ایا در تهران میشود پایونیر40 اینچ مناسب پیدا کرد ؟اگر میشود از کجا و چه مدلی؟من نمایندگی پایونیر تقاطع جمهوری -حافظ رفتم و فروشنده گفت زیر 50 اینچ ندارند(چون دوستان بهترین تصویر sd را متعلق به پایونیر مدانند دنبال ان هستم)
ایا در تهران میشود پایونیر40 اینچ مناسب پیدا کرد ؟اگر میشود از کجا و چه مدلی؟من نمایندگی پایونیر تقاطع جمهوری -حافظ رفتم و فروشنده گفت زیر 50 اینچ ندارند(چون دوستان بهترین تصویر sd را متعلق به پایونیر مدانند دنبال ان هستم)
-نه عزيز مدتي هست پايونييد ديگه hdtv توليد نميكنه
-در مدلهايي هم كه موجود بود اينچ هاي پايين نبود ويا اندك و البته قيمت هاي نجومي
-در مورد تصاوير sd هم فكر ميكنم دارين خيلي سخت ميگيرين بزرگوار
-به هر صورت تصوير sd هست و انتظار معجزه كردن رو از پنل نميشه داشت
-اكثر پنل هاي امروزي و مدل هايي كه مدنظر شماست upscaler هاي خوبي دارند
---------- Post added at 12:54 PM ---------- Previous post was at 12:51 PM ----------
-وجود داره مثل مدلهاي u20 پاني البته كمي قيمت بيشتر دارند
-توي اين رنج قيمت به نظر من سامي وال جي با اين دو مدل خيلي بهتر كار كردند بعلاوه اينكه امكانات خوبي هم دارين
ld660 =ld650 هر دو يك مدل هستند اين بر ميگرده به اسم گذاري هاي شركت هاي داخلي[COLOR="Silver"]
بهترین تصویر در بین پنلهای Full HD متعلق به پایونیر هست اگر یک پنل HD Ready تهیه کنید کیفیت SD بهتری نسبت به پنلهای FullHD ارائه میده.ایا در تهران میشود پایونیر40 اینچ مناسب پیدا کرد ؟اگر میشود از کجا و چه مدلی؟من نمایندگی پایونیر تقاطع جمهوری -حافظ رفتم و فروشنده گفت زیر 50 اینچ ندارند(چون دوستان بهترین تصویر sd را متعلق به پایونیر مدانند دنبال ان هستم)
من چند روز بین این سه تا مدل گیر کردم هرچی ریو بود خوندم دبارشون
میخوام بدونم نظر شما دربار اینا چیه
من خودم به شخصه پانوسونیک پسندیم که برم بخرم اما ال جی که دیدم از نزدیک یه کمی توی تصمیم شک کردم
البته سامسونگم خوب بود حالا موندم الی جی بگیرم یا پاناسونیک من میخوام همه تصاویر دو بعدی خوب داشته باشم هم سه بعد با شفایت مناسب و کنتراکس عالی lg 47 lx9500 panasonic p50vt20 سامسونگیم که دیدم un46c8880 بود کدوم این سه مدل از بقیه بهتر هست
یه سوالیم که اینکه پاناسونیک فرقی خاصی بین txp50vt20 اtcp50vt20 thp50vt20 و حرف اخری که بعد 20میاد مثله 20a معنی چی هست مثله این که قیمتاشونم باهم فرق داره البته توی سایتای خارجی کدوم مدلش توی ایران گیر میاد اونی که من دید p50vt20 بود حالا tc یا tx بودنش نمدونم طرف میگفت 3200
منون بابت پاسخ گویتون
درمورد vt20 فكر ميكنم تي وي خيلي خوبيه بعد از سه ماه تحقيق من هم به اين نتيجه رسيدم كه اين تي وي رو تهيه كنم با توجه به قيمت خوبش وكا رايي خيلي خوبي كه داره. چند روز پيش وي بيست و با c7000 سامسونگ كه تري دي است مقايسه كردم به نظرمv20 خيلي سرتر بود حالا شما vt20 رو درنظر بگيريد كه تصوير دو بعدي بهتري هم نسبت به وي بيست داره.
در ظمن يك سئوال دوست عزيز شما vt20 رو از كجا قيمت گرفتين 3200 ممنون ميشم اگه جواب بدين
-در مورد انتخاب كه vt20 ميتونه بهترين گزينه در 3d ها باشه كه از نگاه همه سايت هاي معتبر علمي همينطور هست
-منتها در مورد برايتنسي كه مد نظر شماست من نميتونم به جرات اين رو بگم كه مثلا ال جي ويا سامي نميتونند رقابت كنند
-به نظر من هم براي يك پنل 3d اگر vt20 تهيه كنيد بهترين گزينه ممكن هست
-thx ساده بگم مودي هست كه بهترين كنتراست وبازتوليد رنگ ها و برايتنس رو ميتونيد باهاش داشته باشين
-در مورد اون اعداد هم بر ميگرده به ريجنکد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
Last edited by t_tanhayam; 04-02-2011 at 22:55.
تو این آدرس چند تا عکس از مقایسه کیفیت تصویر VT20 هست.
این تلویزیون بهترینه.کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
VT20 تو نمایندگی پاناسونیک اهواز خیابان کاوه بود 3.500.000 . تو منوش دیدم ----S بود و کلی تنظیمات فرکانس و... که فروشنده می گفت تو ایران از کارش انداختنش. می گفت امتحانش کرده ، ولی کار نمی کنه.
من عکساش را تو اینترنت زیاد دیده بودم، اما از نزدیک خیلی قشنگ تر بود. کیفیت تصویرشم که محشر بود. یه عکسی با موبایل وقتی خاموش بود ازش گرفتم.
![]()
دوستان ال سی دی شارپ خوبه؟؟
میتونید چند تا مدل خوب از شارپ بگید ؟32و40 باشه
ممنون
چرا شارپ؟؟؟
مگه سونی و سامسونگ و ال جی چه عیبی دارند؟
فقط یه سوالی برای من باقی مونده
از نظر قیمت هستش اخه تو سایتای خارجی ارزون ترین مدل tcp50 و گرون ترین مدل thp50 کسی این مدلا رو دید تو ایران اخه اون فروشندهی که از پرسیدم زیاد راجب این چیزا نمدوتست قیمتی که گرفتم یکی از دوستام از بانه گرفت فقط چون بدون گارانتی چیز خاصی برای تست هست اگه هست لطف کنید بگید
حالا باید ببنم کدوم مدلش هست توی ایران نسبت به قیمتی که از این مدلا دیدم
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)