تبلیغات :
خرید لپ تاپ استوک
ماهان سرور
آکوستیک ، فوم شانه تخم مرغی ، پنل صداگیر ، یونولیت
دستگاه جوجه کشی حرفه ای
فروش آنلاین لباس کودک
خرید فالوور ایرانی
خرید فالوور اینستاگرام
خرید ممبر تلگرام

[ + افزودن آگهی متنی جدید ]

صفحه 335 از 1211 اولاول ... 235285325331332333334335336337338339345385435835 ... آخرآخر
نمايش نتايج 3,341 به 3,350 از 12107

نام تاپيک: Pro Evolution Soccer 2010

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بچه ها دقت کنید ببینید روی دست ابراهیموویچ خالکوبی هست ؟:d
    نه نيست ولي انصافا خيلي شبيه
    عين جوجه كلاغه .. خود خودشه

2. 2 کاربر از MB3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

در آغاز فعالیت
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

اقا دموی FIFANEXT چقدر مزخرف بود.توی یکی از سایتا دیدم.با چیزی که از PES دیدم رو اوردن ما به PES صد در صد حتمیست.

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

توپ كجاست...؟؟؟؟؟!!!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

آهان داره ازش مياد بيرون...!!!

[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]

خداييش روي چهره و استيل بازيكنا فوق العاده كار كردن من هر وقت چشمم به ژاوي ميوفته كه ميخواد كرنر بزنه يدفه فكر ميكنم بازي به واقعيت تبديل شده و خود خود ژاوي داره كرنر ميزنه...

اين قضيه بلا استثنا توي همه بازيكنا رعايت شده و نميتونيم بگيم رو اين بيشتر از اون يكي كار شده همه عالي هستن...

گرافيك كلا جاي تحسين داره و خيلي از باگهاي بازي تو نسخه نهايي احتمالا برطرف خواهد شد( البته امدوارم)

راستي بچه ها افكتهاي شب واقعا يه چيز ديگست كه به نظرم كونامي يكي از بزرگترين برگهاي برندش رو براي نسخه نهايي همين افكتهاي شب بازي هست كه نگه داشته تا آبان ماه اونو رو كنه...

چه شود...!!!
    Last edited by bbp; 19-09-2009 at 12:46.

5. این کاربر از bbp بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده است

پروفشنال pezhmantoop's Avatar
    تاريخ عضويت
    Oct 2006
    محل سكونت
    مازندران - قائمشهر

پيش فرض

بیچاره دوباره قیافه ی ابراهیموویچ را بد ساختن
    این از همون بازی pes4 هم قیافش این طوری بود

پروفشنال MB3d's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jun 2009
    محل سكونت
    تهران

پيش فرض

بابا بيخودي گير ندين
    به نظر من همون تو سر توپ زدن كه از winning eleven 6 توش بوده (قبل تراشو نمي دونم ) مي ارزه به كل گيم پلي تاريخ فيفا نگين اونم داره كه از رو اين درست كرده و اصلا حالت ديناميك اينو نداره

8. 2 کاربر از MB3d بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

آخر فروم باز vampyre's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2009

پيش فرض

من الان یه بازی 90 دقیقه کردم و با بارسلونا.لیورپول رو با نتیجه ی 13-7 در هم کوبیدم.
    راراستی با زالاتان 7 تا از گل ها رو زدم.!!
    بعدشم یه گل چیپ با مسی زدم و به نظرم باید قلق بیاد دستتون تا بتونید چیپ بزنید.
    2تا پنالتی هم نتونستم گل کنم.!!

آخر فروم باز night lord's Avatar
    تاريخ عضويت
    Mar 2007

پيش فرض

منم بالاخره دانلودم تموم شد و بازی کردم.
    گرافیکش عالیه .
    چیزی که باید روش بیشتر کار بشه تماشاگرا و جو ورزشگاهه . تو تماشاگرا تکراری زیاد داره . شاید بهتر بود با طیف بیشتری کپی میکردن.
    چمنش هم درسته سه بعدی نیست ولی بهتر شده
    استیل بازیکنا از اون خشکی هم در اومده .
    من دو دست بازی کردم جفتش هم بردم شاید بهتر بود سخت تر میشد حد اقل رو تاپ پلییر

پروفشنال bbp's Avatar
    تاريخ عضويت
    Feb 2009
    محل سكونت
    Tehran

پيش فرض

بابا بيخودي گير ندين
    به نظر من همون تو سر توپ زدن كه از winning eleven 6 توش بوده (قبل تراشو نمي دونم ) مي ارزه به كل گيم پلي تاريخ فيفا نگين اونم داره كه از رو اين درست كرده و اصلا حالت ديناميك اينو نداره

همين باگي كه بالا گذاشتم مي ارزه به كل خاندانه فيفا...
    بيخيال...

