تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 1291 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 12901

نام تاپيک: Wimax Irancell / شرکت ایرانسل { توضیحات در پست اول }

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

شما اول زنگ بزن ببین مودم هست یا نه. مودم من WIFI بود. معمولا مودم USB فروشش بالاتره و ممکنه کم بیاد تا بخواد واسشون مودم بیاد شاید طول بکشه. به نظرم شما پی گیر شو. چون بعد از نصب هم خودش یکی دو روز وقت میباره که فعال بشه!

پروفشنال hamidrezavictor's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

شما اول زنگ بزن ببین مودم هست یا نه. مودم من WIFI بود. معمولا مودم USB فروشش بالاتره و ممکنه کم بیاد تا بخواد واسشون مودم بیاد شاید طول بکشه. به نظرم شما پی گیر شو. چون بعد از نصب هم خودش یکی دو روز وقت میباره که فعال بشه!
    الان مودم usb ندارن تو سایت زدن در حال حاضر موجود نیست... در ضمن باید کارشناس یا خودتون موقع تحویل و نصب مودم به حساب کاربریتون برین و تایید نصب و بزنین... برای من خود کارشناس زد و 1 ساعت بعدش فعال شد
    Last edited by hamidrezavictor; 07-05-2011 at 14:00.

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

کسی از مودم جدید وایفای ایرانسل 105fbr عکس داره اگه داره لطفا بذاره... راستی مودم usb ایرانسل تموم شد اینا هم با این مودم اوردناشون خسته نباشن
    Last edited by hamidrezavictor; 07-05-2011 at 13:58.

اگه نباشه جاش خالی می مونه
    تاريخ عضويت
    May 2006
    محل سكونت
    تبریز

پيش فرض

سلام

تو سرویس دایمی رو سیستم چطور محاسبه می کنه

مثلا واسیه 256 33 تومن ودیه میزاری بعد سرویس حجمی 256 انتخاب می کنی هر چه قدر تو 2 ماه مصرف کردی قبض میاد؟؟؟

یا همون هزینه 2 ماه کل سرویس رو باید پرداخت کرد؟؟؟

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

سلام

تو سرویس دایمی رو سیستم چطور محاسبه می کنه

مثلا واسیه 256 33 تومن ودیه میزاری بعد سرویس حجمی 256 انتخاب می کنی هر چه قدر تو 2 ماه مصرف کردی قبض میاد؟؟؟

یا همون هزینه 2 ماه کل سرویس رو باید پرداخت کرد؟؟؟
    کاربران سرویس دائمی می‌توانند تا میزان مورد نظر خود از این سرویس استفاده کنند، با این تفاوت که این گروه از کاربران باید در پایان دوره، صورتحساب پرداخت کنند. این کاربران در زمان ثبت نام و اشتراک سرویس، مبلغی را به عنوان سپرده‌ در اختیار ایرانسل قرار می دهند که میزان سقف مصرف آنها، بر اساس مقدار سپرده مذکور تعیین می‌شود. در پایان مدت قرارداد یا در صورتی که در هر زمان تصمیم به خاتمه آن بگیرید، سپرده پرداختی به شما مسترد خواهد شد. برای اشتراک سرویس دائمی، ابتدا لازم است یکی از طرح‌های تعرفه ارائه شده توسط ایرانسل را انتخاب کنید. ابتدا گزینه‌های موجود برای کاربران دائمی را بررسی نموده و مناسب‌ترین طرح را انتخاب نمایید. آنگاه، لازم است نسبت به خرید یک طرح تعرفه که شامل سرعت مورد نظر و میزان ترافیک ماهانه دلخواه تان است اقدام نمایید. همچنین، می توانید با خرید بسته‌های افزایشی، حجم ترافیک مصرفی یا دوره اعتبار بسته خود را افزایش دهید. شما بر اساس سقف اعتبار خود، به گزینه‌های بسیاری دسترسی داشته و در صورت داشتن اعتبار کافی، می توانید هریک از آنها را که مطلوب شماست خریداری کنید.
    لطفاً توجه داشته باشید که کلیه کاربران وایمکس ایرانسل، صرف نظر از روش پرداخت انتخابی خود می‌توانند در هر زمان به ریز صورتحساب و جزئیات استفاده خود از خدمات، دسترسی داشته باشند.

- میزان استفاده کاربران دائمی از سرویس، نمی‌تواند از سقف اعتبار آنها، که معادل مبلغ سپرده اولیه است بیشتر باشد. اگر مایلید بیشتر از سقف اعتبار فعلی خود از سرویس استفاده کنید، لازم است برای جلوگیری از تعلیق سرویس، نسبت به تسویه حساب خود اقدام نموده و یا با افزایش مبلغ سپرده حساب، سقف اعتبار خود را افزایش دهید.

-طرح های تعرفه بلند مدت (پرداخت یکجای اشتراک ۶ ماهه)، تنها ویژه کاربران اعتباری می باشد.

- ارائه خدمات به متقاضیان استفاده از سرعت های بیشتر از ١٢٨ کیلو بیت بر ثانیه، مشمول قوانین سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی کشور می باشد.

- در مورد طرح‌های تعرفه با هزینۀ اشتراک بالاتر، حداقل سقف اعتبار برای کاربران دائمی بیشتر خواهد بود.

- برای استفاده از اینترنت ١٢٨ و ٢٥٦ کیلوبیت بر ثانیه، هیچ هزینه ای به عنوان حق اشتراک ماهیانه، در ابتدای دوره از شما دریافت نمی‌گردد.

- به منظور تضمین کیفیت سرویس‌های ارائه شده، ایرانسل در مورد طرح‌های نامحدود اقدام به اعمال «خط مشی مصرف صحیح» نموده است. سقف کاربرد نامحدودی برای کاربران در نظر گرفته شده است تا بتوانند بدون نگرانی به گردش در اینترنت و دانلود بپردازند. با این حال، در صورتی که کاربر به طور غیرمعمول از پهنای باند استفاده کرده و به دانلود بیش از حد اقدام نماید، از دوره بعدی، سیاست محدودسازی پهنای باند در مورد وی اعمال خواهد شد و از آن پس، قادر به استفاده از سرویس، به صورت نامحدود نخواهد بود.

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

من میخوان wimax ایرانسل بگیرم 512kb ولی توی هیچ سایتی ندیدم کسی نظر سنجی گذاشته باشه !
    ممنون میشم دوستانی که دارن بگن راضی هستن یا ناراضی
    واقعاً نمیخوام بگیرم پشیمون بشم .
    ممنون
    بعد توی سایتش زده اگه ناراضی باشین تا 3 روز میتونید پس بدین همه پولمونم میدن ! درسته ؟ کسی تجربه داشته این کار و ؟

واقعاً ممنون میشم دوستان کمک کنن راجب wimax ایرانسل.

آخر فروم باز iCe m@n's Avatar
    تاريخ عضويت
    Nov 2009
    محل سكونت
    استان البرز

پيش فرض

من خودم 512 دارم همیشه هم سرعتم روی 65 هست خیلی هم راضی هستم ازش بازی آنلاین هم میکنم مثل cod یا کانتر
    برای وب گردی هم که عالیه در هر صورت من که راضی هستم از سر ماه هم میخوام سرویس دائمیش رو بگیرم

8. این کاربر از iCe m@n بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

مدیر انجمن اینترنت و شبکه Milad4171's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009
    محل سكونت
    Iran

پيش فرض

توی منطقه ی ما هم خوب جواب میده . من 256 دارم دانلنودم هم تقریبا روی 32 هست
    اشتراکم تموم بشه یا همین رو نامحدود میکنم یا 512 نامحدود میگیرم.
    کلا واسه من که خوب جواب داده. مخصوصا اینکه کنسول هم دارم و از اینترنتش استفاده میکنم!

10. این کاربر از Milad4171 بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

داره خودمونی میشه
    تاريخ عضويت
    Sep 2008

پيش فرض

ممنون از دوستان , اگه پینگتونم بگین ممنون میشم مثلاً پینگ yahoo.com من چون بازی آنلاین میکنم پینگ برام خیلی مهمه.
    البته پینگ و با سرعتتون هم بگین لطفاً
    ممنون باز هم

تاريخ عضويت
    Mar 2011

پيش فرض

من میخوان wimax ایرانسل بگیرم 512kb ولی توی هیچ سایتی ندیدم کسی نظر سنجی گذاشته باشه !
    ممنون میشم دوستانی که دارن بگن راضی هستن یا ناراضی
    واقعاً نمیخوام بگیرم پشیمون بشم .
    ممنون
    بعد توی سایتش زده اگه ناراضی باشین تا 3 روز میتونید پس بدین همه پولمونم میدن ! درسته ؟ کسی تجربه داشته این کار و ؟

واقعاً ممنون میشم دوستان کمک کنن راجب wimax ایرانسل.
    دوست من دقت کن چون ممکنه منطقه شما خوب انتن نده در حال حاضر یکی از وایمکس راضی یکی ناراضی بنابراین نمیشه گفت شما اگه بگیرین راضی خواهید بود.... بهترین راه قرض گرفتن مودم از یکی از دوستات یا ... برای تعویض مودم: 2 هفته صبر کنی مودم بیاد 1 هفته برای پس دادن مودم و 2 هفته صبر کردن برای واریز پول به حسابتون... در ضمن نباید حجم استفادتون از 300 mb بره بالا و از سمت ایرانسل تایید بشه منطقتون مشکل انتندهی داره

13. 3 کاربر از hamidrezavictor بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •