاپیک نیومده بودم![]()
بابا مردم اینقدر خواهش کردم تورو خدا یکی نیست جواب سوال مارو بده
توووووووووووووووووووووورو وووووووووووخداااااااااااا ااااااااااااااا من به شدت به مشاورتون نیاز دارم
مر333333333333333333333300000000000000000
اینم سوالمه:
دوست عزیزلطفا هرچه سزیع تر منو راهنمایی کن. من پارسال کنکور دادم رتبم 17000 منطقه شد تعیین رشته نکردم موند واسه امسال چون میدو نستم اگه بخونم ببهتر میشم. از مهر دارم میخونم طبق برنامه گزینه 2ـفروردینو سال سومو پیش 2 رو خوندم .اردیبهشتم برنامه ریزی کردم دوم ـسوم ـ پیش 1 و2 رو جمع کنم –خردادم تست های جامع بزنم و اشکالات کلیمو برطرف کنم به نظرت میتونم با این روش درس خوندن یه رتبه ای تا 3000 بیارم؟؟؟؟؟ فعلا روزی 11 ساعتم درس میخونم –راستی مرور اخرم شرکت کردم 20کنکور گاجم دارم- لطفا راهنماییم کن ممنون میشم به کمکت خیلی فوری نیازمندم. با تشکر فراوان منتظر جوابت هستم.
![]()
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
![]()
Last edited by lifepatogh; 26-04-2011 at 17:13.
تورو خداراهنماییم کنینا من منتظزتون هستم
مر30000000000000000![]()
Last edited by lifepatogh; 26-04-2011 at 17:21.
خب اگه سوال شما همون قسمت آبی باشه (من سوال دیگه ای ندیدم) خب طبیعتا جوابش مثبته به خصوصی برای شما که با برنامه از اول مهر شروع کردی و برنامه ریزی خوبی هم دارین
دیگه نمیدونم در چه مورد راهنمایی می خواین چون همون طور که گفتم برنامتون خوبه و چون تجربه هم دارید فقط می تونم بگم امیدوارم موفق باشید
اگه بهت دلگرمی بده باید بهت بگم یکی از دوستان من هم دوبار در کنکور شرکت کرد که بار اول 7 هزار و خورده ای شد ولی سال دوم رو مثل شما از اول مهر با برنامه خوند و تونست به رتبه 1500 برسه![]()
ممنون از دلگرمیت ولی با این تاثیر 25 درصدی معدل یه ذره نا امید شدم
به نظرت سنجش شرکت نکردم یه فرصت خوبو از دست دادم؟![]()
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)