تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 451 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 4506

نام تاپيک: کلوپ Asus N61JQ

آخر فروم باز alireza1411's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

آیا گرافیک ati 5730 سنسور دما نداره و اگر داره چرا دمای گرافیک در نرم افزار hw monitor نشان داده نمیشه ؟
    مال من که نشون میده. سنسور که حتما داره.با اورستی چیزی یه تست بزن. هاردور مانیتور هم ورژن های نهاییش رو تست کن شاید مال شما قدیمی بوده.

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

خواهش می کنم. والله من پاور آشپن رو واسه این گفتم که به هر حال اگر بردی گارانتی و گوش ندادن و بهانه آوردن یا هر جنگولک بازی دیگه ای در آوردن تمام حالت های پاور رو دستی تنظیم کنی که کارت راه بیافته. البته فقط در مورد شما این روش جواب میده. آخه بقی دوستان شاید بخوان بازی کنن و گرافیک براشون مهم باشه. تو اتوکد و حتی سالیدورک و کتیا کارت گرافیک به اون صورت استفاده نمیشه. نهایتش یه مش سنگین بزنی که بخواد نتیجه ی تحلیل سیالاتی یا تنشی رو رنگی و سه بعدی رسم کنه فکر کنم مهم میشه. تازه اون هم نه اینکه کلا کار راه نیافته، خیر بلکه فقط واسه این مهم هست که وقتی دوربین رو میچرخونی بالاخره باید تصاویر پردازش بشه.

حالا شما به عنوان تیر خلاص ببر گارانتی بگو مشکل چیه. دقیقا توضیح بده که کارت گرافیک به نظر میاد مشکل داره و تو برنامه های تا حدی سنگین ناپایداری از خودش نشون میده. کارشناساشون تا این توضیحات رو بدی میفهمین چی میگی و اگه واقعا بخوان کاری کنن سریع اقدام میکنن ولی اگه نخوان خودشون رو میزنن به کوچه علی چپ و بهانه میارن که داغ کردینش و محیط گرم بوده و از این حرفا.

راستی یادم نیست دما رو هم پرسیدم یا نه. این دماش تو حالتی که خراب میشه چه طوره؟؟
    راستش من زیاد وارد نیستم و برنامه ای رو ندارم که بتونم دما رو اندازه بگیرم
    اما چیزی که هست به شدت فن شروع میکنه به کار و در یک لحظه خاص اتفاق م افته
    واقعا الانم وقت اینکارارو ندارم که برم گارانتی ولی خوب چه کنم
    این دستگاه بعدجوری برای ما شر شد

3. این کاربر از farzamarchitect بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

باسلام به همه دوستان
    راستیتش من امروز با سایت شما آشنا شدم و میخوام یه لپ تاپ عالی بخرم حدود قیمت تا سقف1800000و دیروز با یکی از اساتید مشورت میکردم که ایسوز رو معرفی کرد و خودم به شخصه روی F127 وایو نظر داشتم حال از شما دوستان عزیز تقاضادارم راهنماییم کنید که:
    1.واقعا دور از تعصباتی که شما تو حرفاتون دارید وایو بهتره یا ایسوز؟
    2.با این پول بهترین ایوسوز کدوم ؟
    3.بهترین موقع خرید کی هست؟
    باز هم متشکرم

5. این کاربر از msakabiri2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

کاربر فعال انجمن های سخت افزار و لپ تاپ afshin b's Avatar
    تاريخ عضويت
    Aug 2009
    محل سكونت
    ساری

پيش فرض

راستش من زیاد وارد نیستم و برنامه ای رو ندارم که بتونم دما رو اندازه بگیرم
    اما چیزی که هست به شدت فن شروع میکنه به کار و در یک لحظه خاص اتفاق م افته
    واقعا الانم وقت اینکارارو ندارم که برم گارانتی ولی خوب چه کنم
    این دستگاه بعدجوری برای ما شر شد
    با این برنامه میتونی دمای قسمت های مختلف لپتاپ رو ببینی.
    کد:
    برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید

7. این کاربر از afshin b بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

سلام دوستان

کسی میتونه در مورد نصب tv tuner لپ تاپ های asus منو راهنمایی کنه؟ تا اونجایی که میدونم با مدیا سنتر باید جواب بده .

