یعنی میشه بازی های سیمبین 3 رو هم روش نصب کرد؟
بسیار عالی
عالی
خوب
متوسط
ضعیف
بسیار ضعیف
یعنی میشه بازی های سیمبین 3 رو هم روش نصب کرد؟
مگه روی اون گوشی ها میشه؟
مواظب باشین مثه من هندزفریتون رو خراب نکنین ، یه هدفون سونی 31 تومنی گرفتم از لحاظ کیفیت تو همون مایه های هندزفری فابریکشه . تازه هندزفری فابریکش همونه که روی گلکسی تب هم میذارن (حداقل قیافه اش که همون شکلیه) . خدایی سامسونگ توی این گوشیش از کیفیت هیچی اش کم نذاشته ، همین که بعد یه بیش از یه سال قیمتش نزدیک 500 تومنه نشون دهنده ی همین موضوعه.
یه موضوع دیگه اینکه اگه شبا که میخوابین گوشی رو خاموش کنین ، در نهایت حداقل یه روز بیشتر شارژ نگه میداره ، باورم نمیشه بعد یه سال تازه یه همچین چیزی رو کشف کردم.
آخه اسم ان 8 رو هم آورده بودی
سلام دوستان
خبر بسیار خوبی برای دارندگان گوشی امنیا HD بگوش میرسد.
هایپریکس و دویلوپرها مشغول اماده کردن رامهای جدیدی با نام HyperX Panagiotis و HX 11
هستند:
complete change of identity of the terminal, to choose between Samsung (original) N97, X6, Vivaz SE, N8, and C6-00 to install each application designed for Nokia and use PC Suite or OVI maps to your phone with ease ;
- Full H A CK (Hard - GOT)
- 24 fps HD video (Hard - GOT)
- Java Fix (Hard - GOT)
- Kinetic Scrolling (Hard - GOT)
- Kinetic Fix Media Player (Hard - GOT)
- Force 600Mhz CPU (almost impossible - you get)
- Overclock 900Mhz (can not - get)
- ID Changer (not - get)
- New 3D Games-HD (hard - you get).
هدف پورت کردن سیمبین 3 بهمراه مولتی تاچ برای امنیا HD است.
ویدئو:
Omnia HD MultiTouch
منبع:کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
کد:برای مشاهده محتوا ، لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید
سلام دوستان
برای آپدیت گوشی از سامسونگ پی سی سوت استفاده کردم....ولی تغییری نکرد گوشی!
میخواستم این قابلیت 3d برای سوئیچ بین نیرم افزار ها اضافه بشه...
چطور باید آپ کنم..لطفا بیخطر!چون گوشی ماله خودم نیست
ممنون![]()
این 3d کردن برای سوئیچ کردن بصورت جدا روی هرفریموری میتونید نصب کنید ولی فکر کنم باید فریمورتون کوک شده باشه . اگه هم نه . چرا میخواید اونطوری آیپدیت کنید . مثلا ورژن xil5 رو دانلود کنید که 3d هم داره
ممنون
خب این xil5 ر از کجابگیرم ؟
ممنون میشم لینک بدید
تنکس![]()
شما توی این سایت عضو شو هرکدوم از این فرمور ها رو که خواستی دانلود کن . xxii1 و xil5 رو میدونی که 3d دارن
نمی دونم اینو دیدید یا نه.این پسره بدونه هیچ حقه ی سینمایی و کامپیوتری ای omnia HD رو که در حال فیلم برداریه غیب می کنه!!
توی ویدیوی بعدیشم میگه که چطوری اینکارو کرده.خیلی باحاله اگه ندیدین حتما ببینید :
هم اکنون 1 کاربر در حال مشاهده این تاپیک میباشد. (0 کاربر عضو شده و 1 مهمان)