جو ورزشگاه خوبه و سرو صداي خوبي از خودشون نشون ميدن.
    قيافه زلاتان هم قشنگ در آوردن نميدونم چرا اينو ميگيد كلي با ورژنهاي قبلي فرق داره!!!( اتفاقا يكي از چهره هايي كه روش زياد كار كردن همين ابراهيموويچه هر چند گفتم همشون خوبن )

پروفشنال khashi87's Avatar
    تاريخ عضويت
    Sep 2005
    محل سكونت
    قزوین

پيش فرض

دوستان دموشو از کجا دانلود کردین

حـــــرفـه ای Spaniuly's Avatar
    تاريخ عضويت
    Jul 2007

پيش فرض

نظر شما کاملا اشتباه هست ، چون چند صفحه پیش یک از دوستان ترجمه نقد یکی از کاربران فروم EA رو گذاشته بود که گفته : PES 2010 رقیبش فیفاNext رو در زمینه گرافیک و جزئیات شکست داده ، تازه غیر از اینها به وضوح معلومه که بهترین و واقعی ترین گرافیک رو داره
    خوب دیگه حاضر میگی کاربر فروم کارشناس که نه. کاربر فروم EA مگه جوک بلد نیست بگه. هر چی دلش خواست می تونه بگه درسته؟

دوستان این طبیعیه که DEMO باگ داره ، دموی فیفا هم می گفتن باگ زیاد داره ، مهم اون نسخه نهایی یک بازی هست
    PES گفته بود باگ ها برطرف بشن باگ های فیفا اکثرا جدید بودند ولی باگ های PES بیشترشون تکراری هست مثل تصمیمات اشتباه داوری یا باگ های گرافیکی که چش و چال بازیکنا می ره تو هم

این دو تا بازی هیچ شباهتی با هم ندارن ، یا حداقل من ندیدم که بخوایم مقایسه کنیم
    نه دیگه اینقدر گنده اش نکن قبول دارم خیلی فرق کرده ولی دیگه نه توی اون حد که شما میگید

اقای ارمین از شما دیگه انتظار نداشتم دموی به این خوبی که ادم باهاش حال میکنه نکنه دموی فیفا خوب بود که گرافیک فوتبال موبایلم از اون بیشتره من که دارم 2 روزه بازی میکنم هنوز باگی ندیدم البته باید در نظر بگیریم که این نسخه ی دموی بازی هست نسخه ی نکست فیفا هم باگهای فراوانی داشت فکر کنم جای این پست اینجا نباشه !
    به به به به قربونت فرهاد جون (Love U)

چطوری عزیز.... چه عجب پست میدی اینورا؟؟؟

اینا نقد بود که گفتم هر چیزی رو میشه نقد کرد مهم اینه که تعصبی ها بهش بازخورد های متعصبانه ندن.

در کل از بابت دمو ممنون اون روز حسابی به زحمت افتادی عزیز اتفاقا از وقتی رسیدم خونه دارم بکوب بازی می کنم توی این مدت به اندازه 10 برابر PES Demo رو بیشتر از دمو فیفا 10 بازی کردم چون فازی که PES داد دمو فیفا 10 نداد اگه اون نقد های من رو می بینی به خاطر امیدواری های زیادی بود که داشتم

در واقع مشتری های قدیمی تاپیک مثل حسین یا بهزاد یا مهران و ... می دونن چی دارم می گم قرار بود با چیز بهتری مواجه بشیم یعنی من خودم رو برای مواجه شدن با یه شاهکار آماده کرده بودم چون قول هایی که داده شده بود به صورت فجیعی انتظارات رو بالا برده بود.

البته یه چیز عجیب که حسین هم با من هم عقیده هست وجود داره هر کی میاد در مورد PES نقد می نویسه توی این تاپیک همه خودشون رو مجهز می کنن تا برن حالش رو بگیرن انگار بلا نسبت فحشی چیزی دادن بهش. در حالیکه توی فروم های خارجی اینطور نیست. چون اگه اینطور باشه باید Fan های PES برن برنامه نویسی و هک یاد بگیرن برن سایت های نقد بازی مثل IGN و Gamespot و ... رو هک کنن چون جسارت کردن و PES رو نقد کردن.

در آخر فرهاد جان نمی دونم با چه زبونی ازت تشکر کنم حسابی منت گذاشتی سر من امیدوارم موقعیتی پیش بیاد تا زحمتت رو جبران کنم

خیلی آقایی مخلصیم کار داشتی من در خدمتت هستم

14. 2 کاربر از Spaniuly بخاطر این مطلب مفید تشکر کرده اند

Thread Information

Users Browsing this Thread

هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)

User Tag List

برچسب های این موضوع

قوانين ايجاد تاپيک در انجمن

• شما نمی توانید تاپیک ایحاد کنید
  • شما نمی توانید پاسخی ارسال کنید
  • شما نمی توانید فایل پیوست کنید
  • شما نمی توانید پاسخ خود را ویرایش کنید
  •