کسی تاحالا استفاده کرده؟

آیا واقعا در شهرهایی که سیستم دیجیتال زمین به زمین راه اندازی شده سیگنال میده؟

9. این کاربر از zalizz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

سلام دوستان

کسی میتونه در مورد نصب tv tuner لپ تاپ های asus منو راهنمایی کنه؟ تا اونجایی که میدونم با مدیا سنتر باید جواب بده .

کسی تاحالا استفاده کرده؟

آیا واقعا در شهرهایی که سیستم دیجیتال زمین به زمین راه اندازی شده سیگنال میده؟
    تیونر جزء وسایل آپشنال باید باشه و رو مال من که نداره. جاش البته هست ولی خب خالیه دیگه. اگه داشته باشه آره با مدیا سنتر یا بلیز دی وی دی و یا حتی وی ال سی و نرو میشه جواب گرفت. البته همه مدلها رو ممکنه نشه با هر نرم افزاری درست باز کرد و استفاده کرد.

11. 2 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

باسلام به همه دوستان
    راستیتش من امروز با سایت شما آشنا شدم و میخوام یه لپ تاپ عالی بخرم حدود قیمت تا سقف1800000و دیروز با یکی از اساتید مشورت میکردم که ایسوز رو معرفی کرد و خودم به شخصه روی F127 وایو نظر داشتم حال از شما دوستان عزیز تقاضادارم راهنماییم کنید که:
    1.واقعا دور از تعصباتی که شما تو حرفاتون دارید وایو بهتره یا ایسوز؟
    2.با این پول بهترین ایوسوز کدوم ؟
    3.بهترین موقع خرید کی هست؟
    باز هم متشکرم
    ببینید من کلا یه چیزی بگم .... ایسوس الان تو زمینه مادربورد و کارت گرافیک خیلی قی کار کرده و مادربوردهای ماکسیموسی که میزنه یا مثلا کارت گرافیک ARES این مساله رو ثابت میکنه. نیازی به تعریف تمجید نداره. البته قیمت قطعاتش خب بالاست.
    سونی هم تو لوازم معمولی خوب کار کرده. سونی یه جورایی تو خیلی بخش ها تخصصی وارد نشده. یعنی مانیتور میزنه ولی بهتر از اون رو سامسونگ و شارپ و چه میدونم شکرتای دیگه هم میزنن. یا دوربین های خوبی داره ولی رده ی اول مال کنون و نیکون هست. تو ایران اسم خوبی در کرده و مردم فکر میکنن لپ تاپهای خوبی هم داره.

اما مساله اینه که با قیمت مساوی میتونی محصولات بهتری از ایسوس تهیه کنی.

خرید لپ تاپ رو واسه دو ما یا سه ماه دیگه بررسی کن. الان سری بعدی پردازنده های اینتل و انویدیا و حتی ای ام دی تو راهه و اصلا درست نیست مدلهای فعلی رو بخری. سه ما دیگه بررسی کن ببین روند قیمت چه طور بوده و اگه دیدی مناسبه تازه تحقیق کن ببین فلان مدل سونی و فلان مدل ایسوس کدومشون بهتر هستش.

13. 4 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Dec 2010

پيش فرض

ببینید من کلا یه چیزی بگم .... ایسوس الان تو زمینه مادربورد و کارت گرافیک خیلی قی کار کرده و مادربوردهای ماکسیموسی که میزنه یا مثلا کارت گرافیک ARES این مساله رو ثابت میکنه. نیازی به تعریف تمجید نداره. البته قیمت قطعاتش خب بالاست.
    سونی هم تو لوازم معمولی خوب کار کرده. سونی یه جورایی تو خیلی بخش ها تخصصی وارد نشده. یعنی مانیتور میزنه ولی بهتر از اون رو سامسونگ و شارپ و چه میدونم شکرتای دیگه هم میزنن. یا دوربین های خوبی داره ولی رده ی اول مال کنون و نیکون هست. تو ایران اسم خوبی در کرده و مردم فکر میکنن لپ تاپهای خوبی هم داره.

