شماره ی قسمت?
کدام عکس؟
شماره ی قسمت?
کدام عکس؟
ببین من این 3 قسمتی که دانلود کردم درباره این بود یه تاِتر میخواستن راه بندازن , آخرشم یه قهوه میخورن همه میان تهران! درسته؟ اون پکی که اومده هم همینه؟
همین که توی نقل قوله: 73-74-75شماره ی قسمت?
کدام عکس؟
---------
ببین من این 3 قسمتی که دانلود کردم درباره این بود یه تاِتر میخواستن راه بندازن , آخرشم یه قهوه میخورن همه میان تهران! درسته؟ اون پکی که اومده هم همینه؟
آره همونه... واسه تبلیغات این عکس رو انداختن کاورش
این پک عالی بود ...
یکی از بهترین پکهای مجموعه ...
گرچه برپا کردن جشن و تدارکات اون تکراری و کسل کننده به نظر میاومد، اما خلاقیتهایی که برای تئاتر، به خصوص نمایشنامهها و مونولوگهایی که اجرا شد، خیلی چشمگیر و دلپذیر بود ... به خصوص مونولوگ بینظیر خود مهران که عالی بود ... فقط نمیدونم اگه قرار بود خاله پیرزن رو اجرا کنن، چرا هملت رو با درباریان تمرین میکردن ؟!
و نکتهی عجیب قضیه هم گشتن بلوتوس به دنبال آبنبات زیر تخت بود !! چی بود اون مگه؟ و اینکه اون آبنباتی که پیدا کرد، نو بود، اما شاه نصفش رو خورده بود با پلاستیکش ...
ایدههای خوبی تو این قسمت وارد شد ... شاهکارش Angry Birds ای بود که بلوتوس بازی میکرد، استفاده از موسیقی متنش، و همین طور لیست تهیه کننده که گل سرسبدش با تشکر از خانوادهی رجبی بود !!
ترکیدم ...
پشت صحنهاش هم اون قدر خوب بود که از خود پک بیشتر خندیدیم : دی
از بهترین پشت صحنههای کل قهوه تلخ بود ... به خصوص تعزیهی بابا شاه![]()
من 2 قسمت پک جدید رو فعلا دیدم
شاید خنده دار تر شده باشه ولی خداییش خیلی دره پیت شده
هر دفعه یه چی میشه اصلا یه مسیر درست حسابی نمیره فیلمنامش
به نظر من مهران مدیری بیخیال تولیدش بشه بهتره
البته از نظر محتوا نگفتم!
من از نظر روند کلی سریال گفتم
مطمئنید که آبنبات بود؟؟؟؟من فکر میکنم کلید بود!!!کلید کوه نور احتمالاو نکتهی عجیب قضیه هم گشتن بلوتوس به دنبال آبنبات زیر تخت بود !! چی بود اون مگه؟ و اینکه اون آبنباتی که پیدا کرد، نو بود، اما شاه نصفش رو خورده بود با پلاستیکش ...
البته حدسمه!!
به نظر من هم شبیه آبنبات نبود.
طلایی رنگ بود و بیشتر شبیه کلید بود که دوستمون هم اشاره کردند.
اگر بچه برفتیه به فکر مادریش باشید![]()
oh yeah !! اشتباه از من بود ! الان دوباره چکیدم، کلید بود ... : دی
از مضرات دیدن سریال تو مانیتور 15 و از فاصلهی چند متریه![]()
خدایا با نام تو
با سلام
به نظر من زیرکانه ترین نقش بندی در تئاتر، دادن نقش خر به مسئول اقتصاد اونجا، یعنی داموس بود! راحت با رمل و استرلاب مردم رو می زارن سر کار! به نظر منم ، اگه صاحبا اقتصاد خر نبودن، با رمل و استرلاب نمی گفتند باید برای تورم و سایر مسائل دعا کنیم!!! این بزرگ نمایی ها رو مهران خان خوب با ذره بین آتیش زد!!!
حامد![]()
Last edited by NirvanaH; 15-07-2011 at 11:03.
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)