اما مساله اینه که با قیمت مساوی میتونی محصولات بهتری از ایسوس تهیه کنی.

خرید لپ تاپ رو واسه دو ما یا سه ماه دیگه بررسی کن. الان سری بعدی پردازنده های اینتل و انویدیا و حتی ای ام دی تو راهه و اصلا درست نیست مدلهای فعلی رو بخری. سه ما دیگه بررسی کن ببین روند قیمت چه طور بوده و اگه دیدی مناسبه تازه تحقیق کن ببین فلان مدل سونی و فلان مدل ایسوس کدومشون بهتر هستش.
    به خاطر اطلاعات مفیدت خیلی ممنون فقط یه سوال میشه کمی در مورد این نوع پردازنده ها توضیح بدین و بگین تا کی این نسل جدید خواهد آمد؟تا عید وایستم خوبه؟؟و اینکه با چه قیمتی عرضه خواهد شد با این پول میشه اونا رو خرید؟
    باز هم ممنون

15. این کاربر از msakabiri2 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

تاريخ عضويت
    Jun 2010
    محل سكونت
    پای آن کاج بلند

پيش فرض

به خاطر اطلاعات مفیدت خیلی ممنون فقط یه سوال میشه کمی در مورد این نوع پردازنده ها توضیح بدین و بگین تا کی این نسل جدید خواهد آمد؟تا عید وایستم خوبه؟؟و اینکه با چه قیمتی عرضه خواهد شد با این پول میشه اونا رو خرید؟
    باز هم ممنون
    لیست کامل و سرعت و مشخصاتشون رو گذاشتم تو سایت و لینکش هم تو پروفایلم هست. امروز تو تامزهاردور دیدم نوشته که الان تو بازار هم وارد شده.

مثلا جالبه ایسر از APU های فوق العاده کم مصرف ای ام دی یه مدل تولید کرده بود که مصرف پردازنده کلا 10 وات بود!!

تو ایران کی میاد و همچنین تو لپ تاپها کی میاد رو دقیق نمیدونم ولی چیزی که مشخصه قیمت نسل قبلی افت پیدا میکنه و نسل جدید با مصرف کمتر و سرعت بالاتر به بازار میاد.

انودیا هم سری 500 رو برای لپ تاپها عرضه کرده فکر کنم نهایت یه ماه دیگه ایسر اولین نمونه لپ تاپ با پردازنده ی Sandy Bridge و گرافیک 540M به بازار میفرسته و لابد دو ماه دیگه تو ایران هم اومده. حالا اینها یه طرف و جواب احتمالا دندان شکن ای ام دی هم یه طرف. به نظر میاد چیزای خوبی واسه گفتن داشته باشه و قیمتاش هم خوب تر از خوب باشه.

الان چهار هسته ای سری Core i7 حدود 45 وات مصرف میکنه و نسل بعدی همین Core i7 که معماری پل شنی یا Sandy Bridge داره حدود 35 وات. این 10 وات کمتر خودش خیلیه.

17. 3 کاربر از alireza1411 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Apr 2007

پيش فرض

تیونر جزء وسایل آپشنال باید باشه و رو مال من که نداره. جاش البته هست ولی خب خالیه دیگه. اگه داشته باشه آره با مدیا سنتر یا بلیز دی وی دی و یا حتی وی ال سی و نرو میشه جواب گرفت. البته همه مدلها رو ممکنه نشه با هر نرم افزاری درست باز کرد و استفاده کرد.
    علیرضا جان ایشالا که جاش پر بشه من فکر کردم چون درایور tv tuner روی لپ تاپ n61jv هست شاید بشه ازش استفاده کرد ولی مثل اینکه جای خالی رو خودمون باید پر کنیم.

اتفاقا مدل n61jq هم درایور Yuan TV Tuner Driver رو میدارد . اما یکی میشه بگه این چیه؟
    Last edited by zalizz; 24-12-2010 at 23:06.

19. این کاربر از zalizz بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •